Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie, pojechał do domu pija ze starszym
toż pisałam ,że nocy poślubnej nie będzie
Nie wiem czy moja szyjka by to wytrzymała ejj wgl na tym obiedzie co chwile Livka tak się wypychała az bolało, że takie dosyć mocne krótkie ale bolesne trochę skurcze łapały ejj zaczęłam sobie myśleć o boże nie teraz ,ale przeszło
ja już miałam wizję przed oczami ze wstaje i mi wody odchodzą :o hahha matko to przez te nerwy ostatnio..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 20:05
Livia
Nela
Marcel
-
Noc poślubna wam nie ucieknie a smakować będzie jeszcze lepiej jak już bedziesz mogła
A nerwy przed całą uroczystością to zrozumiałe ale ważne że Livka wytrzymałaxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
JustyśM wrote:Hej dziewczynki mam mały problem właśnie zauważyłam na wkładce ok 5cm ciagnacy sie sluz o konsystencji kleju którym się przykleja próbki np kremów w gazetach.Jest zupełnie przezroczysty.
nawilżająca pipke w środku
Chyba ze to resztki po mezu ?migussia, Carolq lubią tę wiadomość
-
Moje skarby z teściowąhehhehe
bereda11, maimama, Negra, Monikkk, josephinka84, Iwa81, helutka, Marietta, Aniu_leczka, migussia, Patrycja24, Carolq, Dariaaa88, klaudia1534, tola2014, pasia27, Sylika, katarzyna_d, bimba lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
JustyśM wrote:No już panikuje jak to ja, czytałam jakieś glupkowate fora i tam laska pisała że po stosunku takie coś jej wypadło, no my wczoraj to robiliśmy więc może coś w tym jest. .., któraś z was pisała jakiś czas temu o czymś podobnym ale to za daleko bo nie mogę znaleźć.
-
paris wrote:Hej dziewczyny, ja właśnie odebrałam wyniki wczorajsze i mam pytanie
Robilam glukozę 75, ale tylko na czczo i po dwóch godzinach, wynik na czczo to 92, czyli mieści się, natomiast po 2 godz. 154, a norma ponoć do 153...
W poniedziałek mam wizytę, ogarnelam te wyniki na Google i się naczytalam, że pow. 150 to już źle. A jak u was było?
Boje się trochę diety, bo spada mi hemoglobina pomimo brania zelaza i staram się nadrabiać sokami, owocami,warzywami.paris lubi tę wiadomość
-
migussia wrote:Monik, ja Cię za to pamiętam
Myślałam, że przeszłaś na fejsa a tu jednak nie
No właściwie to przeszłam, ale jakoś mnie tu sentymantalnie znów przyciągłoMilutko bardzo że o mnie pamiętasz:)
bereda11, migussia lubią tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
domi05 wrote:Ja pisałam, i u mnie też w sumie było po współżyciu, więc może to tak się zdarza?
dosłownie taka prosta.Czy tylko ja tak przeżywam?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
JustyśM wrote:To pewnie niespodzianka na drugi dzień została
Eeee Justyś, ja seksu już chyba tydzień nie mam, a też mam śluz kleisty, ale niewiele... tak na wieczór coś zawsze znajdę
dzień brzuszków... ide do meża, niech mi foto strzeliCarolq, pasia27 lubią tę wiadomość