Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
monilia84 wrote:Aha, to hemoglobinę miałaś niską spoko, ja hemokryt lekko obniżony.
Powiedźcie mi kupujecie 2 komplety pościeli do łóżeczka czy jeden ?? Bo ja kombinowałam żeby 2 kupić a koleżanka mówi że jeden spokojnie starczy
hematokryt mam 35 a od 37 norma. Ja mam dwa komplety zeby miec na zmiane -
KokoszaNell wrote:i u nas
godzinę temu wstałam, odsłoniłam okna, a tam śnieg na samochodach! fuj.
kurczę rano miałam kilka plamek krwi na papierze w śluzie, czyli łożysko delikatnie daje znać o sobie, ale skonsultowałam się tel. z moim lekarzem i póki co mam się tylko obserwować no i oczywiście oszczędzać, nie nosić, najlepiej przyjąć leniwczy tryb. A w mieszkaniu po drugim malowaniu łazienki sajgon straszny... trudno, chyba ten sajgon poczeka na męża aż wróci z pracy.
Wkurzam się tylko bo wczoraj byliśmy z naszą bulwą ukochaną u weta i ma tylną łapkę do zabiegu, nie powinien skakać, najlepiej po schodach go wnieść/znieść. No i rozmawialiśmy z mężem, że ja tego kloca lepiej niech nie podnoszę (12 kg) ale oczywiście rano z nim nie wyszedł na dwór, więc będę musiała jeszcze jakoś go wyprowadzić.
no lepiej nie dźwigaj, 12kg to już ciężar
-
nick nieaktualny
-
monilia84 wrote:Aha, to hemoglobinę miałaś niską spoko, ja hemokryt lekko obniżony.
Powiedźcie mi kupujecie 2 komplety pościeli do łóżeczka czy jeden ?? Bo ja kombinowałam żeby 2 kupić a koleżanka mówi że jeden spokojnie starczy
Ja mam dwajeden kupilam taki "wyjsciowy" z ochraniaczem i bede go miala na pierwsze dni malego w domu i na chrzciny
mowie ze wyjsciowy bo ma ladny bialy ochraniacz z kokarda i z jakimis gwiazdkami srebrnymi czy czyms nie pamietam juz
a drugi mam bez ochraniacza bo ochraniacz kupilam juz kiedys na promocji taki kolorowy w sowy i dokupilam tylko posciel.. no i oczywiscie w posciel narazie wlozylam kocyk bo w maju pod kolderka raczej bedzie goraco
-
tola2014 wrote:u mnie łóżeczko stoi materac tez jest ale jakoś jeszcze go nie rozpakowalam z folii żeby się nie zakurzylo. pranie chciałabym zacząć jak najpóźniej się da żeby te ciuszki świeże były. mam ochotę zacząć prac ale tak codziennie mowie a może jutro i tak schodzi. mam taki plan zacząć prac wszystko około 5.04 jakoś dużo tego nie jest. mylę, że wszystkie białe rzeczy wrzucę razem i kolorowe tez. mam pralkę 10 kg to akurat wejdzie
. dalej mam problem z Laktatorem ręczny. nie wiem jaki wybrać.
spoko Tola, ja tez dalej mam problem z laktatorem -
nick nieaktualny
-
Powiedźcie mi kupujecie 2 komplety pościeli do łóżeczka czy jeden ?? Bo ja kombinowałam żeby 2 kupić a koleżanka mówi że jeden spokojnie starczy. Oczywiście będziemy mieć jeszcze kocyki
-
nick nieaktualny
-
ja na razie kupiłam 1 komplet bo chciałam zobaczyć ochraniacz będzie mi pasował na łóżeczko, ale dokupię na pewno jeszcze jeden komplet -
nick nieaktualnyJa laktator odkupiłam używany ale praktycznie nowy z Lovi ręczny, mam do niego w komplecie nowe części ,nakładki ,uszczelki itd. Dałam 50 zł zamiast 119 więc ok
jest w fajnym praktycznym etui jeszcze na gwarancji, na allegro możnq fajnie wyhaczyć okazje.
pasia27, Marietta lubią tę wiadomość
-
Cigaretta wrote:Ja też mam 2 komplety ale jak będzie ciepło to chyba będę przykrywać małego kocykiem minky bo mam komplecik który pasuje do łóżeczka
Wszystko będzie ładnie pasować i będziemy używać zamiennie
Carolq lubi tę wiadomość
-
odebrałam dzisiaj ostatnią paczkę z pierdołkami i mogę się pochwalić co skompletowałam, już jestem spokojniejsza bo w pewnym momencie byłam w czarnej du.ie z rzeczami dla mnie do szpitala i innymi drobiazgami dla Małej, ale już myślę że mam wszystko, w razie czego na bieżąco będę dokupywać. No oczywiście został laktator, podgrzewacz, elektroniczna niania no i wózek do kupienia
ale to już na spokojnie.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2fb2b7e61e6a.jpg
malvva, migussia, monilia84, Nacia, Carolq, Patrycja24, Marietta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No dokladnie! Ja nie pamietam kiedy ostatnio kupilam cos dla siebie.. ciagle cos dla oczekiwanego synka
i najlepsze jest to ze za kazdym razem jak zrobie zakupy i wydaje mi sie ze w koncu wszystko mam to jednak cos jeszcze trzeba dokupic
taki urok
pasia27, Iwa81, Carolq, Patrycja24, aaaguchaaa lubią tę wiadomość