Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymalvva wrote:Jezu nie wiem co sie dzieje
nie moge sie polozyc ani na zadnym boku ani na plecach strasznie boli mnie po prawej stronie u dolu:( jak siedze jest troche lepiej... mocny bol promieniukacy do dolu
może kolka nerkowa? w którym miejscu dokładnie?
-
pasia27 wrote:Mnie krtań zlapala
mowie jak stara pijoczka hehe..
Nie wiem czy mogę cos brać?
Proponowana suplementacja:
unikać mówienia,
pić dużo wody,
odpoczywać,
wdychać przez 5 minut parę wodną,
płukać gardło co 3 godziny sokiem Aloe vera lub mieszanką zawierającą sól (jest to bardzo skuteczne),
płukać gardło herbatą z rumianku,
płukać gardło mieszanką ziół leczniczych (bardzo skuteczne),
zażywać dużą ilość naturalnych antybiotyków jak propolis i czosnek,
spożywać miód z cytryną,
pasia27 lubi tę wiadomość
Kazik :* -
nick nieaktualnymalvva wrote:Nie potrafie wytlumaczyc..z prawej strony bardzo nisko jak do jutra nie przejdzie to ide do gina
spróbuj pić dużo wody mineralnej i siusiak. ale tak na prawdę dużo. mnie też tak bolało wysiusialam i przeszło. piasek mi się zbieralmalvva lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
klaudia1534 wrote:Patrycja adamex pajero 3w1, dokładnie taki http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-pajero-len-adamex-3w1-88l-gratisy-i5923081824.html
Mam taki sam, tylko beżowy. Generalnie jest super tylko się słabo buja, ale myślę to kwestia czasu:) W sumie to po dłższych poszukiwaniach zwątpiłam w 3w1 ale ten wózek ma wyjątkowo dobrze wyprofilowany fotelik, więc wzięliśmy.
migussia, monilia84 lubią tę wiadomość
Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Monikkk wrote:Mam taki sam, tylko beżowy. Generalnie jest super tylko się słabo buja, ale myślę to kwestia czasu:) W sumie to po dłższych poszukiwaniach zwątpiłam w 3w1 ale ten wózek ma wyjątkowo dobrze wyprofilowany fotelik, więc wzięliśmy.
migussia lubi tę wiadomość
Patrycja24 -
Negra wrote:Dziewczyny- witam się dziś z Wami wieczorkiem, z Patologii Ciąży...
Trafiłam tu, bo moje serducho ostatnio wariowało do tego stopnia, że robiło mi się słabo...
Negra lubi tę wiadomość
-
kamisia88 wrote:Tymianek i podbiał napewno ale z innych to znalazłam to
Proponowana suplementacja:
unikać mówienia,
pić dużo wody,
odpoczywać,
wdychać przez 5 minut parę wodną,
płukać gardło co 3 godziny sokiem Aloe vera lub mieszanką zawierającą sól (jest to bardzo skuteczne),
płukać gardło herbatą z rumianku,
płukać gardło mieszanką ziół leczniczych (bardzo skuteczne),
zażywać dużą ilość naturalnych antybiotyków jak propolis i czosnek,
spożywać miód z cytryną,
Dziękuję..unikac mówienia..przy Kacperku he..ciezka sprawa;-)
-
JustyśM wrote:Dziewczynki dużo moich koleżanek poleca poduszkę do karmienia Motherhood poluje teraz na olx bo zawsze taniej
Także jeśli się ma rogala, to nie trzeba ekstra kupować tej małej do karmienia
-
Patrycja24 wrote:Tez sie nad nim zastanawiam
ach, tyle tego jest. Z tej aukcji zamawialas?
Nie, ja zamawiałam w sklepie firmowym producenta bo akurat mieszkam niedaleko ale cena w sumie taka sama
Monikk no nie buja się, ale amortyzatory wydają się w miarę fajne
A jeśli moje dziecko będzie oczekiwało porządnego bujania to teściowa ma na strychu w bardzo dobrym stanie zachowany wózek po mężu który jest na paskach a buja się porządnie
Iwa81 lubi tę wiadomość
-
Ja też kupowałam w sklepie, bo było taniej. I wogóle poszłam po inny, a ten się okazał strzałem w 10:)
No i miałam w planach pojeździć i pooglądać wózki, a później zamówić przez internet, ale okazało się ze większość tych które mi się podobały w sklepach stacjonarnych wychodziły taniej i jeszcze mozna zawsze próbować targowaćNasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
migussia wrote:Rozyczka, ja rowniez srednio sie czuje.. A najlepsze to ze moj brzuch wcale jeszcze duzy nie jest... Co to bedzie pod koniec ciazy? Ja mam termin na koniec maja, ciekawe jak pogoda..
Migussia na koniec maja to już cieplutko powinno być
migussia lubi tę wiadomość