Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jak któraś gdzieś wypatrzy promocję fajną na 2x butelki lovi 250ml ze smoczkami, to dajcie cynk
(w Gemini za 39,90 ale wiem, że czasem da się kupić taniej)
Trochę się też zgapiłam, bo robiłam zamówienie w Gemini i ponad 200zł nie mojeA to i tak pewnie do uzupełnienia będzie...
-
nick nieaktualnyhej , Padłam po powrocie z warsztatów i w sumnie wstałam 30 minut temu ale poszliśmy na spacerek z psem
więc tak wrzucam foto z prezentami
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b29d306ccf3.jpg
Poruszane tematy były leczenia homeopatycznego kobiet w ciąży i noworodków oraz mam karmiących. W sumnie myślę że to dość dobre rozwiązanie i możliwe że skorzytam kiedyś z takiego typu leczenia. Kolejne tematy to ,PBKM , wertykalne pozycje porodowe , masaż chustą przy porodzie, chusto-noszenie, wydatki rodzine i budżet , przedstawienie portfolio fotografki. Oprócz tego co dostałam czyli tabletki sterylizujące, stringi, syrop dla mnie na wzmocnienie , jakieś tableteczki na funkcjonowanie układu moczowego, krem na roztepy, dużo próbek kosmetyków dla dziecka firmy allerco ( muszę zobaczyć bo to co piszą dość fajnie wygląda) także troszkę była. Z losowań do wygrania 3 kupony na 600zł do PBKM na bankowanie, 5 zestawów kosmetyków do makijarzu , 2 zestawy kosmetyków firmy allerco, i jedna sesja noworodkowa którą wygrałam ja
< teraz bravo >
też śmiesznie bo jeszcze tak narzekałam mężowi że kurdę nic nie wygrywam a chodzę na te warsztaty itdi nagle czytaja numerek 31 a mąz do mnie to Ty ja ja ? on no sprawdz ale Ty
, i w końcu coś wygrałam . I tak planowaliśmy zrobić a tak zawsze troszkę kasy dodatkowej zostanie
Także po tych wsyztskich emocjach musiałam się porzadnie zdrzemnąć i odpocząć
migussia, Monikkk, pasia27, helutka, KokoszaNell lubią tę wiadomość
-
helutka wrote:Dziewczyny, jak któraś gdzieś wypatrzy promocję fajną na 2x butelki lovi 250ml ze smoczkami, to dajcie cynk
Trochę się też zgapiłam, bo robiłam zamówienie w Gemini i ponad 200zł nie mojeA to i tak pewnie do uzupełnienia będzie...
Ja ostatnio zamawiałam to:
http://allegro.pl/butelka-lovi-medical-250ml-smoczki-spark-gratis-i5817949573.html
i to:
http://allegro.pl/butelka-lovi-aktywne-ssanie-150ml-druga-gratis-i5820289532.html
Cena jest super, a wiecej mi nie potrzeba. Planuję karmić piersią więc to w sumie i tak moze troche na wyrost, ale z czasem na pewno się przydadzą.
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
migussia wrote:Bereda dobrze ze szwagierka wraca do siebie, najwazniejsze ze wszystko tylko tak sie skonczylo..
Carolq zazdroszcze wygranej, musiala byc mega radosc! A wczoraj pisalas ze nic sie nie udalo a dzis prosze:)
Poczytalam o tych warsztatach, u nas w marcu beda... 30.. Zgapilam bo teraz 27 byly.. Ech
Były właśnie i cholera już w połowie stycznia miejsc na nie nie byłoLivia
Nela
Marcel
-
helutka wrote:Dziewczyny, jak któraś gdzieś wypatrzy promocję fajną na 2x butelki lovi 250ml ze smoczkami, to dajcie cynk
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyco najważniejsze, wróciłam z mężem od znajomych gdzie było kilka małżeństw z dziećmi i po raz pierwszy nie czułam się tak dziwnie. bo wszystkie zawsze mówiły moje dziecko to moje tamto i było mi tak przykro ze my nie możemy zaciazyc a dziś czulam się tak pewnie bo wszystkie mówiły ze zazdroszczą mi ze małe dzieciątko będę miała. ha!
))
bereda11, migussia, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Ja juz od godziny nie spie...
Taki mnie skurcz w łydce złapał jak się przeciągnęłam i chyba mięsień albo ścięgno naciągnęłam bo cały czas boli i chodzić normalnie nie umiem... ratunku...
Zastanawiam się czy rano nie jechać na IP niech mi powiedzą co to bo w poniedzialek na wizytę nie dojdę -
nick nieaktualnyMarta ale Ci dobrze
kurde mi już zaczyna być ciężko przy schylaniu, i w ogóle
Też go oczywiście kocham ale jest to cięższa miłość
A tak może od początku
Witam się z Wami , właśnie wstaliśmy i powoli zbieramy się do teściów bo będą robić remont i trzeba im coś tam wykombinować
łazienki zaprojektować itd więc czekam mnie troszkę pracy a z związku z tym że moja kochana teściowa dzwoni do męża i mówi że nie ma inicjatywy z mojej strony , że ja nic nie robię pomijając że nie mają nawet jeszcze ekipy wybranej to tak jest ;/ no ale cóż czasami trzeba podkulić ogon i posłuchać jak ktoś napiepsza na Ciebie do Twojego męża i zrobić coś by przestał ... więc to robię jadę chwile pogadam ciśnienie im zejdzie i będzie spokój , chodz nigdy nie byłam osobą kompromisowa jednak teraz jakos moje nastawienie się zmienia pozatym robię to tylko i wyłącznie dla męża . Także będę miała przesraną niedziele w rozjazdach i gadkach z tesciami ;/
Domi to strasznie dziwne poproś męża by porzadie rozmasował i weź magnez jeszcze jeszcze. Mi najczęściej skurcz po pewnym czasie przechodzi . Mi zawsze pomaga jak maż rozmasowuje a póżniej rozchodzeMarta USA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Carolg ten ból to chyba od skurczu jest bo jest zdecydowanie lepiej niż nad ranem więc chyba nic nie naciągnęłam. Magnezu nie mam ale jest już lepiej. Dziś poutykam trochę a jutro wizyta więc zobaczę co mi położna i lekarz powiedzą
najważniejsze że mały w brzuszku cały czas fika:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 08:48
Carolq, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
Carolq wrote:podaję linka do warsztatów
http://wciazy.familie.pl/warsztaty
ale i tak jako z wiedzy uważam że najlepsze były warsztaty bezpieczny Malucha na bezpiecznego malucha dawno się zapisałam, ale dopiero na koniec lutego się odbędą w krakowie
co ciekawego się działo?
tola2014 lubi tę wiadomość