Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam do poradni zapytać o moje wyniki
    Glukoza idealna toxo i mocz w porządku :-)

Przyszły mi butelki z firmy Lovi 2x 250 ml.

Czekam na położna :-)

Aniu_leczka, pasia27 lubią tę wiadomość

• candles88 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :) u nas dziś 102 dniowka hahah :),a rowno za 81 dni widzimy sie z naszą kruszynką... :) energia rozpiera mnie od rana...Carolq nie mialas obawy przed podróżą?? moj R mnie namawia na wyjazd do Wroclawia,tylko troszke sie boje,że coś może sie stać....bole kregoslupa ustały,mały teraz upodobał sobie mamusiowy pęcherz...udało mi sie dziś zarezerwować wakacje we wrześniu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 12:08

pasia27 lubi tę wiadomość

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie powiem Ci ze miałam obawy ale jakos przeżyłam :) nie było tak złe ja leżałam większość drogi rozłożona Mamie na kolanach ;P a z godzinkę sama na fotelu pasażera :) tylko jest to strasznie męczące ale do przeżycia. Ja do Gdańska planuje zajechać jeszcze 9 kwietnia na targi mama i dziecko :)

• candles88 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie jeszcze zastanowie :) wow podziwiam,juz w kwietniu bym raczej nie miala odwagi,aby sie gdzies ruszyc w promieniu 30km od mojego domu i szpitala,a co dopiero jechac nad morze :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

3jgxyx8dmcbb0boo.png
    ckais65gxltldsj7.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaaa88 wrote:
    Do ok 3, czasem nawet 4 roku życia ale to zależy od rodziców. My używaliśmy do 3 roku.
    my do 1,5 :)
    mieszkam na 3 piętrze, bardzo szybko oduczyłam dziecko wózka ;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Dzwoniłam do poradni zapytać o moje wyniki
    Glukoza idealna toxo i mocz w porządku :-)

Przyszły mi butelki z firmy Lovi 2x 250 ml.

Czekam na położna :-)
    Ile placilas za butle? No i polozna to z poz? Czy jakas prywatna.. I na jakiej zasadzie sa takie wizyt?

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo w koncu noc spokojna fakt pobudka przed 6 no ale cos pospalam i najwazniejsze ze malemu przechodzi... Uf obeszlo sie bez lekarza

nick nieaktualny, migussia lubią tę wiadomość

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stwierdzam, że glukozę da się wypić choć słodkie jak cholera, w przychodni póki siedziałam też było ok ale ledwie do domu weszłam to się tak fatalnie czuje że szok. Cały czas mi się odbija tym dziadostwem i kręci w głowie. Więcej tego nie pije! :P

candless gdzie planujecie wakacje we wrześniu? :)
    Ja na warsztaty idę 4 kwietnia ale odbywają się w szpitalu w którym chce rodzić więc nie powinno być źle :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja już po wizycie,przepisał mi furgin 3×1 i za tydzień przed wizytą mam powtórzyć mocz.Mam nadzieję że moje czarne scenariusze co do bialka w moczu(stany przedrzucawkowym i inne)się nie sprawdzą.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, migussia lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam chusteczki pampers 6x64szt za 22,89 w Auchan. Chyba dobra cena. A i widziałam płyn do prania lovela 1,5 l za 12,99 zł w biedronce, nie wiem czy to dobra cena, ale poki co nie wzięłam. będziecie używać proszku do prania czy płynu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaguchaaa wrote:
    Ile placilas za butle? No i polozna to z poz? Czy jakas prywatna.. I na jakiej zasadzie sa takie wizyt?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d764d8a5ae5.jpg

Razem z przesyłką wyszło 39zl.

A położna.. Podobno teraz przysługuje ci taka położna. Ja jej nic nie płacę, ona dostaje kasę za kazda pacjentkę.

Podpisuje listę .

Przychodzi co tydz do mnie, po porodzie przychodzi 4 razy

migussia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie ja też chciałam się zapytać czego bedziecie używać ? bo nie mam pojecia z jakiej firmy kupić płyny zastanawiałam się nad JELP ale jest średnio dostępny i np , moja mama teraz szukała u Nas w mieście i go nie ma :( a co z Dzidziusiem , lub Lovela ?

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupię coś do prania z białego jelenia.

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    właśnie ja też chciałam się zapytać czego bedziecie używać ? bo nie mam pojecia z jakiej firmy kupić płyny zastanawiałam się nad JELP ale jest średnio dostępny i np , moja mama teraz szukała u Nas w mieście i go nie ma :( a co z Dzidziusiem , lub Lovela ?

dziś widziałam Jelp w auchan

• kamisia88 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam biały jeleń i bobini, dodatkowo kupiłam płatki mydlane

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.srokao.pl/2013/04/analiza-proszki-i-pyny-do-prania.html?m=1

nick nieaktualny, Patrycja24 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra a te płatki mydlane dobrze się w tym pierze ?
    pierwszy raz powinno sie w płatkach mydlanych wyprac?

wiem ja w wawie tez widzialam ale ze ciuszki sa u Mamy wsyztskie to chiala ona juz zaczac prac i wlasnie nigdzie nie moze dostac tego JElP

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 14:49

• Aniu_leczka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    no dobra a te płatki mydlane dobrze się w tym pierze ?
    pierwszy raz powinno sie w płatkach mydlanych wyprac?

wiem ja w wawie tez widzialam ale ze ciuszki sa u Mamy wsyztskie to chiala ona juz zaczac prac i wlasnie nigdzie nie moze dostac tego JElP

Ja przy Niuni prałam i płukałam w Jelpie a teraz Lovelle kupiłam,proszek,odplamiacz i płyn.Już zaczęłam prać, trochę wcześnie,ale nie mam zamiaru potem z mega brzuchem stać i prasować :-)

relg3e5e9ky1omot.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:17

Skolma lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • kamisia88 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w szpitalu wymagają, żeby ubranka były wybrane w płatkach, piora dobrze ale śmierdzą wiec używam płyn do płukania bobini

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
‹‹ 1214 1215 1216 1217 1218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ