Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
zabuszka wrote:Hej ja cichutko weszlam na forum zeby miec spokoj , Alwk jeszcze spi patrze na marcowki czasem tak podglądam kiedy tam sie zacznie i w nocy jednej juz wody odeszly... Juz niedlugo i u nas takie akcje sie zaczna
Witam się we wtorek i życzę miłego dnia! !!Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Patrycja24 wrote:To chyba mam ta sama
komoda malm biala.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Mam do Was pytanie, dość długo bolało mnie krocze, teraz pachwina , ale dosyć mocno mi dokucza, ciężko chodzić, a jeszcze ciężej czasem wstać z łóżka, czy któraś z Was może tak ma lub miała?Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyHej witam sie z Wami w wtorek wlasnie jemy śniadanko a za chwile jade odebrać książki od babeczki po kupiłam
pierwszy rok życia dziecka
i jeszcze jakaś jedna o rodzicielstwie
Tak tak czas leci jak szalony aby szybciej ;P
Znów jestem nie wyspana , nie mogłam spać wstawałam chyba z 5 razy na sikanie
Jeszcze dzis muszę sie spotkac jakos z moim lekarzem aby zwolnienie dostać bo będę miała przekichane
Życzę Wam miłego dniaAgnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agnieszka0812 wrote:Hej dziewczyny!
Mam do Was pytanie, dość długo bolało mnie krocze, teraz pachwina , ale dosyć mocno mi dokucza, ciężko chodzić, a jeszcze ciężej czasem wstać z łóżka, czy któraś z Was może tak ma lub miała?
ja tak mam. mój M musi mi czasem pomagać wstać aż -
nick nieaktualnyCarolq wrote:Hej witam sie z Wami w wtorek wlasnie jemy śniadanko a za chwile jade odebrać książki od babeczki po kupiłam
pierwszy rok życia dziecka
i jeszcze jakaś jedna o rodzicielstwie
Tak tak czas leci jak szalony aby szybciej ;P
Znów jestem nie wyspana , nie mogłam spać wstawałam chyba z 5 razy na sikanie
Jeszcze dzis muszę sie spotkac jakos z moim lekarzem aby zwolnienie dostać bo będę miała przekichane
Życzę Wam miłego dnia
tez mam taką książkę 1 rok życia dziecka. z biblioteki mamo to ja? ja zamawiam na bonito książki bo mają fajne ceny
-
nick nieaktualny
-
Madziuśka wrote:ja tak mam. mój M musi mi czasem pomagać wstać aż
No właśnie co do tych pieluszek new Born 1 czy faktycznie tyle ich potrzeba?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
katarzyna_d wrote:Witam, ja od rana leze
wczoraj miałam wypadek w łazience, przewróciłam sie i rozwaliłam nogę
ehhh ale nie zdara ze mnie!!
Naszczescie żyje i i nic poważnego sie nie stało!!!
Pozdrawiamkatarzyna_d lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak to jest?? U mnie w szpitalu nic nie chca żadnej wyprawki dla dziecka no nic !!!!
oni swoje wszystko maja!!! Ja mam tylko miec swoje rzeczy;!
No i później przy wypisie przywożę dla małego ciuszkiczyli tak samo jak 7 lat temu
To juz nie rozumiem !! Wczoraj położna mi to powiedzialamigussia, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
migussia wrote:Negra, trzymaj sie tam!
Domi ten wzor w grochy tez ladny. Podalabys link do aukcji?
Ja mysle nad dodatkami wlasnie szarymi. Na poczatku lozeczko bedzie w sypialni a pozniej w oddzielnym pokoiku, ktory chce w odcieniach wlasnie szaro/niebiesko/bialych
http://allegro.pl/show_item.php?item=5841447294
tylko czas oczekiwania jest strasznie długi, czekaliśmy ponad miesiąc
Ale na pewno sprzedaje też osobno pościel, tylko trzeba napisać mu na priv
Ja na razie myślę o czymś takim w sypialni:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd4dbe869ed4.jpg
w tym tygodniu zaczynamy remont w sypialni więc zobaczymy jak to wszystko wyjdziemigussia, Carolq, katarzyna_d lubią tę wiadomość
-
tola2014 wrote:carolq super ta promocja. tez chce te białe pampersy na początek. u mnie w szpitalu wymagają 2 na początek , ale ja wezmę 1 najwyżej 5 szt 2. wrócę od lekarza i zamawiam je.
mmalva i jak się czujesz?
Nie moglam wogole sie polozyc bo jak sie kladlam bolalo strasznie wzielam nospe i zasnelam na siedzaco na fotelu jak sie obudzilam w nocy to juz nie bolalo i poszlam do lozka. Od rana cisza nic nie boli, dziwne..
Dzis mial byc slodki ciezar 24-25 tydzien -
katarzyna_d wrote:Dziewczyny jak to jest?? U mnie w szpitalu nic nie chca żadnej wyprawki dla dziecka no nic !!!!
oni swoje wszystko maja!!! Ja mam tylko miec swoje rzeczy;!
No i później przy wypisie przywożę dla małego ciuszkiczyli tak samo jak 7 lat temu
To juz nie rozumiem !! Wczoraj położna mi to powiedzialaaaaguchaaa lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15