X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Bree Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia no wlasnie bylam w tej jednej grupie na fb ale dostalam zaproszenie do kolejnej majowkowej grupy na fb I nie wiem co mam o tym myslec bo jakis czas temu ktos mnie probowal wmiksowac w jakies intrygi miedzy dziewczynami od nas a ja nie lubie takich klimatow :) dlatego pytam bo nie wiem w jakim celu powstaly 2 grupy na fb :P ostatnio ktos mi wysylal jakies kawalki pryw. rozmow ale nie chce brac w tym udzialu w jakis szczeniackich pyskowkach :)

A co do mnie to czuje sie dobrze :) zostalo mi 85 dni do konca :) ale pracuje caly czas chociaz nie wiem ile dam jeszcze rade :)

JusWik, klaudia1534 lubią tę wiadomość

Aniołek "M" 02.03.2015 (8 tc)

preg.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 22:42

Negra, Patrycja24 lubią tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Klaudia no wlasnie bylam w tej jednej grupie na fb ale dostalam zaproszenie do kolejnej majowkowej grupy na fb I nie wiem co mam o tym myslec bo jakis czas temu ktos mnie probowal wmiksowac w jakies intrygi miedzy dziewczynami od nas a ja nie lubie takich klimatow :) dlatego pytam bo nie wiem w jakim celu powstaly 2 grupy na fb :P ostatnio ktos mi wysylal jakies kawalki pryw. rozmow ale nie chce brac w tym udzialu w jakis szczeniackich pyskowkach :)

A co do mnie to czuje sie dobrze :) zostalo mi 85 dni do konca :) ale pracuje caly czas chociaz nie wiem ile dam jeszcze rade :)
    Ja znam tylko 1 grupę....

Bree, FeliceGatto, helutka, bimba lubią tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • Negra Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Ja on rana walczę z garderobą syna- odkładam na bok za małe i w miejsce tych rzeczy upycham większe rozmiary :-) Dziś zrobiłam zakupy na stronce 5-10-15 (wyprzedaże do -75%) dla mojego prawie 4latka i też będę musiała to gdzieś zmieścić... Szkoda, że szafy nie są elastyczne :-D miałabym łatwiej :-)

Jeśli chodzi o zakupy, to mój mąż niekoniecznie się angażuje- taki już ma charakter, że nie znosi zakupów (typowy facet). Nawet ubrania dla niego w zdecydowanej większości kupuję sama, bo jak mam go ciągnąć ze sobą oo sklepach i później wkurzać się, że co chwilę zerka ba zegarek i tupie nogami, a do tego do przymierzalni trzeba go wpychać na siłę, to wolę załatwić to sama :-) Ja tam UWIELBIAM zakupy :-D

I jeszcze druga strona medalu- jak nie chodzi ze mną, to nie kręci nosem,że za dużo kupuję i wydaję :-) A nie ukrywam, że zdarza mi się przegiąć- świadoma tego jestem, ale nie nam woli poprawy :-D

migussia, pasia27 lubią tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mojego na wstępie przeciągnełam po dzieciowych sklepach, jak wybierałam wózek. i już mam absolutnie wolną rekę, mam kupować co potrzeba i już go nigdzie nie ciągać :)
    PS; kupiliśmy wózek, który widzieliśmy w pierwszym sklepie jako pierwszy :D:D:D:D

Negra, wczoraj przejrzałam szafe mojego 6 latka... trzeba na zakupy jechać :D

migussia, pasia27 lubią tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Negra Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W temacie ubranek podzielam zdajie Klaudii- nie cierpię kaftaników! Na samą myśl, że co chwilę będą się podwijać i wyłazić ze spodni/leginsów/półśpiochów/śpiochów mam nerwa :-)

Tym razem zaopatrzylam się w trochę ciuszków w rozm. 56, bo mój małż, jak pisałam wyżej- nie nadaje się do zakupów ubraniowych. Syn ważył 3kg, 53cm i na początek kilka sztuk w tych małych rozm potrzebował. A prognozowalam, że dobije do prawie 4kg i 60cm, jak mama- trochę się zdziwiłam:-) U nas okazał się mniejszy, niż zakładano :-)

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    ja mojego na wstępie przeciągnełam po dzieciowych sklepach, jak wybierałam wózek. i już mam absolutnie wolną rekę, mam kupować co potrzeba i już go nigdzie nie ciągać :)
    PS; kupiliśmy wózek, który widzieliśmy w pierwszym sklepie jako pierwszy :D:D:D:D

Negra, wczoraj przejrzałam szafe mojego 6 latka... trzeba na zakupy jechać :D
    Zajrzyj na 5-10-15 :-) Rzadko tam kupuję, ale np ta bejsbolowka mnie urzekła :
    http://www.51015kids.eu/wyprzedaz/chlopiec-2-7-lat/kurtki/kurtka-chlopieca-1a2716.html :-D

Baronowa_83 lubi tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i zamówiłam laktator elektryczny EasyStart Canpol babies mam nadzieje ze sie sprawdzi :)

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma rozmiaru. On teraz wyrósł z 116. A z reguły te 122 to już są takie duże na starszego i jest zgryz;/

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:

A co ci tam wysyłałi na tej grupie? ciewkawe kto to

Bree lubi tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamisia88 wrote:
    Ja znam tylko 1 grupę....
    Czyli jest selekcja do drugiej.... :-)

kamisia88, Bree, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak się spotkają 3 baby to kłotnia murowana :D

Bree, Negra lubią tę wiadomość

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak widac jest selekcja bo z pierwszej grupy zostalam usunieta :D widac za duzo wiem I komus sie pala gacie :D trzymajcie mnie, co to za dziecinada :D

preg.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    jak się spotkają 3 baby to kłotnia murowana :D
    A co dopiero, jak jest ich więcej... :-)

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Negra Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Jak widac jest selekcja bo z pierwszej grupy zostalam usunieta :D widac za duzo wiem I komus sie pala gacie :D trzymajcie mnie, co to za dziecinada :D
    Jsk to mawiał pewien chłopak, z którym "za małolata" się spotkałam: mniej wiesz, dłużej żyjesz (w tym przypadku w grupie forumowej) :-) :-D

Bree lubi tę wiadomość

Laura <3

iv09krhman7e3ofp.png
  • Bree Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negra wrote:
    Jsk to mawiał pewien chłopak, z którym "za małolata" się spotkałam: mniej wiesz, dłużej żyjesz (w tym przypadku w grupie forumowej) :-) :-D

Wlasnie, ja nie chce nic wiedziec dlatego wiecej mnie tam nie bylo niz bylam :D ale ktos mnie na sile uszczesliwial wysylajac kawalki rozmow I zrzuty z ekranu jak jedna na druga cos cisnela, ja nie odpisywalam bo nie interesuja mie prywatne zagrywki, to dostalam zapro do drugiej grupy :D co to kurde jest? Dorosle zaciazone babki a tymczasem Niektore to taka dziecinada :D

preg.png
  • Młodamama93 Debiutantka

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM wrote:
    Jaki aspirator na katarek kupowałascie?
    JustyśM zdecydowanie całym sercem polecam Katarek do odkurzacza + wodę morską :p Nie ma lepszego zestawu do walki z zatkanym nosem :) Na początku używałam ustnego, ale jak tylko mały był chory, to i ja :/ A poza tym bardzo mało odciąga się ustnymi i przez to nie odtyka się nosek.

Młodamama93
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bree wrote:
    Wlasnie, ja nie chce nic wiedziec dlatego wiecej mnie tam nie bylo niz bylam :D ale ktos mnie na sile uszczesliwial wysylajac kawalki rozmow I zrzuty z ekranu jak jedna na druga cos cisnela, ja nie odpisywalam bo nie interesuja mie prywatne zagrywki, to dostalam zapro do drugiej grupy :D co to kurde jest? Dorosle zaciazone babki a tymczasem Niektore to taka dziecinada :D
    Ja jestem na fb i ciężko mi uwierzyć, że którsas z dziewczyn jest taka przyjebana żeby siac ferment...wątpię w to

Bree, xpatiiix3, FeliceGatto, Magenta, myszka2070, helutka, Madziuśka, bimba lubią tę wiadomość

f2w3flw19tw30ku4.png
  • Madziaaaaa Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znam tylko jedna grupę na fb nie widziałam żeby ktoś kogoś z niej usunął a tutaj otwarcie piszemy ze każda może dołączyć jeżeli ma ochotę.;-)
    Miłego dnia :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 13:29

xpatiiix3, kamisia88, Bree, FeliceGatto, Magenta, myszka2070, konwalijka, helutka, Madziuśka, bimba lubią tę wiadomość

w7eM.png
    ozEK.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    mój też za granicą i w maju będzie spontaniczny powrót do domu :D śmieję, się z niego, że na pewno zacznę rodzić jak akurat samolot nie będzie miał lotu i przyleci jak wyjdę ze szpitala :D ja co do wyprawki też sama ją kompletuję, ewentualnie pytam co mu się podoba. taka prawda, że facetom nie w głowie kupowanie ciuszków, kosmetyków dla dziecka i wielu rzeczy o których nie ma co ukrywać ale nie mają pojęcia. ale za to rozmawiamy jak to będzie po porodzie, opieka, wakacje itd
    Ja mam termin na 26 maja i nie biore pod uwage, ze nie zdazy :-P ja tam jestem zadowolona z naszego ukladu- urzadzilam pokoik dla Mikiego tak jak chcialam. Tata kase tylko wysylal ;-P he he. Wyslalam mu liste wozkow, ktore podobaja mi sie wizualnie i ma je ocenic tzn. dane techniczne, poczytac opinie i wtedy podejmiemy decyzje.

Patrycja24
‹‹ 1225 1226 1227 1228 1229 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ