Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyklaudia1534 wrote:Justyś ja będę kupować te zielone, tutaj masz link poczytaj sobie http://www.srokao.pl/2015/11/analiza-hipp-babysanft.html Ja kupuje jedynie z tej serii żel do mycia ciała i włosów oraz oliwkę pielęgnacyjną i chyba krem ochronny na odparzenia
Byłam dzisiaj z mężem na zakupach i małemu w smyku kupiłam taki cieplejszy polarkowy pajacyk idealny myślę na wyjście ze szpitala za 15 zł i dyniowy komplecik, który już któraś z Was pokazywałaA sobie koszulę do szpitala o taką http://www.italianfashion.pl/produkt/raisa-koszula-krotki-rekaw.php tą jasną i zaraz chyba też zrobię zamówienie na allegro na wyprawkę do łóżeczka
pochwal się, który to pajacyk cieplejszych bo też chętnie kupie. -
Tola na stronie smyka nie ma go tego konkretnego wzoru co ja mam , jutro zrobię zdjęcie i wkleję. Ale znalazłam inny wzór http://www.smyk.com/cool-club-pajac-chlopiecy-rozmiar-50,p1110498644,ubranka-dla-dzieci-p
tola2014 lubi tę wiadomość
-
My z rok mamy zmywarkę i mowie szczerze dziecko i zmywarka to najlepsze decyzje w moim zyciu!haha szybko się uwijam z garami których jest sporo a co dopiero przy dwójce dzieci.jaka to oszczędność czasu taplać sie nie trzeba he
Nie wyobrażam sobie życia bez
Ostatnio namowilam tesciowa i juz na wigilie nie musialysmy zmywaća zamiast zmywania byla kawka i ciacho hehe
kamisia88, migussia, fistaszek88, Patrycja24, bimba lubią tę wiadomość
-
Marietta w stronę Zakopanego
Ja nie miałam pojęcia gdzie rodzić. Samo się wybrało dzieki mojej lekarcepotem opinie koleżanek i położnej potwierdziły, że trafię w dobre ręce i tam mi krzywdy nie zrobią
nie potrzebuję żadnej położnej płacić itp bo dobrze się tam zajmują pacjentkami zarówno przed w trakcie jak i po porodzie.
Popytajcie swoich lekarzy i znajomych i zaufajcie swojej intuicji.
-
Hej dziewczyny! Jak u Was jest z ruchami, u mnie od wczoraj coś słabiej, serduszko ładnie bije, bo słuchałam na detektorze, ruchy jakieś tam są, ale nie takie jak miałam mocne kopniecia na całym brzuchu. Dziś nie mogę spać, bo się denerwuje. Chyba rano pojadę do mojego gina, bo wizyta dopiero za tydzień...Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
U mnie z ruchami to samo, też słabsze, wczoraj nie mogłam zasnąć bo czekałam aż mały zacznie kopać a on chyba poprostu poszedł spać, obudził się nad ranem i zaczal kopańsko, ale wczoraj tez czułam że coraz słabiej kopie, a nawet czasem mam uczucie że kopie bardziej do środkaWizyta w piątek mam nadzieję, że z moim rodzynkiem wszystko ok, ale widzę że u Was podobnie
Agnieszka0812, Carolq, Patrycja24 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej miałam strasznie zaganiany weekend , byliśmy u mojego brata w gdansku
i tez spacerowaliśmy nad morzem i po molu
takze specjalne pozdrowienia dla majówek z Pomorza
Dodatkowo oczywiście zaliczyłam galerie z Mama i strasznie sie zlazilam no i jeszcze 4 godzinna podróż na noc do domu . Dzis
Padam wiec mam zamiar tylko leżeć ;P i nic nie robic
Kupiłam sobie pare rzeczy szlafroczek do szpitala z minky roz pudrowy ;P , adidaski bo strasznie mi noga na puchła, majtki poporodowe , wkładki laktacyjne , śliniaczki jednorazowe , do tego wybrałam
Pare rzeczy dla małej ale to ma niby byc od brata na prezent dla Niuni jak sie urodzi ;P a no i bluzkę i sukienkę teraz na ciąże i do karmienia z happymumuwielbiam ta firmę ;P
Podczytywałam Was cały weekend
Co do ruchów Mała tez tak ma raz sie wiecej rusza raz mniej i pytałam sie o to lekarza mówił ze to normalne i nie ma sie czym przejmować
Jutro mamy 100dniowke i wizytęsuper juz sie nie moge doczekac ;P
Powodzenia na dzisiejszych wizytachWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 09:07
migussia, monilia84, Patrycja24, katarzyna_d, kkasya, Marietta, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Witam w poniedziałek. Chusteczki pampers sensi time kupowałem ostatnio na promocji w Auchanie 6-ciopak tj 336szt. za 22zl
Pisałam wam ostatnio o wynikach które robiłam w stode-zaniepokoilo mnie crp bo miałam 5,80 norma do 5,więc wysłałem MMS do gin a ona do mnie dzwoni ze mam białko w moczu i mam przyjść jak najszybciej do niej.Ja pierdziele już się denerwuje.katarzyna_d lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
Kurcze ja nie wiem czemu ale jakoś po historii z przeszłości boje się robić zakupy, tak jak Wy, zazdroszcze Wam tego wszystkeigo, a ja jakoś nie potrafie
Wczoraj rozmwialiśmy z mężem o wózku i mi podobają się np. RIKO NANO, CAMARELO CARERA, BEBETTO HOLLAND ale one kosztują nowe 1500zł.
A on twierdzi że nie warto tak drogiego kupować, bo pewnie z doświadczenai patrząc, spacerówki z tej wersji raczej nie użyjemy zbyt dlugo tylko kupi się nową, czyli wykorzystamy tylko gondole i będziemy po niecalym roku a nawet wcześniej nowy kupować.
Powiedźcie mi Wy też macie takie dylematy czy tylko my jesteśmy tacy rąbnięci ??
Justyś te CRP na poziomie 5,8 to jest nie dużo, a może białko w moczu to jakaś pomyłka, nie znam się specjalnie na interpetacji wyników moczu ale na pewno będzie ok. Daj znać co gin Ci powiedział, trzymam kciuki
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc