Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
u nas dziś 102 dniowka hahah
,a rowno za 81 dni widzimy sie z naszą kruszynką...
energia rozpiera mnie od rana...Carolq nie mialas obawy przed podróżą?? moj R mnie namawia na wyjazd do Wroclawia,tylko troszke sie boje,że coś może sie stać....bole kregoslupa ustały,mały teraz upodobał sobie mamusiowy pęcherz...udało mi sie dziś zarezerwować wakacje we wrześniu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 12:08
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wlasnie powiem Ci ze miałam obawy ale jakos przeżyłam
nie było tak złe ja leżałam większość drogi rozłożona Mamie na kolanach ;P a z godzinkę sama na fotelu pasażera
tylko jest to strasznie męczące ale do przeżycia. Ja do Gdańska planuje zajechać jeszcze 9 kwietnia na targi mama i dziecko
-
Dariaaa88 wrote:Do ok 3, czasem nawet 4 roku życia ale to zależy od rodziców. My używaliśmy do 3 roku.
mieszkam na 3 piętrze, bardzo szybko oduczyłam dziecko wózka -
katarzyna_d wrote:Dzwoniłam do poradni zapytać o moje wyniki
Glukoza idealna toxo i mocz w porządku
Przyszły mi butelki z firmy Lovi 2x 250 ml.
Czekam na położna
-
Stwierdzam, że glukozę da się wypić choć słodkie jak cholera, w przychodni póki siedziałam też było ok ale ledwie do domu weszłam to się tak fatalnie czuje że szok. Cały czas mi się odbija tym dziadostwem i kręci w głowie. Więcej tego nie pije!
candless gdzie planujecie wakacje we wrześniu?
Ja na warsztaty idę 4 kwietnia ale odbywają się w szpitalu w którym chce rodzić więc nie powinno być źle
Carolq lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki ja już po wizycie,przepisał mi furgin 3×1 i za tydzień przed wizytą mam powtórzyć mocz.Mam nadzieję że moje czarne scenariusze co do bialka w moczu(stany przedrzucawkowym i inne)się nie sprawdzą.
katarzyna_d, Carolq, migussia lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaaaguchaaa wrote:Ile placilas za butle? No i polozna to z poz? Czy jakas prywatna.. I na jakiej zasadzie sa takie wizyt?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d764d8a5ae5.jpg
Razem z przesyłką wyszło 39zl.
A położna.. Podobno teraz przysługuje ci taka położna. Ja jej nic nie płacę, ona dostaje kasę za kazda pacjentkę.
Podpisuje listę .
Przychodzi co tydz do mnie, po porodzie przychodzi 4 razymigussia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywłaśnie ja też chciałam się zapytać czego bedziecie używać ? bo nie mam pojecia z jakiej firmy kupić płyny zastanawiałam się nad JELP ale jest średnio dostępny i np , moja mama teraz szukała u Nas w mieście i go nie ma
a co z Dzidziusiem , lub Lovela ?
-
nick nieaktualnyCarolq wrote:właśnie ja też chciałam się zapytać czego bedziecie używać ? bo nie mam pojecia z jakiej firmy kupić płyny zastanawiałam się nad JELP ale jest średnio dostępny i np , moja mama teraz szukała u Nas w mieście i go nie ma
a co z Dzidziusiem , lub Lovela ?
dziś widziałam Jelp w auchan
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno dobra a te płatki mydlane dobrze się w tym pierze ?
pierwszy raz powinno sie w płatkach mydlanych wyprac?
wiem ja w wawie tez widzialam ale ze ciuszki sa u Mamy wsyztskie to chiala ona juz zaczac prac i wlasnie nigdzie nie moze dostac tego JElPWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 14:49
-
Carolq wrote:no dobra a te płatki mydlane dobrze się w tym pierze ?
pierwszy raz powinno sie w płatkach mydlanych wyprac?
wiem ja w wawie tez widzialam ale ze ciuszki sa u Mamy wsyztskie to chiala ona juz zaczac prac i wlasnie nigdzie nie moze dostac tego JElP
Ja przy Niuni prałam i płukałam w Jelpie a teraz Lovelle kupiłam,proszek,odplamiacz i płyn.Już zaczęłam prać, trochę wcześnie,ale nie mam zamiaru potem z mega brzuchem stać i prasować