Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam, mnie od kilku dni meczy rozwolnienie
a zwykle były to zaparcia no i mija waga tez troche nie bardzo bylo 6+ kg a teraz znowu 5 od 2 dni czy to normalne !?
Zmęczona sie czuje właśnie ostatnio i senna !! Kawę ostatnio piłam w sierpniu bo się dobrze czułam ehhh
-
nick nieaktualnymigussia wrote:Justyś spokojnie, u lekarza na pewno wszystko się wyjaśni.
Katarzyna miałam ten sam problem ale na szczescie juz mineło. Może teraz panuje jakiś wirus??
Tzn rozwolnienie nie jak biegu i tylko zaparć nie mam !! A miałam je od poczatku ciąży!!
I
teraz dla mnie to dziwne i jeszcze mam zawroty głowy.
Wczoraj w kościele kręciło mi sie w głowie!!
Ale dzis to juz masakra!!
W środę mam wizytę ale oczywiście wyników podstawowych nie mam bo lekarka sobie zapomniala zaznaczyć !!! -
nick nieaktualnyJustyśM wrote:Witam w poniedziałek. Chusteczki pampers sensi time kupowałem ostatnio na promocji w Auchanie 6-ciopak tj 336szt. za 22zl
Pisałam wam ostatnio o wynikach które robiłam w stode-zaniepokoilo mnie crp bo miałam 5,80 norma do 5,więc wysłałem MMS do gin a ona do mnie dzwoni ze mam białko w moczu i mam przyjść jak najszybciej do niej.Ja pierdziele już się denerwuje.
Cholerka chciałam wcisnąć cytuj a nie lubię !!! Słuchaj chciałam sobie zrobić to dabanie i mi powiedziała babka ze w ciąży zawsze będzie podwyższone !! I ze nie ma sensu żeby to robiła a wiec nie martw sie !!! -
JustyśM wrote:Witam w poniedziałek. Chusteczki pampers sensi time kupowałem ostatnio na promocji w Auchanie 6-ciopak tj 336szt. za 22zl
Pisałam wam ostatnio o wynikach które robiłam w stode-zaniepokoilo mnie crp bo miałam 5,80 norma do 5,więc wysłałem MMS do gin a ona do mnie dzwoni ze mam białko w moczu i mam przyjść jak najszybciej do niej.Ja pierdziele już się denerwuje.
też ostanio miałam białko w moczu. pij dzisiaj duuużo, coś z cytryną. Jutro zrób badanie na cito, ale najpierw się podmyj, standardowo środkowy sik i sprawdź czy jest dalej białko w moczu
Też miałam, ale okazało się, ze źle pobrałam próbkę. Drugie badanie było już ok.
Co do wózka, warto rozejrzeć się na olx. Sporo ludzi sprzedaje w super jakości wózki w fajnej cenie. My kupiliśmy wózek, który kosztuje sporo ponad 2000 za 800. Więc 1/3 ceny, a jest super zadbany (sprzedawali nawet w oryginalnym opakowaniu)
Pozdrawiam i życzę lajtowej ostatniej prostejmigussia, katarzyna_d, bimba, monilia84, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katarzyna_d wrote:Baronowa a jak u Ciebie ? Jak sie czujecie ??
wpadaj częściej tutaj !!!
nic nie boli, jeszcze się bez problemu kulam. Teraz siędzę na urlopie, ale jeszcze wracam do pracy na miesiąc
wózek jest, łóżeczko jest. Zaczynam powoli rozglądać się za rzeczami. Także jest fajniekatarzyna_d, migussia, bimba, bereda11, Agnieszka0812, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymigussia wrote:Katarzyna ja myślę, zę to wirus. Też mnie ganiało do kibelka po kilka razy, kręciło mi się w głowie i ogólnie słaba byłam.
Musisz dużo pić płynów, aby się nie odwodnić. U mnie po 2 dniach ustało, ale gdybyś się coraz gorzej czuła to lepiej grzej do lekarza.
Tylko ze raz idę do wc .
Ostatnio jak tak miałam w ciąży to okazała sie anemiaa wyniki oczywiście mi nie zrobiono
jestem zła na lekarkę.
Musze sobie zrobić na własną rękę ! -
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:super
nic nie boli, jeszcze się bez problemu kulam. Teraz siędzę na urlopie, ale jeszcze wracam do pracy na miesiąc
wózek jest, łóżeczko jest. Zaczynam powoli rozglądać się za rzeczami. Także jest fajnie
Fajnie ze u Ciebie dobrze !!!! To najważniejszekiedy wizyta? Ile ma juz twoje maleństwo??
Ja mam w środę i może mi łaskawie powie ile juz ważybo ostatnio miał 360 . I tyle wiem
Carolq lubi tę wiadomość
-
16 lutego. Wizytę miałam na koniec stycznia, to już miał 900
klusek
migussia, Carolq, katarzyna_d, monilia84, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonilia84 wrote:O Klaudia to trzymam kciuki za to żeby szybciutko czas Ci zleciał, na pewno smacznie po wypiciu Ci teraz
pewnie nie chcesz o tym mówić, ale co się stało w 27 tc Twoim dzidziusiem? na badaniach genetycznych coś wyszło wcześniej. rozumiem Cię, że nie chce kupować nic teraz. -
nick nieaktualnyJa też wizytuje 16tego, ostatnio byłam 19 stycznia to młody miał 630g, ciekawe jak teraz będzie..
Co do wózka my odkupujemy używany 3w1, szkoda mi kasy na nowy a ten jest w stanie baaaardzo dobrym i dodatkowo z fotelikiem. Ale wiem, że dziewczyny kupują tylko gondole a potem jakąś porządną spacerówke -
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny
Ja dziś też wizytuję, nie mogę się doczekać
Co do wózków to u nas juz postanowione, zostawiamy starą gondole po starszym synku bo nie zniszczona i w sumie na pół roku jakoś damy radę choć te koła mnie w niej denerwowały i w ogóle ciężki wozek ;/ a spacerówkę kupujemy x-landera bo nie same pozytywne opinie. tola ja myślę że dziecko w spacerówce nawet do 3 lat pojezdzi, a do dwóch to na pewnotakże warto zainwestować.
Glukoza u mnie na szczęście ok, na czczo 71 po godz 95 a po dwoch 100. Tylko mimo brania tardyferonu nadal żelazo w dół poleciało nieznacznie bo o 0,1 ale myślałam że chociaż ciut się podniesie... miłego dniakatarzyna_d lubi tę wiadomość