Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Carolq wrote:Witam sie z Wami , u Nas zimowo i chlapa a juz była taka piękna zapowiedź wiosny
dzis przyjeżdża do mnie Pani od firanek , a co tam postanowiłam w końcu po 3 latach założyć sobie firanki takie jak chciałam od kiedy sie wprowadziliśmy
Dzis w DDTVN słodki ciężar nie przegapcieno to smacznego śniadanka i miłego dzionka dziewczyny :*
Justys wózek zacny
wydawało mi sie ze tydzien temu było oO -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarzenka06 wrote:Dziewczyny a w ilu stopniach pierzecie ubranka dla dzidziusiów? W lovelli?
ja przepiore w 40 stopni I wrzucę je na 1,25 . pieluszki tetrowe tez 40 stopni i wypije w płatkach mydlanych. zobaczę jak pachną po platkach bo nigdy w nich nie pralam -
nick nieaktualnyHej, u mnie też wczoraj słońce i ptaszki ćwierkały a dziś sypie śnieg od rana brrrr....
Ja już mam wszystko przyszykowane dla małego, łóżeczko stoi w pokoju, ciuszki poprane, poprasowane i poskładane, nawet wczoraj spakowałam torbe do szpitala, cieszę się, że już to wszystko mam z głowy bo już się coraz gorzej czuje.
Dziś wizyta na 19tą, ciekawe ile klusek waży
Marzenka ja prałam w lovelli w 30/40 st.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 11:46
Carolq, monilia84, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Carolq wrote:2 tygodnie temu było
i teraz było
nadrobie na necie bo byłam na wizycie
A wieć wieści z wizyty : Moja córcia jest malutka 1402 gram średni wiek ciązy 31 i 3 dni. Nasteona wizyta dopiero 12.04.
Dostałam recepte na Gynazol jakis krem do pochwy z aplikatorem i standardowo żelazo wydałam 53 zl w aptece.monilia84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalva ale Maleńki Szkrabuś Ci rośnie
hehe Moja w 28i4 miała 1400g
ale wymiarami była na 30i1 :)więc w sumnie porównywalnie
Mówiła mi dr ze bedzie 3500-3600 jak utrzyma takie tępo , a Tobie coś przepowiadali ?
czyli wizyty nadal co 4 tygodnie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 11:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalva nie to jest normalna waga
nie masz co się przejmować po prostu jest drobniusia
są jeszcze mniejsze dzieciaczki w tym okresie poza tym biorąc to ze dziewczyny Nasze były wymiarami mniej więcej tydzien różnicy mierzone to ważą tyle samo
także Twoja będzie na koniec z około 100- 200 g mniej
także jest kawał baby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 11:57
malvva lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malvva wrote:nadrobie na necie bo byłam na wizycie
A wieć wieści z wizyty : Moja córcia jest malutka 1402 gram średni wiek ciązy 31 i 3 dni. Nasteona wizyta dopiero 12.04.
Dostałam recepte na Gynazol jakis krem do pochwy z aplikatorem i standardowo żelazo wydałam 53 zl w aptece.
Malva mój synuś 1414g w 30+2tc ważył i lekarz przepowiada mu wagę ok 2900g, także twoja córusia też coś koło tego będzie
A powiedz mi jakie wyniki miałaś że lekarz przepisał ci żelazo ???Carolq lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
Aha, to hemoglobinę miałaś niską spoko, ja hemokryt lekko obniżony.
Powiedźcie mi kupujecie 2 komplety pościeli do łóżeczka czy jeden ?? Bo ja kombinowałam żeby 2 kupić a koleżanka mówi że jeden spokojnie starczy
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Cześć majówki!
U mnie też dziś śnieżnie- mam nadzieję, że yo już ostatnie podrygi zimy!
Spałam dziś tylko 1,5h, bo mała w nocy odstawia największe harce, więc leżałam i słuchałam, jak co chwilę z dachu zjeżdżała lawina śniegu...
Jeśli chodzi o błąd pomiaru, to +/- 0.5kg jest pod koniec ciąży. Teraz ten błąd to +/- 230gram (taką mam info na wydruku usg). Zakładam, że w zależności od aparatu błąd pomiaru może być trochę inny.