Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jak któraś gdzieś wypatrzy promocję fajną na 2x butelki lovi 250ml ze smoczkami, to dajcie cynk

(w Gemini za 39,90 ale wiem, że czasem da się kupić taniej
)
Trochę się też zgapiłam, bo robiłam zamówienie w Gemini i ponad 200zł nie moje
A to i tak pewnie do uzupełnienia będzie...
-
nick nieaktualnyhej , Padłam po powrocie z warsztatów i w sumnie wstałam 30 minut temu ale poszliśmy na spacerek z psem

więc tak wrzucam foto z prezentami
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b29d306ccf3.jpg
Poruszane tematy były leczenia homeopatycznego kobiet w ciąży i noworodków oraz mam karmiących. W sumnie myślę że to dość dobre rozwiązanie i możliwe że skorzytam kiedyś z takiego typu leczenia. Kolejne tematy to ,PBKM , wertykalne pozycje porodowe , masaż chustą przy porodzie, chusto-noszenie, wydatki rodzine i budżet , przedstawienie portfolio fotografki. Oprócz tego co dostałam czyli tabletki sterylizujące, stringi
, syrop dla mnie na wzmocnienie , jakieś tableteczki na funkcjonowanie układu moczowego, krem na roztepy, dużo próbek kosmetyków dla dziecka firmy allerco ( muszę zobaczyć bo to co piszą dość fajnie wygląda) także troszkę była. Z losowań do wygrania 3 kupony na 600zł do PBKM na bankowanie, 5 zestawów kosmetyków do makijarzu , 2 zestawy kosmetyków firmy allerco, i jedna sesja noworodkowa którą wygrałam ja
< teraz bravo > 
też śmiesznie bo jeszcze tak narzekałam mężowi że kurdę nic nie wygrywam a chodzę na te warsztaty itd
i nagle czytaja numerek 31 a mąz do mnie to Ty ja ja ? on no sprawdz ale Ty
, i w końcu coś wygrałam . I tak planowaliśmy zrobić a tak zawsze troszkę kasy dodatkowej zostanie
Także po tych wsyztskich emocjach musiałam się porzadnie zdrzemnąć i odpocząć 
migussia, Monikkk, pasia27, helutka, KokoszaNell lubią tę wiadomość
-
helutka wrote:Dziewczyny, jak któraś gdzieś wypatrzy promocję fajną na 2x butelki lovi 250ml ze smoczkami, to dajcie cynk

)
Ja ostatnio zamawiałam to:
http://allegro.pl/butelka-lovi-medical-250ml-smoczki-spark-gratis-i5817949573.html
i to:
http://allegro.pl/butelka-lovi-aktywne-ssanie-150ml-druga-gratis-i5820289532.html
Cena jest super, a wiecej mi nie potrzeba. Planuję karmić piersią więc to w sumie i tak moze troche na wyrost, ale z czasem na pewno się przydadzą.
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
migussia wrote:Bereda dobrze ze szwagierka wraca do siebie, najwazniejsze ze wszystko tylko tak sie skonczylo..
Carolq zazdroszcze wygranej, musiala byc mega radosc! A wczoraj pisalas ze nic sie nie udalo a dzis prosze:)
Poczytalam o tych warsztatach, u nas w marcu beda... 30.. Zgapilam bo teraz 27 byly.. Ech
Były właśnie i cholera już w połowie stycznia miejsc na nie nie byłoLivia

Nela

Marcel

-
Helutka- sądzisz, że można kupić jeszcze taniej ten zastaw Lovi 2x250ml ze smoczkami 3+ i dwoma smoczkami uspojajajacymi 0-3m? Mi ta cena wydała się już mega atrakcyjna, bo przerzucilam z grubsza All i jedna butelka kosztuje najtaniej chyba około 17 zł, dwupaki po 32, a tu masz jeszcze 2 smoczki uspokajające (na All najtaniej chyba za 16 zł dwupak). Taniej nie widziałam, ale jak znajdziesz daj znaćhelutka wrote:Dziewczyny, jak któraś gdzieś wypatrzy promocję fajną na 2x butelki lovi 250ml ze smoczkami, to dajcie cynk

)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyco najważniejsze, wróciłam z mężem od znajomych gdzie było kilka małżeństw z dziećmi i po raz pierwszy nie czułam się tak dziwnie. bo wszystkie zawsze mówiły moje dziecko to moje tamto i było mi tak przykro ze my nie możemy zaciazyc a dziś czulam się tak pewnie bo wszystkie mówiły ze zazdroszczą mi ze małe dzieciątko będę miała. ha!
))
bereda11, migussia, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Ja juz od godziny nie spie...
Taki mnie skurcz w łydce złapał jak się przeciągnęłam i chyba mięsień albo ścięgno naciągnęłam bo cały czas boli i chodzić normalnie nie umiem... ratunku...
Zastanawiam się czy rano nie jechać na IP niech mi powiedzą co to bo w poniedzialek na wizytę nie dojdę -
nick nieaktualnyMarta ale Ci dobrze
kurde mi już zaczyna być ciężko przy schylaniu, i w ogóle
Też go oczywiście kocham ale jest to cięższa miłość 
A tak może od początku
Witam się z Wami , właśnie wstaliśmy i powoli zbieramy się do teściów bo będą robić remont i trzeba im coś tam wykombinować
łazienki zaprojektować itd więc czekam mnie troszkę pracy a z związku z tym że moja kochana teściowa dzwoni do męża i mówi że nie ma inicjatywy z mojej strony , że ja nic nie robię pomijając że nie mają nawet jeszcze ekipy wybranej to tak jest ;/ no ale cóż czasami trzeba podkulić ogon i posłuchać jak ktoś napiepsza na Ciebie do Twojego męża i zrobić coś by przestał ... więc to robię jadę chwile pogadam ciśnienie im zejdzie i będzie spokój , chodz nigdy nie byłam osobą kompromisowa jednak teraz jakos moje nastawienie się zmienia pozatym robię to tylko i wyłącznie dla męża . Także będę miała przesraną niedziele w rozjazdach i gadkach z tesciami ;/
Domi to strasznie dziwne poproś męża by porzadie rozmasował i weź magnez jeszcze jeszcze. Mi najczęściej skurcz po pewnym czasie przechodzi . Mi zawsze pomaga jak maż rozmasowuje a póżniej rozchodze
Marta USA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Carolg ten ból to chyba od skurczu jest bo jest zdecydowanie lepiej niż nad ranem więc chyba nic nie naciągnęłam. Magnezu nie mam ale jest już lepiej. Dziś poutykam trochę a jutro wizyta więc zobaczę co mi położna i lekarz powiedzą
najważniejsze że mały w brzuszku cały czas fika:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 08:48
Carolq, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
Eeee tylko w Warszawie są te warsztatyCarolq wrote:podaję linka do warsztatów

http://wciazy.familie.pl/warsztaty
ale i tak jako z wiedzy uważam że najlepsze były warsztaty bezpieczny Maluch
a na bezpiecznego malucha dawno się zapisałam, ale dopiero na koniec lutego się odbędą w krakowie
co ciekawego się działo?
tola2014 lubi tę wiadomość

a to moj: 25 tydz.