Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam sie z Wami wczoraj wieczorem wpadli do Nas znajomi co maja roślinnego synka
jest możliwość żeby sie dostać gdzies do żłobka troszkę dalej i nie po drodze do metra no ale jest
Noc minęła bez zastrzeżeń , chodz juz wstałam
Z myślą ze dzis wizyta i zaczęło sie mierzenie , ważenie i rozpatrywanie czy Mała
rosnie czy nieaby szybko minol czas do tej 17:30 . Nie moge sie
Doczekac jak zobaczę Niunie . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dariaaa88 wrote:Nie chcesz rodzić w Grudziądzu? Słyszałam, że szpital na wysokim poziomie, tylko personel nie bardzo. W Świeciu miałam okazję leżeć na oddziale gin i tylko personel spoko, ale też nie wszystkie.
byleby odpowiednio zajeli sie mna i moim synkiem.
Patrycja24 -
nick nieaktualnyJa tam wolę rodzic w gorszych warunkach, ale personel żeby był ok. Byłam juz w super szpitalu i personelem do dupy!! Sprzątaczka mi
kroplówkę odpinała bo juz krwią podchodziło, pielęgniarka nie miała czasu i ochoty żeby mi to zrobić bo była na kawie!!
A
jak wychodziłam do domu to musiałam prosić żeby mi weflon ściągły!! Bo co miałam go do domu WZIĄŚĆ?
Nikt nawę nie zobaczył czy żyje wogole po operacji!!
A wiec jak dla mnie warunki nie są najważniejsze!!
Tylko żeby nie byli jakiś konowałów i żeby położne były wyrozumiale i ludzkie -
katarzyna_d wrote:Ja tam wolę rodzic w gorszych warunkach, ale personel żeby był ok. Byłam juz w super szpitalu i personelem do dupy!! Sprzątaczka mi
kroplówkę odpinała bo juz krwią podchodziło, pielęgniarka nie miała czasu i ochoty żeby mi to zrobić bo była na kawie!!
A
jak wychodziłam do domu to musiałam prosić żeby mi weflon ściągły!! Bo co miałam go do domu WZIĄŚĆ?
Nikt nawę nie zobaczył czy żyje wogole po operacji!!
A wiec jak dla mnie warunki nie są najważniejsze!!
Tylko żeby nie byli jakiś konowałów i żeby położne były wyrozumiale i ludzkiePatrycja24 -
domi05 wrote:Wydaje mi się że z każdego modelu trafiają się wadliwe egzemplarze. Jednak pewniej chyba kupić coś bardziej znanego i polecanego niż no-name, w aptece nawet po 1,5 roku muszą tą reklamację przyjąć, a w takiej biedronce to chyba różnie może być?
Powodzenia na wizytach dziewczyny! Kciukam z całych sił. Ja jutro bede dzwonila do mojego gina i pewnie w piątek bede do niego szła.Carolq, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
Witam się po glukozie, chyba jako ostatnia. Powiem szczerze, że nie warto czytać i się stresować przed tym badaniem. Ja zniosłam je bardzo dobrze i jedyne co mi doskwierało to głód i niezbyt wygodne krzesło
A sam drink glukozowy był nawet dobry (oczywiście z dodatkiem cytryny)
chyba więcej problemu sprawiłoby mi wypicie herbaty mojej mamy bo wydaje się być bardziej słodka. Teraz czekam do jutra na wyniki, oby były prawidłowe.
W weekend kupiliśmy łóżeczko, materacyk, przewijak, mamy zamówiony wózek. Coraz mniej na liście do kupienia zostajeJakie macie materace? Czytałam, że polecane są kokos-lateks ale w sklepie akurat nie było i wzięliśmy lateks-pianka ale zastanawiam się czy to był dobry wybór.
Myślę że jutro mąż skończy już pokoik córci to będę mogła rozpakować torby z ubrankami. Zastanawiam się czy prać je już teraz a później drugi raz przed porodem? Ile razy pierzecie ubranka? -
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny za wsparcie. Całe szczęście mam dziś troszkę zajęć więc może jakoś szybciej zleci. właśnie zaprowadziłam psiaka do fryzjera ;/ po czym się okazało ze my dopiero na 12 i muszę iść drugi raz jakaś kompletna masakra
jak ja mogłam to przeoczyć
blisko niby ale zawsze to trzeba się ubrać buty założyć itd. A szczególnie z butami coraz ciężej
-
Ja mam tego microlife za 100 chyba w aptece kupilismy z rok temu i jak bylismy u tescia w szpitalu to tez mu takim mierzyla. Fakt trzeba trafic a tez chyba 2 lata gwarancji daja.
Mam problem ciuszkow fura dosłownie i gdzie to pomieszcze.. No może nir jakies super ekstra bo to juz po 3 dzieciakow ale sa i lepsze i gorsze rzeczy a co mi nie pasilo poszlo na scierki. Skad ja tyle tego nazbieralam... Chyba meza z szafy wyrzuce -
Hej dziewczyny:) nie odzywam się bo nie chce wam truć dupki za przeproszeniem ale cały czas podczytuję, jednak napiszę bo muszę się wyżalić, u mnie pojawił się problem z nogą a mianowicie wyszedł mi pod kolanem straszny żylak, rodzinna mnie nastraszyła zakrzepicą ehh co ja przeżyłam wczoraj pół dnia spłakałam, na szczęście dziś wizyta u naczyniowca zrobi mi usg dopplera i mam nadzieję,że coś poradzi, w dodatku z tego wszytskiego znów mnie boli żołądek a wczoraj myślałam,że zejdę tak mi mała na niego cisnęła...pierwszy raz ją miałam tak wysoko no i ta zgaga w ogóle nie wiem jak wam ale mi się strasznie rozwinął refluks, lekarka każe spać z poduszkami pod nogami ale jak? skoro mam refluks i mi się wszystko cofa
plus dzisiejszego dnia wizyta u stomatologa kontrolna ząbki zdrowe
-
zabuszka wrote:Jeszcze mnie czeka glukoza... Tyle ze u mnie cytryna kategorycznie nie ... Za nic france ci nie dadza . ehh jakos raz weszlo to i teraz dam rade. Gorzej wlasnie z tym glodem bede musiec jechac z samego ranka
mnie też czeka glukoza w przyszłym tygu mnie można cytryne ale ja nie wiem jak zareaguje nigdy nie piłam hmm będzie dobrze
-
Zabuszka, ja nawet nie pytałam w przychodni, przyszłam już z przygotowanym drinkiem
Lekarka powiedziała żebym dodała cytrynę więc tak zrobiłam, bez mogłoby być trudniej chociaż wydaje mi się że dałabym radę. Najgorsze jednak jest czekanie z burczącym brzuchem.
Anniusia mam nadzieję że będzie lepiej. Ja refluks miałam kilka tygodni wcześniej, nie mogłam po buty się schylić ale na szczęście na razie (odpukać) minęło. Powodzenia na wizycie -
Guem wrote:Zabuszka, ja nawet nie pytałam w przychodni, przyszłam już z przygotowanym drinkiem
Lekarka powiedziała żebym dodała cytrynę więc tak zrobiłam, bez mogłoby być trudniej chociaż wydaje mi się że dałabym radę. Najgorsze jednak jest czekanie z burczącym brzuchem.
Anniusia mam nadzieję że będzie lepiej. Ja refluks miałam kilka tygodni wcześniej, nie mogłam po buty się schylić ale na szczęście na razie (odpukać) minęło. Powodzenia na wizycie
bardzo dziękuję -
No tutaj przynosisz glukoze i robia ci tam na miejscu.
Co do zylakow no jak juz sie pojawily to beda tyle z picieszenia. Ja bylam na poczatku grudnia u naczyniowca. I to ze ich nie widac nie znaczy ze sie ich nie mam ja mam jednego na wieszku i jakis w srodku w lydce . chodze w pońcZochach od lekarza. .. Droga inwestycja bo 200zl za nie to nie malo. Ale i tak mi powiedzieli ze to i tak bedzie z czasem coraz gorzej i ten wyrazny mam na lydce od kolana do dolu jest do usuniecia. Mam zamiar w październiku sie wybrac jak odloze gdzies tysiaka bo tyle okolo mnie to wyjdzie.
Da sie z tym zyc i ma je wiele osob w roznym wieku . mi tez po 1 ciazy sie pokazaly. Nic nie smutaj takie pidle zycie jak nie hemoroidy czy rozstepy to zmarchy i zylaki.hehe
Ooo promocje beda na pieluchy i husteczki dobrze bo mi sie zapas konczy wogole fajne rzeczy w gazetce