Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycandles88 wrote:hej dziewczyny,dawno sie nie odzywalam,jestem po wizycie w klinice w ktorej bede rodzic i zakwalifikowano mnie do cc (na moje życzenie) także synka zobaczymy już 29 kwietnia,to praktycznie 3 tygodnie przed terminem z OM
strasznie wcześnie. a to już masz dokładny termin? myślałam, że to ustalają tuż przed porodem. jaka masz wadę wzroku? tez będę chciała mieć cc
-
nick nieaktualnycandles88 wrote:hej dziewczyny,dawno sie nie odzywalam,jestem po wizycie w klinice w ktorej bede rodzic i zakwalifikowano mnie do cc (na moje życzenie) także synka zobaczymy już 29 kwietnia,to praktycznie 3 tygodnie przed terminem z OM
strasznie wcześnie. a to już masz dokładny termin? myślałam, że to ustalają tuż przed porodem. jaka masz wadę wzroku? tez będę chciała mieć cc
-
Agusia ;) wrote:Dziewczyny, ale trzeba właśnie hartowane takie małe dzieci, młody urodził się pod koniec listopada, a w 8 dobie juz go werandowalam czyli w grudniu tak 3 dni i spacery codziennie.
Agusia ;), pasia27 lubią tę wiadomość
Kazik :* -
nick nieaktualnyA ja wlasnie siedze w szpitalu na izbie i czekam na doktora
ciekawe ile sobie jeszcze poczekam bez sęsu kazali mi sie tu rejestrować
jak on dzis przyjmuje w przychodni no ale niech bedzie
Myślałam ze podjade poczekam wezmę zwolnienie i tylea tu będę siedzieć rok pewnie
-
tola2014 wrote:strasznie wcześnie. a to już masz dokładny termin? myślałam, że to ustalają tuż przed porodem. jaka masz wadę wzroku? tez będę chciała mieć cc
to nie jest wczesnie,od 37 tc ciaza juz jest donoszona,juz mam wyznaczony dokladny termin i nawet godzinea wade mam -5.50
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
katarzyna_d wrote:Dziewczyny jak to jest?? U mnie w szpitalu nic nie chca żadnej wyprawki dla dziecka no nic !!!!
oni swoje wszystko maja!!! Ja mam tylko miec swoje rzeczy;!
No i później przy wypisie przywożę dla małego ciuszkiczyli tak samo jak 7 lat temu
To juz nie rozumiem !! Wczoraj położna mi to powiedziala
To to samo u mnie tylko pieluszki, maść do pupy i chusteczki, ciuszki przy wypisie. -
u mnie też w szpitalu mają swoje ciuszki no chyba że mama dziecka sobie nie życzy w nie ubierania. Koszuli do porodu nie trzeba miec bo dają tylko właśnie pieluszki swoje. Muszę siostry podpytać co dokładnie trzeba mieć żebym potem się nie martwiła i nie denerwowała.
Carloq ja mam to samo z moim lekarzem. Za każdym razem muszę do niego dzwonić wrrrrr -
JusWik wrote:ja to bym chciała naturalnie urodzić bo planujemy z mężem zaraz drugie dziecko a wiadomo że po cc to trzeba odczekać żeby blizna się nie rozeszła jak brzuszek bedzie rósł
no ja nad drugą ciążą narazie sie nie zastanawiam i mysle ze w najblizszej przyszlosci nie bede chciala miec kolejnego dziecka,za ciezko przechodze obecna i za duzo mialam nieprzyjemnych sytuacji z lekarzami,ktore niestety skonczyly sie dla mnie traumą i szczerze mowiac ja juz licze dni do konca ciazy,ja od poczatku chcialam cc,nie chce czuc bolu ani nie chce tej calej otoczki jaka jest przy sn -
monilia84 wrote:Candles super że wiesz już kiedy przytulisz swoje maleństwo extra
toakurat jest fajne,ze znam dzien i godzine uda mi sie skończyć pokoj dla synka w pore co prawda już zostało tylko dopinanie na ostatni guzik,w tej chwili czekam na firany ktore dojsc nie moga do mnie od 3 dni,ale podobno dzis jeszcze bedamonilia84 lubi tę wiadomość
-
Jako że mamuśka też musi mieć jakąś radość i coś dla siebie, to gemini przysłało mi jeszcze kremy - mam nadzieję, że są równie dobre jak opinie o nich
Teraz będę piękna i młoda
Eee... znaczy tylko piękna, bo młoda to już byłam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f5016a5388d5.jpgkamisia88, monilia84, Różyczka, Carolq, Patrycja24, JusWik, migussia lubią tę wiadomość