X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • maimama Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh,dobrze że nie mam fb w takim razie, tutaj jakoś nikt nikogo nie obraża i się nie kłóci, bo i po co?

Bree lubi tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamisia mi tez ciezko w to uwierzyc a jednak...w grupie na FB bylam a nagle mnie w niej nie ma - kazdy to moze sprawdzic (a sama z niej nie odeszlam) :D ten kto w niej jest to wie ze tylko raz w niej pisalam i to bylo kilka miesiecy temu... tak wiec...
    I nagle po tym czasie dostaje zapro do jakiejs nowej lepszej majowkowej grupy dla "elit". Nie pisalabym o tym tutaj bo to jest grupa "Majoweczki 2016" a nie obrabianie sobie tylka na privie czy innej nowej, lepszej grupie :D Ale nie mam wyjscia bo w starej grupie mnie juz nie ma, a w nowej nie mam zamiaru z nikim gadac, bo nawet nie wiem kto ja zalozyl :D

Ubawiona jestem ta cala dzieinada bo po ciezarnych kobietach spodziewalabym sie wiecej rozumu, ale jak widac niektore laseczki nie potrafia zyc bez intryg i obgadywania, a szkoda... Mi tam jest obojetne kto z kim i na kogo, tylko prosze te osobe co za tym stoi zeby mnie w to nie wciagala bo nie mam ani czasu ani ochoty brac w udzialu w tej maskaradzie.

Zycze wszystkim duzo zdrowka, pozytywnego nastawienia i zycia wolnego od idiotow :)

Negra, maimama, migussia lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maimama wrote:
    Ehh,dobrze że nie mam fb w takim razie, tutaj jakoś nikt nikogo nie obraża i się nie kłóci, bo i po co?
    Też nie mam ;-) Ale swoją drogą, to myślałam, że problem do tegu czasu został rozwiązany i wszystko wszystkie zamieszane w tą "aferę" sobie wyjaśniły. Jak widać nie....

Bree lubi tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • maimama Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I faktycznie szkoda że większość się przeniosła na fb, chociaż i tak jest nas troszkę i zawsze można liczyć na czyjąś poradę, podzielić się smutkami i radosciami☺

Bree lubi tę wiadomość

• Bree Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziaaaaa wrote:
    Ja znam tylko jedna grupę na fb nie widziałam żeby ktoś kogoś z niej usunął a tutaj otwarcie piszemy ze każda może dołączyć jeżeli ma ochotę.;-)
    Miłego dnia :-)

Bylam tam jako Conrad White :) Czy widzisz mnie tam nadal?
    No wlasnie :)

preg.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negra wrote:
    Też nie mam ;-) Ale swoją drogą, to myślałam, że problem do tegu czasu został rozwiązany i wszystko wszystkie zamieszane w tą "aferę" sobie wyjaśniły. Jak widać nie....

Ja nawet nie wiedzialam ze byla jakas afera bo dopiero teraz zaczeto mnie "wmieszywac" widac ktos na gwalt szuka kandydatow do swojej ekipy i wysylaniem skrawkow prywatnych rozmow na czat stara sie przeciagnac ludzi na swoja strone...

Rewelacja! Gratuluje pomyslowosci :D Dobrze ze smiech to zdrowie bo dawno sie tak nie ubawilam :D

preg.png
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Ja nawet nie wiedzialam ze byla jakas afera bo dopiero teraz zaczeto mnie "wmieszywac" widac ktos na gwalt szuka kandydatow do swojej ekipy i wysylaniem skrawkow prywatnych rozmow na czat stara sie przeciagnac ludzi na swoja strone...

Rewelacja! Gratuluje pomyslowosci :D Dobrze ze smiech to zdrowie bo dawno sie tak nie ubawilam :D
    Kto ci wysyłał to wszystko? Jakiś nick musiała mieć

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Kamisia mi tez ciezko w to uwierzyc a jednak...w grupie na FB bylam a nagle mnie w niej nie ma - kazdy to moze sprawdzic (a sama z niej nie odeszlam) :D ten kto w niej jest to wie ze tylko raz w niej pisalam i to bylo kilka miesiecy temu... tak wiec...
    I nagle po tym czasie dostaje zapro do jakiejs nowej lepszej majowkowej grupy dla "elit". Nie pisalabym o tym tutaj bo to jest grupa "Majoweczki 2016" a nie obrabianie sobie tylka na privie czy innej nowej, lepszej grupie :D Ale nie mam wyjscia bo w starej grupie mnie juz nie ma, a w nowej nie mam zamiaru z nikim gadac, bo nawet nie wiem kto ja zalozyl :D

Ubawiona jestem ta cala dzieinada bo po ciezarnych kobietach spodziewalabym sie wiecej rozumu, ale jak widac niektore laseczki nie potrafia zyc bez intryg i obgadywania, a szkoda... Mi tam jest obojetne kto z kim i na kogo, tylko prosze te osobe co za tym stoi zeby mnie w to nie wciagala bo nie mam ani czasu ani ochoty brac w udzialu w tej maskaradzie.

Zycze wszystkim duzo zdrowka, pozytywnego nastawienia i zycia wolnego od idiotow :)

No to nieźle się dzieje ;-( Co do usuwania z grupy to po prostu zostały usunięte te ,które raz się udzieliły i nie pisały nic.Z tego co wiem to nie było z jakichś złośliwości czy coś w tym stylu.Ciekwe tylko która tak kombinuje teraz?

Bree lubi tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 22:42

Bree lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem dziewczyny co tu sie dzieje jakies grupy i teorie szpiegowskie.... ciul z tym;D ja jestem tylko tutaj i nawet jak mi gdzies dupe obrabiaja (choc raczej nie ma powodu) to prosze bardzo ale falszywych ludzi nie znosze . Mam w domu taka jedna bo chyba wiekszego dwulicowca niz tesciu to nie ma we swiecie.

AAA i mi tez z bebiko przyszedl pakiecik pudelko + album:)

Bree, klaudia1534 lubią tę wiadomość

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 22:43

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Negra, Bree, migussia, maimama lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria --- święte słowa;D

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu_leczka wrote:
    No to nieźle się dzieje ;-( Co do usuwania z grupy to po prostu zostały usunięte te ,które raz się udzieliły i nie pisały nic.Z tego co wiem to nie było z jakichś złośliwości czy coś w tym stylu.Ciekwe tylko która tak kombinuje teraz?

Szczerze to nie udzielam sie w tej grupie od samego jej poczatku, i gdyby nie to ze usuniecie mnie z niej zbieglo sie akurat z zaproszeniem do nowej grupy i otrzymywaniem skrawkow prywatnych rozmow, to nie zwrocilabym na to uwagi :)
    Jestem rozbawiona a jednoczesnie zazenowana tym calym zamieszaniem, i jak bardzo niektorym zalezy zeby ktos sie o czyms dowiedzial o czym wiedziec nie powinien :)

Ludzie potrafia nawet nowe konta zakladac zeby przesylac takie rozmowy "anonimowo" ale za dlugo zyje na tym swiecie zeby sie nie domyslec kto za tym stoi, i komu tak zalezy zeby wetknac kij w mrowisko i zeby komus na kogos doniesc...

Tyle trudu, czasu i poswiecenia, brawo! :D Widac ktos go ma zdecydowanie za duzo!

Dzieki Bogu jestem nad tym i nikt mnie w zadne takie zabawy nie wciagnie.
    Nie mam czasu na takie brednie... to mnie ktos zaprasza do znajomych to usuwa bo nie chce z nim obgadywac innych... i ta osoba wie teraz ze o niej mowie... i to nie jest pierwszy raz tej osoby... ale mam na tyle kultury ze nie zbluzgam jej na forum, i nie wysle jej zrzutow co do mnie wypisywala na czacie na forumowe kolezanki a teraz z luboscia lajkuje komentarze tych osob ktore zarcie obgadywala...

Brzydze sie tym i tyle.

W starej grupie na FB mnie juz nie ma, z nowej nie przyjelam zapro...l wystarczy mi bycie na BBF :) i tak nie mam za wiele czasu by tu pisac :)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

preg.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:47

xpatiiix3, bereda11, La-mia lubią tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To którejś mamusi zwyczajnie się nudzi.Nie ma co rozkminiać i się kłócić.Ja trochę tu trochę tam, jak mam czas i ochotę to piszę jak nie to cicho siedzę i jest ok.Dziewczyny luzik :-)

Bree lubi tę wiadomość

relg3e5e9ky1omot.png
  • Rudzina Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!

Przepraszam, że wcinam się w dyskusję ;) ale widzę, że grupa bardzo aktywna, więc moze mi pomożecie. Niedawno przeprowadziłam się do Wrocławia i szukam informacji odnosnie deklaracji wyboru położnej. Chcialabym skorzystać z tzw wizyt edukacyjnych w ciąży (zamiast szkoły rodzenia); czytałam, że poza spotakniami z położną środowiskowa po porodzie mamy prawo do opieki położnej również od 20tyg ciaży (w ramach NFZ). Czy któraś z Was orientuje się jak to wygląda od strony praktycznej? Czy każda położna świadczy takie usługi? Czy muszę wybrać położną pracujacą w przychodni, w której składałam deklarację odnosnie podstawowej opieki zdrowotnej? (ciążę prowadze prywatnie). Będę wdzieczna za jakąkolwiek pomoc!

Nie ustawiałam suwaczków itp ale żeby nie było, że jestem całkiem obca to obecnie 24tc+3d, termin na koniec maja :) płec nieznana z podejrzeniem, że chłopak; jestem w trakcie czytania Was od początku, troche mi to zajmie :P

Pozdrawiam!

Rudzina
  • Bree Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pies jak sie nudzi to sie lize :)
    Nie dbam o to co kto robi i gdzie kogo obgaduje - do chwili kiedy mnie w to nie wciaga :)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

preg.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

pasia27, Różyczka lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:47

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
‹‹ 1226 1227 1228 1229 1230 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ