X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM wrote:
    A aspirator Nosefrida?

Miałam, było ok tylko po porodzie nie miałam siły ciągnąć z tego małego kinola,ale na dłuższą metę polecam.Teraz zastanawiam się nad tym do odkurzacza

relg3e5e9ky1omot.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM wrote:
    A aspirator Nosefrida?
    jest ok, jak dziecko nie ma prawdziwego kataru, jak już się coś dzieje, to zaraz mama jest chora.
    przy katarku da się to zrobić w sekundę i zanim dziecko się zorientuje, ze coś się dzieje, nos jest czysty ;) no i ty się nie zarazisz. A potem katarek się sprawdza przy przedszkolaku

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam aspirator " Sopelek 2" dostałam za darmo to mam :) zobaczymy czy jest w miarę dobry

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia wizytujesz dzień przedemną jak zawsze ? Ja mam 16tego. :) oby wyniki były ok ! U mnie średnio wyszły..

• helutka Ekspertka

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM wrote:
    Jaki aspirator na katarek kupowałascie?
    Ja mam Katarek z gemini :)

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cigaretta wrote:
    Klaudia wizytujesz dzień przedemną jak zawsze ? Ja mam 16tego. :) oby wyniki były ok ! U mnie średnio wyszły..

Tak, tradycyjnie wizytę mam 15 :) Dam znać jak odbiorę wyniki. Może nie będzie tak źle.. Ja już parę razy panikowałam a później się okazywało że nie ma tragedii

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde dziewczyny ja czekam na jeszcze jedne wyniki badań Hb glikowana , mam nadzieję ze badanie wyjdzie dobrze, i nie ma żadnych skoków w nocy itd. było robione w piątek , Pani mówiła ze może być troszkę później ale myślałam że się wyrobi do wizyty :( , poza tym podaje to wartości z ostatnich 3 miesięcy, a cukier mierzę od końca grudnia tak naprawdę , więc nie wiem czy był sens robić te badanie. Czy któraś miała te badanie robione? ile czekaliście ? i czy przy cukrzycy i trzymaniu diety wyszły Wam prawidłowe wyniki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 14:02

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dostałam paczkę powitalną z BebiKlub :) Mała rzecz a tyle radości :D
    Pudełko na pamiątki z pierwszego okresu życia maluszka i cudowny album w którym można wkleić zdjęcia i zapisać najważniejsze wydarzenia od poznania się rodziców, przez pierwszego USG, wspomnienia z porodu, pierwsze słowa i umiejęstności dzieciaczka i wiele innych :)

Carolq, migussia, Patrycja24, katarzyna_d, pasia27 lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • malvva Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszedl moj facet po bulki do biedry i przynuosl te 4 paczki mokrych chusteczek z pudelkirm i jakas poduszke serce ze dla malej na walentynki :p czasem potrafia byc tacy kochani

Carolq, migussia, aneczka2015, Anniusia, Patrycja24, pasia27 lubią tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 22:41

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 22:42

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy wy macie te skurcze przepowiadające Braxtona-Hicksa? szczerze wam powiem,że ja nie...chyba bym zauważyła hmm?

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 22:42

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    trochę nie ma co się dziwić, pielęgniarek jak i położnych na oddziałach jest mało, to nie ich wina, że każda ma na głowie ok 20 pacjentek jak nie więcej, robotami nie są. ja przy wypisie zawsze szłam do nich żeby mi same wenflon ściągnęły i bez problemu, a od wymiany kroplówek itd nie wiem jak u Ciebie w szpitalu ale u mnie służy do tego przycisk wzywający personel i normalnie przychodzą, odłączają czy zmieniają kroplówkę. zresztą jak się trafi na jakąś wredną zawsze można ją nagrać i złożyć skargę.

Wolałam ale czekałam godzinę! Salowa ją wolała a ta kawę pila sobie w dyżurce bo niedaleko leżałam to słyszałam jak sobie posiedzenie zrobiły. Byłam tam raz i ostatni jak wychodziłam nawet dowodzenia nie odpowiedziały :-\
    Ehh nie ma co wspominać!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja te skurcze czułam i to od 20 tyg. Do 10 norma ale juz przekraczało u mnie 10 i biorę leki nie chce wyladowac ze skrócona szyjka w szpitalu :P

Jezu jutro wizyta :P jeszcze męża w szpitalu zostawiam ehh

• migussia Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:46

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • migussia Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:47

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia1534 wrote:
    Właśnie dostałam paczkę powitalną z BebiKlub :) Mała rzecz a tyle radości :D
    Pudełko na pamiątki z pierwszego okresu życia maluszka i cudowny album w którym można wkleić zdjęcia i zapisać najważniejsze wydarzenia od poznania się rodziców, przez pierwszego USG, wspomnienia z porodu, pierwsze słowa i umiejęstności dzieciaczka i wiele innych :)

a co trzeba zrobić żeby taka paczkę dostać? zamawialas coś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    migussia wrote:
    Katarzyna co się dla męża stało?? Mam nadzieję, że nic poważnego.

Wada serca i wysokie ciśnienie ! A młodszy ode mnie jest.

Ja pamięta jak urodziłam Filipa u płakał mi w nocy i nie w cycka złapać, to przyszła jakas baba i sie wydarła na mnie ze ja karmić nie umiem !!!:-\ zamiast pokazac to wolała mnie zjebac. Mam nadzieje ze teraz jest inaczej :P
    Ja jeszcze miałam depresje po porodowa i beczałam co chwile! Za dużo w szpitalu die wyczekałam na poród i chyba się zalamalam

• migussia Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:47

katarzyna_d lubi tę wiadomość

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
‹‹ 1220 1221 1222 1223 1224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ