X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grrr teraz widze ze znow mi polowe posta urwalo... Juz mnie to wkurza. Jelp kupic mozna tez w Tesco. Alkowi pralam w loveli albo dzidziusiu .teraz mam bobini i zobaczymy jak dopiera.

pasia27 lubi tę wiadomość

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupie obojętne jaki plyn /proszek do prania..co będzie na promo :-)

Co do platkow mydl to pralam w nich rzeczy Kacperka ale najpierw musiałam je roztopić w wodzie w garnku i dopiero ta zawiesine wlewalam do pralki...nowe rzeczy nawet ok ale miałam kilka używek i jednak platki nie dopraly plam i zapachu..
    Jak cos.to juz lepiej wyprać raz dziecięcym a drugi raz w płatkach jak juz się tak koniecznie chce..

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tola2014 wrote:
    czyli te 2 w 1 na spcarowke sa kiepskie? do którego misiaca dziecko pojeździć w spacerowe?
    Mój juz ze 3mc bez wózka chociaż jak idziemy do miasta daleko na nogach to biorę..najwyżej pól drogi idzie a pól jedzie..przymusowo hehe poza tym w tej syt nawet go na ręce nke wezmę wiec dalej wole miec wozio :-)

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    właśnie ja też chciałam się zapytać czego bedziecie używać ? bo nie mam pojecia z jakiej firmy kupić płyny zastanawiałam się nad JELP ale jest średnio dostępny i np , moja mama teraz szukała u Nas w mieście i go nie ma :( a co z Dzidziusiem , lub Lovela ?
    u mnie w miasteczku jest w Stokrotce ten JEELP, może jak masz ten sklep to zajrzyj. Wiem że w biedronce ma coś być w promocji i myślałam żeby właśnie ten kupić, chciałabym zacząć już prać powoli ubranka i prasować żeby na ostatnią chwilę nie zostawiać wszystkiego.

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam o tyle dobrze że moja Mama się chce wziąść za pranie :P a za prasowanie babcie :) wiec sama nie będę za dużo robić. Tylko właśnie nie wiem co kupić :) ale chyba decyduję się na JELP, jakoś nie wiem czy te płatki mnie przekonują. Kurde nie umiem podjac zadnej decyzji :P

• kamisia88 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    Ja kupie obojętne jaki plyn /proszek do prania..co będzie na promo :-)

Co do platkow mydl to pralam w nich rzeczy Kacperka ale najpierw musiałam je roztopić w wodzie w garnku i dopiero ta zawiesine wlewalam do pralki...nowe rzeczy nawet ok ale miałam kilka używek i jednak platki nie dopraly plam i zapachu..
    Jak cos.to juz lepiej wyprać raz dziecięcym a drugi raz w płatkach jak juz się tak koniecznie chce..
    Mi tam dobrze dopierały i nowe i już używane, tylko ten zapach no i to prawda, trzeba patrzec jak wodę pralka pobiera i popchnąć te płatki łyżka :P

f2w3flw19tw30ku4.png
    Kazik :*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamówiłam jednak żele do prania z JELP + do tego jeszcze parę pierdółek aby wysyłka była za darmo :P
    Dziewczyny wydaje mi się że mają tu dość dobre promocje w szczególności w wielopakach :)

https://www.blizejciebie.pl/

JusWik, pasia27 lubią tę wiadomość

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamisia88 wrote:
    U mnie w szpitalu wymagają, żeby ubranka były wybrane w płatkach, piora dobrze ale śmierdzą wiec używam płyn do płukania bobini
    Ja piore i plucze w bobini :)

km5sdf9h3loowecn.png
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wogole witam dziewczynki, ja prosto po pracy do endokrynologa a że jest odsuwa myślę sobie a wskocze na forum. Zerknę co ciekawego.:)

JusWik, katarzyna_d, Carolq lubią tę wiadomość

km5sdf9h3loowecn.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja. Bylam na zajeciach w szkole rodzenia, polozna prowadzaca jest super-wyczerpujaco omawia dany temat :-) dostalam prezenty: butelka avent, sudocrem, smoczek avent, kilka pampersow, male chusteczki nawilzane, rozne probki :-D

migussia, Carolq lubią tę wiadomość

Patrycja24
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Biedronce maja byc w promo termometry. Zastanawiam sie czy nie kupic. Co sadzicie?

Patrycja24
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzyna_d wrote:
    Dzwoniłam do poradni zapytać o moje wyniki
    Glukoza idealna toxo i mocz w porządku :-)

Przyszły mi butelki z firmy Lovi 2x 250 ml.

Czekam na położna :-)
    a czemu czekasz na położna?

km5sdf9h3loowecn.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam w biedro i kupiłam płyn lowella i chusteczki nawilżane 4x72 z takim fajnym pudełeczkiem za 18zł i jeszcze patyczki i waciki dla niemowląt :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 18:58

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• Iwa81 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustyśM wrote:
    Dziewczynki ja już po wizycie,przepisał mi furgin 3×1 i za tydzień przed wizytą mam powtórzyć mocz.Mam nadzieję że moje czarne scenariusze co do bialka w moczu(stany przedrzucawkowym i inne)się nie sprawdzą.
    będzie dobrze

km5sdf9h3loowecn.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja24 wrote:
    W Biedronce maja byc w promo termometry. Zastanawiam sie czy nie kupic. Co sadzicie?
    o tak, widziałam i ja i też chcę go kupić. Dobrze że siostra tam pracuje to mi odłoży 1 w razie co

Patrycja24, migussia lubią tę wiadomość

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam narazie kupiony proszek Lovela, jeszcze musze dokupić jakiś płyn.
    Też mam 2 butelki z lovi 250ml ale zapłaciłam 24 zł plus 4 zł przesyłka :)

Patrycja24 lubi tę wiadomość

• Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JusWik wrote:
    bułam w biedro i kupiłam płyn lowella i chusteczki nawilżane 4x72 z takim fajnym pudełeczkiem za 18zł i jeszcze patyczki i waciki dla niemowląt :-)
    Tez kupilam te chusteczki z pudelkiem. Tak patrze teraz na paragon i zaplacilam za nie 4,49:-)

JusWik lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakis blad. Chyba weszly z kodu z pojedynczego opak. a nie zbiorczego :-) tak sie wlasnie zastanawiam nad tym termometrem. W sumie to w razie W wnie robia problemow z reklamacja.

JusWik lubi tę wiadomość

Patrycja24
  • KokoszaNell Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wróciłam z wizyty i tylko utwierdziłam się w tym, że zmieniam lekarza. Całość trwała max 10 minut... nawet nie. Wiem tylko że badania są prawidłowe, USG nie zrobił, nie wiem ile maluch waży, nie znam płci, na moje bóle pleców i niemożność wysiedzenia 8 h stwierdził żebym jeszcze wytrzymała, za m-c mi da zwolnienie... Spóźnił się na wizytę ponad 40 minut (standard, najkrócej 20 minut jak do tej pory).
    Zapisałam się na za tydzień prywatnie do innego i jutro dzwonię do polecanego gabinetu który robi 3d/4d.

43kt82c31nhz2sid.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koło współczuje kurde zmieniać lekarza jeszcze teraz masakra . Przykro ze tak lekarze sie zachowują i maja wszystko w dupie ;(

‹‹ 1215 1216 1217 1218 1219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ