WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • helutka Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak któraś gdzieś wypatrzy promocję fajną na 2x butelki lovi 250ml ze smoczkami, to dajcie cynk ;)
    (w Gemini za 39,90 ale wiem, że czasem da się kupić taniej :) )

Trochę się też zgapiłam, bo robiłam zamówienie w Gemini i ponad 200zł nie moje :P A to i tak pewnie do uzupełnienia będzie...

• migussia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:37

bereda11, Monikkk lubią tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej , Padłam po powrocie z warsztatów i w sumnie wstałam 30 minut temu ale poszliśmy na spacerek z psem :)
    więc tak wrzucam foto z prezentami :)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b29d306ccf3.jpg

Poruszane tematy były leczenia homeopatycznego kobiet w ciąży i noworodków oraz mam karmiących. W sumnie myślę że to dość dobre rozwiązanie i możliwe że skorzytam kiedyś z takiego typu leczenia. Kolejne tematy to ,PBKM , wertykalne pozycje porodowe , masaż chustą przy porodzie, chusto-noszenie, wydatki rodzine i budżet , przedstawienie portfolio fotografki. Oprócz tego co dostałam czyli tabletki sterylizujące, stringi :P , syrop dla mnie na wzmocnienie , jakieś tableteczki na funkcjonowanie układu moczowego, krem na roztepy, dużo próbek kosmetyków dla dziecka firmy allerco ( muszę zobaczyć bo to co piszą dość fajnie wygląda) także troszkę była. Z losowań do wygrania 3 kupony na 600zł do PBKM na bankowanie, 5 zestawów kosmetyków do makijarzu , 2 zestawy kosmetyków firmy allerco, i jedna sesja noworodkowa którą wygrałam ja :) < teraz bravo > :P

też śmiesznie bo jeszcze tak narzekałam mężowi że kurdę nic nie wygrywam a chodzę na te warsztaty itd :P i nagle czytaja numerek 31 a mąz do mnie to Ty ja ja ? on no sprawdz ale Ty :) , i w końcu coś wygrałam . I tak planowaliśmy zrobić a tak zawsze troszkę kasy dodatkowej zostanie :) Także po tych wsyztskich emocjach musiałam się porzadnie zdrzemnąć i odpocząć :)

migussia, Monikkk, pasia27, helutka, KokoszaNell lubią tę wiadomość

• Marietta Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq- ale ekstra :) robiłaś notatki? kto organizował wogóle warsztaty? :)

Carolq lubi tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:38

Carolq lubi tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Monikkk Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helutka wrote:
    Dziewczyny, jak któraś gdzieś wypatrzy promocję fajną na 2x butelki lovi 250ml ze smoczkami, to dajcie cynk ;)

Trochę się też zgapiłam, bo robiłam zamówienie w Gemini i ponad 200zł nie moje :P A to i tak pewnie do uzupełnienia będzie...

Ja ostatnio zamawiałam to:
    http://allegro.pl/butelka-lovi-medical-250ml-smoczki-spark-gratis-i5817949573.html
    i to:
    http://allegro.pl/butelka-lovi-aktywne-ssanie-150ml-druga-gratis-i5820289532.html

Cena jest super, a wiecej mi nie potrzeba. Planuję karmić piersią więc to w sumie i tak moze troche na wyrost, ale z czasem na pewno się przydadzą.

Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016 <3
    ~~~~~~
    Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
    Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
    Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migussia wrote:
    Bereda dobrze ze szwagierka wraca do siebie, najwazniejsze ze wszystko tylko tak sie skonczylo..
    Carolq zazdroszcze wygranej, musiala byc mega radosc! A wczoraj pisalas ze nic sie nie udalo a dzis prosze:)
    Poczytalam o tych warsztatach, u nas w marcu beda... 30.. Zgapilam bo teraz 27 byly.. Ech

Były właśnie i cholera już w połowie stycznia miejsc na nie nie było

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helutka wrote:

Helutka- sądzisz, że można kupić jeszcze taniej ten zastaw Lovi 2x250ml ze smoczkami 3+ i dwoma smoczkami uspojajajacymi 0-3m? Mi ta cena wydała się już mega atrakcyjna, bo przerzucilam z grubsza All i jedna butelka kosztuje najtaniej chyba około 17 zł, dwupaki po 32, a tu masz jeszcze 2 smoczki uspokajające (na All najtaniej chyba za 16 zł dwupak). Taniej nie widziałam, ale jak znajdziesz daj znać :-)

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2016, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq a co to za warsztaty?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co najważniejsze, wróciłam z mężem od znajomych gdzie było kilka małżeństw z dziećmi i po raz pierwszy nie czułam się tak dziwnie. bo wszystkie zawsze mówiły moje dziecko to moje tamto i było mi tak przykro ze my nie możemy zaciazyc a dziś czulam się tak pewnie bo wszystkie mówiły ze zazdroszczą mi ze małe dzieciątko będę miała. ha! :)))

bereda11, migussia, pasia27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podaję linka do warsztatów :)

http://wciazy.familie.pl/warsztaty

ale i tak jako z wiedzy uważam że najlepsze były warsztaty bezpieczny Maluch :)

tola2014 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Wszystkiego Najlepszego na Nowej drodze życia :)

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• domi05 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 04:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Ja juz od godziny nie spie...
    Taki mnie skurcz w łydce złapał jak się przeciągnęłam i chyba mięsień albo ścięgno naciągnęłam bo cały czas boli i chodzić normalnie nie umiem... ratunku...
    Zastanawiam się czy rano nie jechać na IP niech mi powiedzą co to bo w poniedzialek na wizytę nie dojdę

tb732n0a0czusv9c.png
  • Marta USA Znajoma

Wysłany: 31 stycznia 2016, 05:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale macie piekne brzuchole :D a to moj: 25 tydz.

wjhuhd.jpg

xpatiiix3, Dariaaa88, Carolq, Patrycja24, migussia, pasia27, klaudia1534, bereda11, Sylika, Malena91, Agusia ;), KokoszaNell lubią tę wiadomość

• Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:36

pasia27, Marta USA lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta ale Ci dobrze :) kurde mi już zaczyna być ciężko przy schylaniu, i w ogóle :) Też go oczywiście kocham ale jest to cięższa miłość :P

A tak może od początku :)
    Witam się z Wami , właśnie wstaliśmy i powoli zbieramy się do teściów bo będą robić remont i trzeba im coś tam wykombinować :P
    łazienki zaprojektować itd więc czekam mnie troszkę pracy a z związku z tym że moja kochana teściowa dzwoni do męża i mówi że nie ma inicjatywy z mojej strony , że ja nic nie robię pomijając że nie mają nawet jeszcze ekipy wybranej to tak jest ;/ no ale cóż czasami trzeba podkulić ogon i posłuchać jak ktoś napiepsza na Ciebie do Twojego męża i zrobić coś by przestał ... więc to robię jadę chwile pogadam ciśnienie im zejdzie i będzie spokój , chodz nigdy nie byłam osobą kompromisowa jednak teraz jakos moje nastawienie się zmienia pozatym robię to tylko i wyłącznie dla męża . Także będę miała przesraną niedziele w rozjazdach i gadkach z tesciami ;/

Domi to strasznie dziwne poproś męża by porzadie rozmasował i weź magnez jeszcze jeszcze. Mi najczęściej skurcz po pewnym czasie przechodzi . Mi zawsze pomaga jak maż rozmasowuje a póżniej rozchodze

Marta USA lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:

one chyba tylko w Wawie są :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego co wiem to nie tylko, też chyba ostatnio były w olsztynie podajże , trzeba szukać :)

• domi05 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolg ten ból to chyba od skurczu jest bo jest zdecydowanie lepiej niż nad ranem więc chyba nic nie naciągnęłam. Magnezu nie mam ale jest już lepiej. Dziś poutykam trochę a jutro wizyta więc zobaczę co mi położna i lekarz powiedzą:-) najważniejsze że mały w brzuszku cały czas fika:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 08:48

Carolq, Patrycja24 lubią tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
  • Marietta Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:

Eeee tylko w Warszawie są te warsztaty :) a na bezpiecznego malucha dawno się zapisałam, ale dopiero na koniec lutego się odbędą w krakowie :) co ciekawego się działo?

tola2014 lubi tę wiadomość

f2wli09k4hbyh30y.png
    p19uhqvkeefrbofp.png
‹‹ 1162 1163 1164 1165 1166 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ