X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klaudia1534 wrote:
    Justyś ja będę kupować te zielone, tutaj masz link poczytaj sobie http://www.srokao.pl/2015/11/analiza-hipp-babysanft.html Ja kupuje jedynie z tej serii żel do mycia ciała i włosów oraz oliwkę pielęgnacyjną i chyba krem ochronny na odparzenia :)

Byłam dzisiaj z mężem na zakupach i małemu w smyku kupiłam taki cieplejszy polarkowy pajacyk idealny myślę na wyjście ze szpitala za 15 zł i dyniowy komplecik, który już któraś z Was pokazywała :) A sobie koszulę do szpitala o taką http://www.italianfashion.pl/produkt/raisa-koszula-krotki-rekaw.php tą jasną i zaraz chyba też zrobię zamówienie na allegro na wyprawkę do łóżeczka ;)

pochwal się, który to pajacyk cieplejszych bo też chętnie kupie.

• klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tola na stronie smyka nie ma go tego konkretnego wzoru co ja mam , jutro zrobię zdjęcie i wkleję. Ale znalazłam inny wzór http://www.smyk.com/cool-club-pajac-chlopiecy-rozmiar-50,p1110498644,ubranka-dla-dzieci-p

tola2014 lubi tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bardzo dietetycznie i zdrowo wpierdziele domowa pizze i pojde spac :-P takiego smaka mialam, ze szok.

migussia, Marietta, kamisia88 lubią tę wiadomość

Patrycja24
  • migussia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 10:45

f2wl273ylzert5jc.png
    km5sdf9h0mdefobk.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My z rok mamy zmywarkę i mowie szczerze dziecko i zmywarka to najlepsze decyzje w moim zyciu!haha szybko się uwijam z garami których jest sporo a co dopiero przy dwójce dzieci.jaka to oszczędność czasu taplać sie nie trzeba he
    Nie wyobrażam sobie życia bez :-)
    Ostatnio namowilam tesciowa i juz na wigilie nie musialysmy zmywać :-) a zamiast zmywania byla kawka i ciacho hehe

kamisia88, migussia, fistaszek88, Patrycja24, bimba lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Różyczka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marietta w stronę Zakopanego :)
    Ja nie miałam pojęcia gdzie rodzić. Samo się wybrało dzieki mojej lekarce ;) potem opinie koleżanek i położnej potwierdziły, że trafię w dobre ręce i tam mi krzywdy nie zrobią :) nie potrzebuję żadnej położnej płacić itp bo dobrze się tam zajmują pacjentkami zarówno przed w trakcie jak i po porodzie.
    Popytajcie swoich lekarzy i znajomych i zaufajcie swojej intuicji.

• Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 03:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Jak u Was jest z ruchami, u mnie od wczoraj coś słabiej, serduszko ładnie bije, bo słuchałam na detektorze, ruchy jakieś tam są, ale nie takie jak miałam mocne kopniecia na całym brzuchu. Dziś nie mogę spać, bo się denerwuje. Chyba rano pojadę do mojego gina, bo wizyta dopiero za tydzień...

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 15:45

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

cd9bskjojgq3qzff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 12:36

Carolq, migussia, JusWik, Patrycja24 lubią tę wiadomość

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

U mnie z ruchami to samo, też słabsze, wczoraj nie mogłam zasnąć bo czekałam aż mały zacznie kopać a on chyba poprostu poszedł spać, obudził się nad ranem i zaczal kopańsko, ale wczoraj tez czułam że coraz słabiej kopie, a nawet czasem mam uczucie że kopie bardziej do środka :) Wizyta w piątek mam nadzieję, że z moim rodzynkiem wszystko ok, ale widzę że u Was podobnie :)

Agnieszka0812, Carolq, Patrycja24 lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) A ja siedze w laboratorium po wypiciu cudownego drinka glukozowego.. Jeszcze godzina i jade do domu :)

Agnieszka0812, katarzyna_d, Carolq, Patrycja24 lubią tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 12:37

katarzyna_d lubi tę wiadomość

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Klaudia to trzymam kciuki za to żeby szybciutko czas Ci zleciał, na pewno smacznie po wypiciu Ci teraz :)

Agnieszka0812, Carolq lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie ostatnie 2 /3 dni tez mało się ruszał. może czulam delikatny ruch raz i tyle. martwiłam się, ale później juz kopał kilka razy dziennie.
    dziś studniówka :))))

Agnieszka0812, katarzyna_d, monilia84, Patrycja24, pasia27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie gdzie można kupić chusteczki pampers taniej niż zwykle? są gdzieś jakieś promocje ? a i na proszek o płyn?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej miałam strasznie zaganiany weekend , byliśmy u mojego brata w gdansku :) i tez spacerowaliśmy nad morzem i po molu :) takze specjalne pozdrowienia dla majówek z Pomorza :)
    Dodatkowo oczywiście zaliczyłam galerie z Mama i strasznie sie zlazilam no i jeszcze 4 godzinna podróż na noc do domu . Dzis
    Padam wiec mam zamiar tylko leżeć ;P i nic nie robic :)
    Kupiłam sobie pare rzeczy szlafroczek do szpitala z minky roz pudrowy ;P , adidaski bo strasznie mi noga na puchła, majtki poporodowe , wkładki laktacyjne , śliniaczki jednorazowe , do tego wybrałam
    Pare rzeczy dla małej ale to ma niby byc od brata na prezent dla Niuni jak sie urodzi ;P a no i bluzkę i sukienkę teraz na ciąże i do karmienia z happymum ;) uwielbiam ta firmę ;P
    Podczytywałam Was cały weekend :)
    Co do ruchów Mała tez tak ma raz sie wiecej rusza raz mniej i pytałam sie o to lekarza mówił ze to normalne i nie ma sie czym przejmować :)
    Jutro mamy 100dniowke i wizytę :) super juz sie nie moge doczekac ;P
    Powodzenia na dzisiejszych wizytach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 09:07

migussia, monilia84, Patrycja24, katarzyna_d, kkasya, Marietta, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

• aaaguchaaa Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tola2015 w Auchan 6pak za niecale 23zl chciała kupic ale cóż... Polki puste :Dopcjonalnie Rossman z karta rossne tez 6pak za 27

ex2b8rib3sp7l0jl.png
  • JustyśM Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w poniedziałek. Chusteczki pampers sensi time kupowałem ostatnio na promocji w Auchanie 6-ciopak tj 336szt. za 22zl
    Pisałam wam ostatnio o wynikach które robiłam w stode-zaniepokoilo mnie crp bo miałam 5,80 norma do 5,więc wysłałem MMS do gin a ona do mnie dzwoni ze mam białko w moczu i mam przyjść jak najszybciej do niej.Ja pierdziele już się denerwuje.

katarzyna_d lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyś na spokojnie Kochana , dobrze ze jest taka szybka reakcja , wiem ze za dobre to nie jest bo tez mi cos gin o tym gadał . Ale trzymaj do wizyty nerwy aby nie denerwować Małej

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja nie wiem czemu ale jakoś po historii z przeszłości boje się robić zakupy, tak jak Wy, zazdroszcze Wam tego wszystkeigo, a ja jakoś nie potrafie :(

Wczoraj rozmwialiśmy z mężem o wózku i mi podobają się np. RIKO NANO, CAMARELO CARERA, BEBETTO HOLLAND ale one kosztują nowe 1500zł.
    A on twierdzi że nie warto tak drogiego kupować, bo pewnie z doświadczenai patrząc, spacerówki z tej wersji raczej nie użyjemy zbyt dlugo tylko kupi się nową, czyli wykorzystamy tylko gondole i będziemy po niecalym roku a nawet wcześniej nowy kupować.

Powiedźcie mi Wy też macie takie dylematy czy tylko my jesteśmy tacy rąbnięci ??

Justyś te CRP na poziomie 5,8 to jest nie dużo, a może białko w moczu to jakaś pomyłka, nie znam się specjalnie na interpetacji wyników moczu ale na pewno będzie ok. Daj znać co gin Ci powiedział, trzymam kciuki :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    iv09cwa1ldduj806.png
‹‹ 1212 1213 1214 1215 1216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ