Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kamisia88 wrote:Mi tam dobrze dopierały i nowe i już używane, tylko ten zapach no i to prawda, trzeba patrzec jak wodę pralka pobiera i popchnąć te płatki łyżka
a jakos kolo roczku zaczelam mieszac proszki pol na pol z naszym a pozniej juz pralam malego w doroslych proszkach.teraz tylko zelu persila uzywam troske i jest super
plynow do plukania nie uzywalam i nie uzywam ..jakos nie lubie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
klaudia1534 wrote:Stwierdzam, że glukozę da się wypić choć słodkie jak cholera, w przychodni póki siedziałam też było ok ale ledwie do domu weszłam to się tak fatalnie czuje że szok. Cały czas mi się odbija tym dziadostwem i kręci w głowie. Więcej tego nie pije!
candless gdzie planujecie wakacje we wrześniu?
Ja na warsztaty idę 4 kwietnia ale odbywają się w szpitalu w którym chce rodzić więc nie powinno być źle
my w tym roku lecimy na malediwy
a co do proszkow,u nas wybor padl na balsamy do prania z Dzidziusia,a plyn do plukania mamy bobini
La-mia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMigusia polubiłam ale tym chciałam Ci po prostu dać znac ze tez tak mam . Cieżko mi , spać bym mogła ciagle i jak sie mam za cos zabrać trwa to cały dzien Poczym odpuszczam i irzekladam na następny dzien
i tez czuje sie ciagle głodna , nie jem duzo ale mogła bym jest co godzinę ... Chyba takie uroki III trymestru
-
nick nieaktualnyNo i bardzo sie stresuje jutrzejsza wizyta
ciekaw jestem czy Mała nie spada znów w centylach
... Czuje ze jest z Nią ok wszystko ale wolałabym by równo rosła bez spadków, bo to nie powinno tak wyglądać
a wizyta dopiero 17:30
Ktos jeszcze wizytuje jutro ? -
nick nieaktualnydomi05 wrote:Ja wolę dołożyć 20zł i kupić w aptece sprawdzony microlife
Oj popieram !! Ja kupiłam na allegro za 70 zl taka tandetę ze nie raz mnie szlak trafiał, jak młody byl chory, a pomiary co chwile inne pokazywał !!!
Tez kupie z apteki lepszy -
Mój maly po spaniu w momencie dostal temp ..dalam mu nurofem..lecial mi z rak taki slaby bidulek..przesiedzial mi na kolanach 2godZ to go wzięłam do kąpieli na zbicie gorączki to mi w wannie zwymiotowal ojjj a w pokoju nagle katar..eh
Pewnie wirus..padl umęczony a ja czekam na mojego robię mu oklady i w koncu zjadłam cos eh -
JusWik wrote:byłam w biedro i kupiłam płyn lowella i chusteczki nawilżane 4x72 z takim fajnym pudełeczkiem za 18zł i jeszcze patyczki i waciki dla niemowląt
ja kupiłam plyn i proszek lovela ;p a chusteczki widziałam ale nie wzielam w koncu