Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
JustyśM wrote:A aspirator Nosefrida?
przy katarku da się to zrobić w sekundę i zanim dziecko się zorientuje, ze coś się dzieje, nos jest czystyno i ty się nie zarazisz. A potem katarek się sprawdza przy przedszkolaku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Klaudia wizytujesz dzień przedemną jak zawsze ? Ja mam 16tego.
oby wyniki były ok ! U mnie średnio wyszły..
Tak, tradycyjnie wizytę mam 15Dam znać jak odbiorę wyniki. Może nie będzie tak źle.. Ja już parę razy panikowałam a później się okazywało że nie ma tragedii
-
nick nieaktualnykurde dziewczyny ja czekam na jeszcze jedne wyniki badań Hb glikowana , mam nadzieję ze badanie wyjdzie dobrze, i nie ma żadnych skoków w nocy itd. było robione w piątek , Pani mówiła ze może być troszkę później ale myślałam że się wyrobi do wizyty
, poza tym podaje to wartości z ostatnich 3 miesięcy, a cukier mierzę od końca grudnia tak naprawdę , więc nie wiem czy był sens robić te badanie. Czy któraś miała te badanie robione? ile czekaliście ? i czy przy cukrzycy i trzymaniu diety wyszły Wam prawidłowe wyniki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 14:02
-
Właśnie dostałam paczkę powitalną z BebiKlub
Mała rzecz a tyle radości
Pudełko na pamiątki z pierwszego okresu życia maluszka i cudowny album w którym można wkleić zdjęcia i zapisać najważniejsze wydarzenia od poznania się rodziców, przez pierwszego USG, wspomnienia z porodu, pierwsze słowa i umiejęstności dzieciaczka i wiele innychCarolq, migussia, Patrycja24, katarzyna_d, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Poszedl moj facet po bulki do biedry i przynuosl te 4 paczki mokrych chusteczek z pudelkirm i jakas poduszke serce ze dla malej na walentynki :p czasem potrafia byc tacy kochani
Carolq, migussia, aneczka2015, Anniusia, Patrycja24, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDariaaa88 wrote:trochę nie ma co się dziwić, pielęgniarek jak i położnych na oddziałach jest mało, to nie ich wina, że każda ma na głowie ok 20 pacjentek jak nie więcej, robotami nie są. ja przy wypisie zawsze szłam do nich żeby mi same wenflon ściągnęły i bez problemu, a od wymiany kroplówek itd nie wiem jak u Ciebie w szpitalu ale u mnie służy do tego przycisk wzywający personel i normalnie przychodzą, odłączają czy zmieniają kroplówkę. zresztą jak się trafi na jakąś wredną zawsze można ją nagrać i złożyć skargę.
Wolałam ale czekałam godzinę! Salowa ją wolała a ta kawę pila sobie w dyżurce bo niedaleko leżałam to słyszałam jak sobie posiedzenie zrobiły. Byłam tam raz i ostatni jak wychodziłam nawet dowodzenia nie odpowiedziały
Ehh nie ma co wspominać!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyklaudia1534 wrote:Właśnie dostałam paczkę powitalną z BebiKlub
Mała rzecz a tyle radości
Pudełko na pamiątki z pierwszego okresu życia maluszka i cudowny album w którym można wkleić zdjęcia i zapisać najważniejsze wydarzenia od poznania się rodziców, przez pierwszego USG, wspomnienia z porodu, pierwsze słowa i umiejęstności dzieciaczka i wiele innych
a co trzeba zrobić żeby taka paczkę dostać? zamawialas coś? -
nick nieaktualnymigussia wrote:Katarzyna co się dla męża stało?? Mam nadzieję, że nic poważnego.
Wada serca i wysokie ciśnienie ! A młodszy ode mnie jest.
Ja pamięta jak urodziłam Filipa u płakał mi w nocy i nie w cycka złapać, to przyszła jakas baba i sie wydarła na mnie ze ja karmić nie umiem !!!zamiast pokazac to wolała mnie zjebac. Mam nadzieje ze teraz jest inaczej
Ja jeszcze miałam depresje po porodowa i beczałam co chwile! Za dużo w szpitalu die wyczekałam na poród i chyba się zalamalam