Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamisia mi tez ciezko w to uwierzyc a jednak...w grupie na FB bylam a nagle mnie w niej nie ma - kazdy to moze sprawdzic (a sama z niej nie odeszlam)
ten kto w niej jest to wie ze tylko raz w niej pisalam i to bylo kilka miesiecy temu... tak wiec...
I nagle po tym czasie dostaje zapro do jakiejs nowej lepszej majowkowej grupy dla "elit". Nie pisalabym o tym tutaj bo to jest grupa "Majoweczki 2016" a nie obrabianie sobie tylka na privie czy innej nowej, lepszej grupieAle nie mam wyjscia bo w starej grupie mnie juz nie ma, a w nowej nie mam zamiaru z nikim gadac, bo nawet nie wiem kto ja zalozyl
Ubawiona jestem ta cala dzieinada bo po ciezarnych kobietach spodziewalabym sie wiecej rozumu, ale jak widac niektore laseczki nie potrafia zyc bez intryg i obgadywania, a szkoda... Mi tam jest obojetne kto z kim i na kogo, tylko prosze te osobe co za tym stoi zeby mnie w to nie wciagala bo nie mam ani czasu ani ochoty brac w udzialu w tej maskaradzie.
Zycze wszystkim duzo zdrowka, pozytywnego nastawienia i zycia wolnego od idiotow
Negra, maimama, migussia lubią tę wiadomość
-
maimama wrote:Ehh,dobrze że nie mam fb w takim razie, tutaj jakoś nikt nikogo nie obraża i się nie kłóci, bo i po co?
Ale swoją drogą, to myślałam, że problem do tegu czasu został rozwiązany i wszystko wszystkie zamieszane w tą "aferę" sobie wyjaśniły. Jak widać nie....
Bree lubi tę wiadomość
-
Madziaaaaa wrote:Ja znam tylko jedna grupę na fb nie widziałam żeby ktoś kogoś z niej usunął a tutaj otwarcie piszemy ze każda może dołączyć jeżeli ma ochotę.
Miłego dnia
Bylam tam jako Conrad WhiteCzy widzisz mnie tam nadal?
No wlasnie
-
Negra wrote:Też nie mam
Ale swoją drogą, to myślałam, że problem do tegu czasu został rozwiązany i wszystko wszystkie zamieszane w tą "aferę" sobie wyjaśniły. Jak widać nie....
Ja nawet nie wiedzialam ze byla jakas afera bo dopiero teraz zaczeto mnie "wmieszywac" widac ktos na gwalt szuka kandydatow do swojej ekipy i wysylaniem skrawkow prywatnych rozmow na czat stara sie przeciagnac ludzi na swoja strone...
Rewelacja! Gratuluje pomyslowosciDobrze ze smiech to zdrowie bo dawno sie tak nie ubawilam
-
Bree wrote:Ja nawet nie wiedzialam ze byla jakas afera bo dopiero teraz zaczeto mnie "wmieszywac" widac ktos na gwalt szuka kandydatow do swojej ekipy i wysylaniem skrawkow prywatnych rozmow na czat stara sie przeciagnac ludzi na swoja strone...
Rewelacja! Gratuluje pomyslowosciDobrze ze smiech to zdrowie bo dawno sie tak nie ubawilam
Kazik :* -
Bree wrote:Kamisia mi tez ciezko w to uwierzyc a jednak...w grupie na FB bylam a nagle mnie w niej nie ma - kazdy to moze sprawdzic (a sama z niej nie odeszlam)
ten kto w niej jest to wie ze tylko raz w niej pisalam i to bylo kilka miesiecy temu... tak wiec...
I nagle po tym czasie dostaje zapro do jakiejs nowej lepszej majowkowej grupy dla "elit". Nie pisalabym o tym tutaj bo to jest grupa "Majoweczki 2016" a nie obrabianie sobie tylka na privie czy innej nowej, lepszej grupieAle nie mam wyjscia bo w starej grupie mnie juz nie ma, a w nowej nie mam zamiaru z nikim gadac, bo nawet nie wiem kto ja zalozyl
Ubawiona jestem ta cala dzieinada bo po ciezarnych kobietach spodziewalabym sie wiecej rozumu, ale jak widac niektore laseczki nie potrafia zyc bez intryg i obgadywania, a szkoda... Mi tam jest obojetne kto z kim i na kogo, tylko prosze te osobe co za tym stoi zeby mnie w to nie wciagala bo nie mam ani czasu ani ochoty brac w udzialu w tej maskaradzie.
Zycze wszystkim duzo zdrowka, pozytywnego nastawienia i zycia wolnego od idiotow
No to nieźle się dzieje ;-( Co do usuwania z grupy to po prostu zostały usunięte te ,które raz się udzieliły i nie pisały nic.Z tego co wiem to nie było z jakichś złośliwości czy coś w tym stylu.Ciekwe tylko która tak kombinuje teraz?
Bree lubi tę wiadomość
-
Nie wiem dziewczyny co tu sie dzieje jakies grupy i teorie szpiegowskie.... ciul z tym;D ja jestem tylko tutaj i nawet jak mi gdzies dupe obrabiaja (choc raczej nie ma powodu) to prosze bardzo ale falszywych ludzi nie znosze . Mam w domu taka jedna bo chyba wiekszego dwulicowca niz tesciu to nie ma we swiecie.
AAA i mi tez z bebiko przyszedl pakiecik pudelko + album:)Bree, klaudia1534 lubią tę wiadomość
-
Aniu_leczka wrote:No to nieźle się dzieje ;-( Co do usuwania z grupy to po prostu zostały usunięte te ,które raz się udzieliły i nie pisały nic.Z tego co wiem to nie było z jakichś złośliwości czy coś w tym stylu.Ciekwe tylko która tak kombinuje teraz?
Szczerze to nie udzielam sie w tej grupie od samego jej poczatku, i gdyby nie to ze usuniecie mnie z niej zbieglo sie akurat z zaproszeniem do nowej grupy i otrzymywaniem skrawkow prywatnych rozmow, to nie zwrocilabym na to uwagi
Jestem rozbawiona a jednoczesnie zazenowana tym calym zamieszaniem, i jak bardzo niektorym zalezy zeby ktos sie o czyms dowiedzial o czym wiedziec nie powinien
Ludzie potrafia nawet nowe konta zakladac zeby przesylac takie rozmowy "anonimowo" ale za dlugo zyje na tym swiecie zeby sie nie domyslec kto za tym stoi, i komu tak zalezy zeby wetknac kij w mrowisko i zeby komus na kogos doniesc...
Tyle trudu, czasu i poswiecenia, brawo!Widac ktos go ma zdecydowanie za duzo!
Dzieki Bogu jestem nad tym i nikt mnie w zadne takie zabawy nie wciagnie.
Nie mam czasu na takie brednie... to mnie ktos zaprasza do znajomych to usuwa bo nie chce z nim obgadywac innych... i ta osoba wie teraz ze o niej mowie... i to nie jest pierwszy raz tej osoby... ale mam na tyle kultury ze nie zbluzgam jej na forum, i nie wysle jej zrzutow co do mnie wypisywala na czacie na forumowe kolezanki a teraz z luboscia lajkuje komentarze tych osob ktore zarcie obgadywala...
Brzydze sie tym i tyle.
W starej grupie na FB mnie juz nie ma, z nowej nie przyjelam zapro...l wystarczy mi bycie na BBFi tak nie mam za wiele czasu by tu pisac
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Przepraszam, że wcinam się w dyskusjęale widzę, że grupa bardzo aktywna, więc moze mi pomożecie. Niedawno przeprowadziłam się do Wrocławia i szukam informacji odnosnie deklaracji wyboru położnej. Chcialabym skorzystać z tzw wizyt edukacyjnych w ciąży (zamiast szkoły rodzenia); czytałam, że poza spotakniami z położną środowiskowa po porodzie mamy prawo do opieki położnej również od 20tyg ciaży (w ramach NFZ). Czy któraś z Was orientuje się jak to wygląda od strony praktycznej? Czy każda położna świadczy takie usługi? Czy muszę wybrać położną pracujacą w przychodni, w której składałam deklarację odnosnie podstawowej opieki zdrowotnej? (ciążę prowadze prywatnie). Będę wdzieczna za jakąkolwiek pomoc!
Nie ustawiałam suwaczków itp ale żeby nie było, że jestem całkiem obca to obecnie 24tc+3d, termin na koniec majapłec nieznana z podejrzeniem, że chłopak; jestem w trakcie czytania Was od początku, troche mi to zajmie
Pozdrawiam!
Rudzina