Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Klaudia no wlasnie bylam w tej jednej grupie na fb ale dostalam zaproszenie do kolejnej majowkowej grupy na fb I nie wiem co mam o tym myslec bo jakis czas temu ktos mnie probowal wmiksowac w jakies intrygi miedzy dziewczynami od nas a ja nie lubie takich klimatow
dlatego pytam bo nie wiem w jakim celu powstaly 2 grupy na fb
ostatnio ktos mi wysylal jakies kawalki pryw. rozmow ale nie chce brac w tym udzialu w jakis szczeniackich pyskowkach
A co do mnie to czuje sie dobrzezostalo mi 85 dni do konca
ale pracuje caly czas chociaz nie wiem ile dam jeszcze rade
JusWik, klaudia1534 lubią tę wiadomość
-
Bree wrote:Klaudia no wlasnie bylam w tej jednej grupie na fb ale dostalam zaproszenie do kolejnej majowkowej grupy na fb I nie wiem co mam o tym myslec bo jakis czas temu ktos mnie probowal wmiksowac w jakies intrygi miedzy dziewczynami od nas a ja nie lubie takich klimatow
ostatnio ktos mi wysylal jakies kawalki pryw. rozmow ale nie chce brac w tym udzialu w jakis szczeniackich pyskowkach
Bree, FeliceGatto, helutka, bimba lubią tę wiadomość
Kazik :* -
Cześć dziewczyny!
Ja on rana walczę z garderobą syna- odkładam na bok za małe i w miejsce tych rzeczy upycham większe rozmiaryDziś zrobiłam zakupy na stronce 5-10-15 (wyprzedaże do -75%) dla mojego prawie 4latka i też będę musiała to gdzieś zmieścić... Szkoda, że szafy nie są elastyczne
miałabym łatwiej
Jeśli chodzi o zakupy, to mój mąż niekoniecznie się angażuje- taki już ma charakter, że nie znosi zakupów (typowy facet). Nawet ubrania dla niego w zdecydowanej większości kupuję sama, bo jak mam go ciągnąć ze sobą oo sklepach i później wkurzać się, że co chwilę zerka ba zegarek i tupie nogami, a do tego do przymierzalni trzeba go wpychać na siłę, to wolę załatwić to samaJa tam UWIELBIAM zakupy
I jeszcze druga strona medalu- jak nie chodzi ze mną, to nie kręci nosem,że za dużo kupuję i wydajęA nie ukrywam, że zdarza mi się przegiąć- świadoma tego jestem, ale nie nam woli poprawy
migussia, pasia27 lubią tę wiadomość
-
ja mojego na wstępie przeciągnełam po dzieciowych sklepach, jak wybierałam wózek. i już mam absolutnie wolną rekę, mam kupować co potrzeba i już go nigdzie nie ciągać
PS; kupiliśmy wózek, który widzieliśmy w pierwszym sklepie jako pierwszy:D:D:D
Negra, wczoraj przejrzałam szafe mojego 6 latka... trzeba na zakupy jechaćmigussia, pasia27 lubią tę wiadomość
-
W temacie ubranek podzielam zdajie Klaudii- nie cierpię kaftaników! Na samą myśl, że co chwilę będą się podwijać i wyłazić ze spodni/leginsów/półśpiochów/śpiochów mam nerwa
Tym razem zaopatrzylam się w trochę ciuszków w rozm. 56, bo mój małż, jak pisałam wyżej- nie nadaje się do zakupów ubraniowych. Syn ważył 3kg, 53cm i na początek kilka sztuk w tych małych rozm potrzebował. A prognozowalam, że dobije do prawie 4kg i 60cm, jak mama- trochę się zdziwiłam:-) U nas okazał się mniejszy, niż zakładano -
Baronowa_83 wrote:ja mojego na wstępie przeciągnełam po dzieciowych sklepach, jak wybierałam wózek. i już mam absolutnie wolną rekę, mam kupować co potrzeba i już go nigdzie nie ciągać
PS; kupiliśmy wózek, który widzieliśmy w pierwszym sklepie jako pierwszy:D:D:D
Negra, wczoraj przejrzałam szafe mojego 6 latka... trzeba na zakupy jechaćRzadko tam kupuję, ale np ta bejsbolowka mnie urzekła :
http://www.51015kids.eu/wyprzedaz/chlopiec-2-7-lat/kurtki/kurtka-chlopieca-1a2716.htmlBaronowa_83 lubi tę wiadomość
-
nie ma rozmiaru. On teraz wyrósł z 116. A z reguły te 122 to już są takie duże na starszego i jest zgryz;/
-
Bree wrote:Klaudia no wlasnie bylam w tej jednej grupie na fb ale dostalam zaproszenie do kolejnej majowkowej grupy na fb I nie wiem co mam o tym myslec bo jakis czas temu ktos mnie probowal wmiksowac w jakies intrygi miedzy dziewczynami od nas a ja nie lubie takich klimatow
Bree lubi tę wiadomość
Bree wrote:Jak widac jest selekcja bo z pierwszej grupy zostalam usunieta
widac za duzo wiem I komus sie pala gacie
trzymajcie mnie, co to za dziecinada
Bree lubi tę wiadomość
-
Negra wrote:Jsk to mawiał pewien chłopak, z którym "za małolata" się spotkałam: mniej wiesz, dłużej żyjesz (w tym przypadku w grupie forumowej)
Wlasnie, ja nie chce nic wiedziec dlatego wiecej mnie tam nie bylo niz bylamale ktos mnie na sile uszczesliwial wysylajac kawalki rozmow I zrzuty z ekranu jak jedna na druga cos cisnela, ja nie odpisywalam bo nie interesuja mie prywatne zagrywki, to dostalam zapro do drugiej grupy
co to kurde jest? Dorosle zaciazone babki a tymczasem Niektore to taka dziecinada
-
JustyśM wrote:Jaki aspirator na katarek kupowałascie?
Na początku używałam ustnego, ale jak tylko mały był chory, to i ja
A poza tym bardzo mało odciąga się ustnymi i przez to nie odtyka się nosek.
Młodamama93 -
Bree wrote:Wlasnie, ja nie chce nic wiedziec dlatego wiecej mnie tam nie bylo niz bylam
ale ktos mnie na sile uszczesliwial wysylajac kawalki rozmow I zrzuty z ekranu jak jedna na druga cos cisnela, ja nie odpisywalam bo nie interesuja mie prywatne zagrywki, to dostalam zapro do drugiej grupy
co to kurde jest? Dorosle zaciazone babki a tymczasem Niektore to taka dziecinada
Bree, xpatiiix3, FeliceGatto, Magenta, myszka2070, helutka, Madziuśka, bimba lubią tę wiadomość
Ja znam tylko jedna grupę na fb nie widziałam żeby ktoś kogoś z niej usunął a tutaj otwarcie piszemy ze każda może dołączyć jeżeli ma ochotę.
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 13:29
xpatiiix3, kamisia88, Bree, FeliceGatto, Magenta, myszka2070, konwalijka, helutka, Madziuśka, bimba lubią tę wiadomość
-
Dariaaa88 wrote:mój też za granicą i w maju będzie spontaniczny powrót do domu
śmieję, się z niego, że na pewno zacznę rodzić jak akurat samolot nie będzie miał lotu i przyleci jak wyjdę ze szpitala
ja co do wyprawki też sama ją kompletuję, ewentualnie pytam co mu się podoba. taka prawda, że facetom nie w głowie kupowanie ciuszków, kosmetyków dla dziecka i wielu rzeczy o których nie ma co ukrywać ale nie mają pojęcia. ale za to rozmawiamy jak to będzie po porodzie, opieka, wakacje itd
ja tam jestem zadowolona z naszego ukladu- urzadzilam pokoik dla Mikiego tak jak chcialam. Tata kase tylko wysylal ;-P he he. Wyslalam mu liste wozkow, ktore podobaja mi sie wizualnie i ma je ocenic tzn. dane techniczne, poczytac opinie i wtedy podejmiemy decyzje.
Patrycja24