Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
katarzyna_d wrote:Wada serca i wysokie ciśnienie ! A młodszy ode mnie jest.
Ja pamięta jak urodziłam Filipa u płakał mi w nocy i nie w cycka złapać, to przyszła jakas baba i sie wydarła na mnie ze ja karmić nie umiem !!!zamiast pokazac to wolała mnie zjebac. Mam nadzieje ze teraz jest inaczej
Ja jeszcze miałam depresje po porodowa i beczałam co chwile! Za dużo w szpitalu die wyczekałam na poród i chyba się zalamalam
Dużo zdrówka dla męża
Co do położnych:pamiętam miałam taką sytuację po porodzie,że dziecko mi się na sali zakrztusiło i złapać tchu nie mogło, poszłam do nich nic jej nie będzie usłyszałam.Po tym bałam się ją zostawić samą jak szłam się kąpać,zapytałam czy zerkną na nią a one nie od tego jesteśmy, siedziały i kawka ciasteczko i miały w dupie.Po tamtych przejściach obiecałam sobie, że już na to nie pozwolę i dłużna nie będę.Jak będą niemiłe to odwdzięczę się tym samym.Życie uczykatarzyna_d, kamisia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziewczyny zbieram sie do spania
jestem załamana bo juz ogolic sie nie mogę
jedna nogę podniosłam ucisnęłam brzuch z lewej strony a z drugiej Mikus tylek wypiął i nogę wepchał w żebra
Pocięłam sie golarkaehh teraz to będzie juz tylko gorzej..
Dobranoc jutro wizyta
Pozdrawiammigussia, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyklaudia1534 wrote:Nic nie kupowałam wystarczy zarejestrować się na stronie https://www.bebiklub.pl/ i zaznaczyć, że chce się otrzymać paczkę powitalną. Później jeszcze wysyłają próbki mleka z tego co wiem.
Czekam tez na paczkę ze strony https://www.bebiprogram.pl/ bo też na dniach powinna przyjść.
Moje wyniki glukozy:
na czczo: 73,84mg/dl przy normach 70.00-99.00
po 2 godzinach : 112,05mg/dl i pisze że <140 mg/dl prawidłowa tolerancja
U mnie w laboratorium nie pobierają 3 razy krwi tylko na czczo i po 2 godzinach..
ja się zarejestrowałam na bebiklub.pl i nigdzie nie było tam do zaznaczenia , że chce dostać paczkę powitalny, nawet o adres nie prosili nigdzie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i my sie witamy
Księżniczka cała i zdrowa rosnie prawidłowo waga około 1050g
lekarz mówi ze super
i ze ładnie bujnela do przodu
nie widzi narazie rzadnych wskazań cukrzycowych u małej typu większe dziecko itd. wiec fajnie. Wogole to sie kurde zagubilam bo wydawało mi sie ze powiedział ze wazy 1050g a na wydruku mam 993g no i mówił cos ze podrosła do terminu z miesiączki . Takze tak jakby 2 tyg do przodu nadrobiła . Nawet termin na wydruku sie zgadza z terminem z ov . Ale juz mam dość przejmowania najważniejsze ze rosnie prawidłowo i lakarz nie widzi rzadnych nieprawidłowości . Mega sie cieszę
U Nas to samo Niunia przysłonięta pępowina wiec rzadnej fotyno ale gadała z Nami całe usg ;P otwierała i zamykała buzie ;P i nogi jak zwykle przy głowie ;P
klaudia1534, Dariaaa88, katarzyna_d, migussia, tola2014, Patrycja24, malvva, kamisia88, xpatiiix3, TakaMama, JusWik, Aniu_leczka, Madziuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny gratulacje udanych wizyt !!! :* duże już te wasze pociechy !!! Oby dalej tak zdrowo rosły.
Mi ginek pewnie też przepisze żelazo bo mam słabą krew.. i jakieś szczawiany wapnia w moczu.
U mnie też wichura za oknem, wszystko fruwa dookoła domu a okna aż huczą !Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 23:10
maimama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny