Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupie obojętne jaki plyn /proszek do prania..co będzie na promo
Co do platkow mydl to pralam w nich rzeczy Kacperka ale najpierw musiałam je roztopić w wodzie w garnku i dopiero ta zawiesine wlewalam do pralki...nowe rzeczy nawet ok ale miałam kilka używek i jednak platki nie dopraly plam i zapachu..
Jak cos.to juz lepiej wyprać raz dziecięcym a drugi raz w płatkach jak juz się tak koniecznie chce..
-
tola2014 wrote:czyli te 2 w 1 na spcarowke sa kiepskie? do którego misiaca dziecko pojeździć w spacerowe?
-
Carolq wrote:właśnie ja też chciałam się zapytać czego bedziecie używać ? bo nie mam pojecia z jakiej firmy kupić płyny zastanawiałam się nad JELP ale jest średnio dostępny i np , moja mama teraz szukała u Nas w mieście i go nie ma
a co z Dzidziusiem , lub Lovela ?
-
nick nieaktualnyJa mam o tyle dobrze że moja Mama się chce wziąść za pranie
a za prasowanie babcie
wiec sama nie będę za dużo robić. Tylko właśnie nie wiem co kupić
ale chyba decyduję się na JELP, jakoś nie wiem czy te płatki mnie przekonują. Kurde nie umiem podjac zadnej decyzji
-
pasia27 wrote:Ja kupie obojętne jaki plyn /proszek do prania..co będzie na promo
Co do platkow mydl to pralam w nich rzeczy Kacperka ale najpierw musiałam je roztopić w wodzie w garnku i dopiero ta zawiesine wlewalam do pralki...nowe rzeczy nawet ok ale miałam kilka używek i jednak platki nie dopraly plam i zapachu..
Jak cos.to juz lepiej wyprać raz dziecięcym a drugi raz w płatkach jak juz się tak koniecznie chce..
Kazik :* -
nick nieaktualny
-
Witam sie i ja. Bylam na zajeciach w szkole rodzenia, polozna prowadzaca jest super-wyczerpujaco omawia dany temat
dostalam prezenty: butelka avent, sudocrem, smoczek avent, kilka pampersow, male chusteczki nawilzane, rozne probki
migussia, Carolq lubią tę wiadomość
Patrycja24 -
Patrycja24 wrote:W Biedronce maja byc w promo termometry. Zastanawiam sie czy nie kupic. Co sadzicie?
Patrycja24, migussia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
JusWik wrote:bułam w biedro i kupiłam płyn lowella i chusteczki nawilżane 4x72 z takim fajnym pudełeczkiem za 18zł i jeszcze patyczki i waciki dla niemowląt
JusWik lubi tę wiadomość
Patrycja24 -
ja wróciłam z wizyty i tylko utwierdziłam się w tym, że zmieniam lekarza. Całość trwała max 10 minut... nawet nie. Wiem tylko że badania są prawidłowe, USG nie zrobił, nie wiem ile maluch waży, nie znam płci, na moje bóle pleców i niemożność wysiedzenia 8 h stwierdził żebym jeszcze wytrzymała, za m-c mi da zwolnienie... Spóźnił się na wizytę ponad 40 minut (standard, najkrócej 20 minut jak do tej pory).
Zapisałam się na za tydzień prywatnie do innego i jutro dzwonię do polecanego gabinetu który robi 3d/4d. -
nick nieaktualny