Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
katarzyna_d wrote:Ja dziewczyny zbieram sie do spania
jestem załamana bo juz ogolic sie nie mogę
jedna nogę podniosłam ucisnęłam brzuch z lewej strony a z drugiej Mikus tylek wypiął i nogę wepchał w żebra
Pocięłam sie golarkaehh teraz to będzie juz tylko gorzej..
Dobranoc jutro wizyta
Pozdrawiam
Chyba przeziębienie mnie łapie,nos zapchany niedobrze.
Dobranoc.katarzyna_d lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Cześć dziewczyny. Czytam was na bieżąco ale ja z tych co mało pisze
po wizycie u nas ok. Od tygodnia mam spinania brzucha jak chodzę to ginek zmierzył szyjkę i powiedział że moja to jak za dwie - 4,8cm a te spinania to właśnie skurcze BH. Synek waży 1063gramy, dla śmiechu zmierzył mu siusiaka i powiedział że tata może być dumny - 1,4cm
w trakcie badania młody cały czas ssal łapkę, widać było jak żuchwa pracuje
a co do termometru to ja mam taki z lidla już 9 lat i nadal działa a od 2 lat jeszcze microlife i pomiary niewiele się różnią.Dariaaa88, katarzyna_d, JusWik, migussia, Negra, Madziuśka lubią tę wiadomość
-
No proszę widzę, że nie tylko ja mam problemy z bezsennością. Mąż do pracy ma budzik nastawiony na 5;30 i tak mu dzwoni z 3 razy więc z mojego spania już nici bo jak się przebudzenie to już ciężko mi zasnąć.
Wczoraj pisałam do dziewczyny z olx bo zamawiałem dresik dla małej 29 go wysłała i jeszcze nie doszedł (niby ma potwierdzenie nadania paczki)i ma iść jakąś skargę złożyć na pocztę z tego tytułu- zobaczymy bo z tego wyjdzie.
Jakieś naturalne metody na przeziębienie macie? Bo jednak mnie dopadlo:katar, ból gardła. ..oj zawsze coś,a za tydzień wizyta -żebym się wyleczyla bo znowu będę miała wyniki do d..y.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Justys to chyba tak standardowo mleko ciepłe, herbata z cytryną i np soczkiem malinowym, plukanie woda z soda, i czosnek.. Ja próbowałam wszystkiego a i tak skonczylam antybiotykiem bo u mnie to angina.. No ale jest juz lepiej. Gardło ok tylko katar jeszcze sie utrzymuje.
P.s. Witam Was o tak niehumanitarnej porze z poczekalni u diabetologaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 07:10
-
nick nieaktualny
-
JustyśM wrote:No proszę widzę, że nie tylko ja mam problemy z bezsennością. Mąż do pracy ma budzik nastawiony na 5;30 i tak mu dzwoni z 3 razy więc z mojego spania już nici bo jak się przebudzenie to już ciężko mi zasnąć.
Wczoraj pisałam do dziewczyny z olx bo zamawiałem dresik dla małej 29 go wysłała i jeszcze nie doszedł (niby ma potwierdzenie nadania paczki)i ma iść jakąś skargę złożyć na pocztę z tego tytułu- zobaczymy bo z tego wyjdzie.
Jakieś naturalne metody na przeziębienie macie? Bo jednak mnie dopadlo:katar, ból gardła. ..oj zawsze coś,a za tydzień wizyta -żebym się wyleczyla bo znowu będę miała wyniki do d..y.. Lipa do picia.
JusWik lubi tę wiadomość
-
Cześć mamusie.
Gratuluję udanych wizyt! Maluszki rosną jak na drożdżach- cudnie.
Katarzyna zdrowka dla męża, musi być dobrze.
Carloq magiczna 100 przekroczona i teraz juz z górki poleci.
powiem wam ze wczoraj bylam w tesco i plyn Lovela kosztuje tam 24zl a w biedro zaplacilam 12. Choc nie zwróciłam uwagi na gramature. Kupilam tez body z dlugim rekawem za 4,80zl
Milego dzionka i udanych wizyt kochanekatarzyna_d, Carolq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://www.tesco.pl/promocje/gazetki/50-katalog/bytom-ul-chorzowska-86/KkqPPq
JusWik lubi tę wiadomość
-
Hej
Mnie dzisiaj kurier zrobił pobudkę telefonem, czy może być za 40 min a że czekam na paczkę z allegro z pościelami dla małego to nie mam nic
przeciwko
Justyś ja na katar polecam jeszcze maść majerankową, ok 3 zł w aptece, zapach zależy kto co lubi mi kompletni nie odpowiadał, ale 3 dni i w sumie z 3 razy posmarowałam nos i kataru nie mapasia27 lubi tę wiadomość
-
Mam właśnie majerankową,wczoraj zakupiłam.Zrobilam sobie też syrop z cebuli i leżę dziś cały dzień,odpoczywam.
Myślę nad lozeczkiem,turystyczne mnie przekonuje że względu na to że jest miękkie,posłuży jako kojec,można bez problemu przemieszczac i wraz z moskitiera fajnie chroni w całości przed komarami w lato.Tylko szukam takiego z przewijakiem,który nie jest wklęsły tylko taki bardziej na zewnątrz bo podobno wygodniejszy i na dłużej starcza bo nie ma ograniczenia.
Jeszcze takie śmieszne pytanko czy wasi faceci mają pojęcie ile dla dzieciaczków już kupiłyście? Bo ja mam wrażenie że mój się słabo orientuje choć górka rosnie w pokoju.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 10:34
pasia27 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ja dopiero zaczynam zakupy;). Musze mojego zmusić zeby przywioz kartony to ciuszki obejrzę ,,co mam i w jakim stanie
-
Justyś mój się orientuje bo przeważnie wszystko kupujemy razem a jak nie to pokazuje mu nawet zakupione skarpetki
Nie mam jeszcze chyba połowy rzeczy z listy a jemu wydaje się, że jest tego taki ogrom
monilia84 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki
jestem po usg moich nóg i na szczęście wszystko ok
kilka niewydolnych perforatorów ale mają związek z ciążą i po ciąży wróci do normy a okropny żylak pod kolanem to nie żylak tylko tak niestety żyła wyszła i jest widoczna, mam nosić rajstopy i się nie martwić, pan doktor pocieszył,że jak na ten etap ciąży to moje żyły są w świetnym stanie:)
Kochane czy wasze szkraby też się tak wypychają, rozciągają tak wysoko ? moja mi leży na żołądku i się przekręca a to trochę boliJusWik, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:Ja dopiero zaczynam zakupy;). Musze mojego zmusić zeby przywioz kartony to ciuszki obejrzę ,,co mam i w jakim stanie
U mnie tak samo. W następnym tygodniu będę przeglądać kartony z ciuchami po córce, a resztę pewnie zamówię na necie. Pisalyscie, że najlepiej apteka Gemini? Wszystko co potrzebne tam kupię?
I za wózkiem się rozglądam, ale nic szczególnego mi nie wpadło w oko,jak juz widzę coś fajnego , to cena z kosmosu.