Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwa81 wrote:u Nas dokładnie tak samo ;/
godzinę temu wstałam, odsłoniłam okna, a tam śnieg na samochodach! fuj.
kurczę rano miałam kilka plamek krwi na papierze w śluzie, czyli łożysko delikatnie daje znać o sobie, ale skonsultowałam się tel. z moim lekarzem i póki co mam się tylko obserwować no i oczywiście oszczędzać, nie nosić, najlepiej przyjąć leniwczy tryb. A w mieszkaniu po drugim malowaniu łazienki sajgon straszny... trudno, chyba ten sajgon poczeka na męża aż wróci z pracy.
Wkurzam się tylko bo wczoraj byliśmy z naszą bulwą ukochaną u weta i ma tylną łapkę do zabiegu, nie powinien skakać, najlepiej po schodach go wnieść/znieść. No i rozmawialiśmy z mężem, że ja tego kloca lepiej niech nie podnoszę (12 kg) ale oczywiście rano z nim nie wyszedł na dwór, więc będę musiała jeszcze jakoś go wyprowadzić. -
Hej dziewczynki
Gratuluje dobrych wieści z wizyt, Domi mój synuś też należy do tych maluszków z dość niskiego centyla, ale jest tak od początku i lekarz nie widzi nieprawidłowości. Ja ważyłam 2800g, córka 2900g a mężuś 3000g także na dzieciaczka 4kg nie mam szans i pocieszam się że ten maluszek też będzie mały i jest z nim wszystko okU Ciebie kochana też tak jest
U nas też w nocy nasypało śniegu, wkurza mnie taka pogoda bo na spacer nosa nie chce się wychylić(
U nas fura Kacperka też już zaparkowana, mężuś jest na etapie malowania łóżeczka i powoli zaczynam kupowac ostatnie rzeczy bo wiem że nie znam dnia ani godziny kiedy mój Synuś zdecyduje się na przywitanie z Namia nie chce mieć niemiłej niespodzianki że np nie będę miała dla niego łóżeczka
Jeszcze te przygotowania do komunii, ostatnie zakupy, jedynie dla siebie nie wiem co kupić czy w wersji XXXXL czy troszkę mniejszej ehheheh
Mam nadzieję że braciszek będzie chciałbyć gościem na komunii siostrzyczki
A powiedźcie mi macie już łóżeczka rozłożone i czekają na Wasze maluszki ???
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
U mnie lozeczko bylo pierwsze
mam wlozony materacyk i na nim kocyk. Narazie nic wiecej nie daje zeby sie nie zakurzylo
ale wszystko mam przygotowane w szafie jakby co
Juz kilka razy chcialam zalozyc wszystko na lozeczko bo to tak kusiale ciagle sie powstrzymuje..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 10:27
-
Hej dziewczynki.Ja już od 6 nie śpię (standardowo 2 pobudki w nocy okolice 2 i 4)przywyklam już.
Jadę zaraz zobaczyć się z babcią-ciężko będzie bo podobno nikogo nie poznaje-jest u moich rodziców-przywieźli ja do siebie bo w sumie sama mieszka a choroba już tak postępuje, że nie może mieszkać sama.Nie wiem czego się spodziewać.
Dziś chyba będziemy wybierać łóżeczko-jakie polecacie turystyczne?-takie żeby było 2 poziomowe bo chyba zdecydujemy się tylko na turystyczne.
Mąż dziś mieszkanko będzie sprzatal-obiecal.
Ja trochę rano poprasowalam rzeczy malutkuej (znowu dostałam trochę) i naszych rzeczy kilka ale opadłam z sil-jeszcze trochę zostało, może mąż da się przekupic☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 10:29
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
To ja dziewczyny nie kupiłam jeszcze pościeli ani materaca ale powiem Wam upatrzyłam sobie już z allegro ARUŚ chyba się nazywa strasznie mi się podoba, ale im więcej jest wzorów tym gorzej mi coś wybrać. Mężuś się śmieje ze mnie strasznie, że jestem tak wymyślata ale to musi być śliczna pościel eheheheh
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
A no i zapomnialam sie wczoraj pochwalic ze zrobilam wielki krok w 8 miesiac
32 tydzien rozpoczety
A dzisiaj jest 15 wiec pozostaly mi rowne 2 miesiace do terminu porodu (15 maj)mam nadzieje ze nie bede musiala az tyle czekac ale jak bedzie trzeba to te 2 miesiace juz jakos zniose
Carolq, Marietta, Iwa81, pasia27, Patrycja24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo widzę że towarzystwo Nam się obudziło , właśnie po spotkaniu z Panią od firanek
będą może przed świętami
Co do łóżeczka ma zostać wysłane 23 marca więc za tydzieńmam nadzieję że przed świętami dojdzie na spokojnie
Materacyk stoi u mnie w biurze . Jak łóżeczko przyjdzie na pewno odrazu albo po świętach je skręcimy
Po świętach ma też przyjść komoda
Co do paczki z gemini Pasia mi wyszło 617 zł ale zamówiłam witaminy dla siebie za około 120zł i mężowi soczewki tez za jakieś 150 zł wiec mniej więcej wyszło mi tyle samo. Bałam się że wzięłam czegoś za dużo, ale tak prawdę mówiąc nadal mi brakuje jakiś pojedynczych rzeczy.
Za tydzień mamy usg 3 trymestruciekawa jestem jak Niunia rośnie i w ogóle
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Cześć
U mnie też za oknem krajobraz zimowy się zrobił, a wczoraj tak pięknie wiosennie było..
Właśnie wstawiłam pierwszą pralkę prania dla dzidziusia, później wstawię chyba jeszcze jednąPatrzę na aplikację na telefonie i pokazuje że do terminu porodu pozostało 52 dni! Trzeba się zacząć ogarniać na porządnie w końcu
U nas łóżeczko stoi na strychu, mąż je złoży jakoś po świętach a zniesie się je pewnie coś koło terminu porodu.
Powodzenia dla wizytujących dzisiaj! I czekam na sprawozdaniaCarolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie łóżeczko stoi materac tez jest ale jakoś jeszcze go nie rozpakowalam z folii żeby się nie zakurzylo. pranie chciałabym zacząć jak najpóźniej się da żeby te ciuszki świeże były. mam ochotę zacząć prac ale tak codziennie mowie a może jutro i tak schodzi. mam taki plan zacząć prac wszystko około 5.04 jakoś dużo tego nie jest. mylę, że wszystkie białe rzeczy wrzucę razem i kolorowe tez. mam pralkę 10 kg to akurat wejdzie
. dalej mam problem z Laktatorem ręczny. nie wiem jaki wybrać.
-
nick nieaktualnybóle ... ech ja mniewam skurczę biorę dwa razy dziennie magnez mam brać do 3 razy na dzień także jak coś mogę przyjąć jeszcze jedną dawkę.
Mniewam skurcze ale też bóle w okolicach pachwin, dole brzucha , twardnieje brzuch wtedy, chwila i przechodzi najczęściej po tym Niunia się rusza