Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
domi05 wrote:no to teraz mam mętlik w głowie ;p ja też mam taką gruszkę z wymiennymi końcówkami - i miękką i twardą
Chyba się wstrzymam a jakby co odwiedzę potem aptekę. A z gemini i tak praktycznie robimy co miesiąc rodzinne zbiorcze zamówienie więc najwyżej potem dokupię...
tez tak mysle jesli bedzie mega katar i gruszka nie da rady to apteka niedaleko -
Ja też mam gruche a najwyzej w sytuacji jak nie bedzie dawala rady to kupie cos innego

Domi ja o Rydultowach nic nie slyszalam a ty cos dobrego o Wodzislawiu slyszalas moze ?? Bo ja 9 lat temu tam rodzilam i wiele sie moglo zmienic
A o tych Rydult. mówia ze warto tam rodzic ??

Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc

-
Gruszkę wyealilam. Potem stosowalam fridę. Jak byl chory to za dwa dni bylam chora. Dopiero jak zaczelam psikac ten filtr jakimś tantum verde to przestalam chorować. Potem kupiła katarek i bylam wściekla ze tak późno
pasia27 lubi tę wiadomość
-
O Wodzisławiu różnie, jedni chwalą, drudzy narzekają - zależy jak się trafi, ale to tylko z pogłosek i internetu, bo tak jak mówię wszystkie moje koleżanki, kuzynki rodzą teraz w Rydułotwach - te które mieszkają w Radlinie, Wodzisławiu, Rydułtowach, te z Rybnika też wybierają Rybnik. Ja natomiast to Wodzisławia i Rydułtów mam najbliżej i te dwa brałam pod uwagę. Dwa lata temu rodziła tam moja kuzynka, i dwie znajome, wszystkie zadowolone, większośc kobiet ubolewa że przenoszą właśnie porodówkę z Rydułtów do Wodzisławia. W internecie jest też dużo opinii i komentarzy.monilia84 wrote:Ja też mam gruche a najwyzej w sytuacji jak nie bedzie dawala rady to kupie cos innego

Domi ja o Rydultowach nic nie slyszalam a ty cos dobrego o Wodzislawiu slyszalas moze ?? Bo ja 9 lat temu tam rodzilam i wiele sie moglo zmienic
A o tych Rydult. mówia ze warto tam rodzic ?? -
Ja się boję katarku bo mamy mocno ciągnący odkurzacz... mam porównanie do takiego zwykłego od mamy, to ten nasz to jakiś smok... Na razie gruszka, jak trzeba będzie to potem będę się zastanawiać. W rodzinie jedna dziewczyna ma katarek, jak będziemy w licpu tam na urodzinach to poproszę żeby mi to pokazała bo się tego obawiam;pBaronowa_83 wrote:Gruszkę wyealilam. Potem stosowalam fridę. Jak byl chory to za dwa dni bylam chora. Dopiero jak zaczelam psikac ten filtr jakimś tantum verde to przestalam chorować. Potem kupiła katarek i bylam wściekla ze tak późno
-
nick nieaktualnyLiley wrote:http://jokomisiada.pl/product-pol-169-PODROZNA-POMPOWANA-WANIENKA-Bestway-51113.html
to ta wanienka z pepco ale szczerze nie wiem czy ona nie jest tylko latem. Ja kupowałam na wyjazd, mamy juz 2 lata ale codziennie nie wyobrażam sobie jej używać. Plastik to plastik
Nati przepiękne tatuaże!
Co do tych fantow ze szpitala dostaliśmy 2 takie pudełka (ulotki, smoczek, sliniak, kremy, balsamy, jakies saszetki do prania,,nawet woda byla!) To na wyjście. Do domu naniosła mi położna. Górami nosiła te próbki! Teraz mam inna i chociaż zgloszenie ma jeszcze nie była. Nie wiem czy cos dostaniemy. Szpital tez nie każdy daje. U nas Piła 2 lata temu to tylko chyba kopa w d... w ogóle ten szpital to umieralnia. W trzciance (malutki szpital) dla malucha jest wszystko i te paki do tego
ja właśnie chyba taka kupie bo potrzebna mi tylko na wyjazdy 2/3 dniowe. do domu mam plastikową. -
nick nieaktualny
-
Jak sie ją mocno nadmucha to ok, w miare stabilna. Ale np wynoszenie z wodą to juz gorzej. Ale na weekendowe wypady powinna wystarczyć. U nas w wakacje egzamin zdaje.tola2014 wrote:ja właśnie chyba taka kupie bo potrzebna mi tylko na wyjazdy 2/3 dniowe. do domu mam plastikową.
tola2014 lubi tę wiadomość
-
malvva wrote:tez tak mysle jesli bedzie mega katar i gruszka nie da rady to apteka niedaleko
ja tez na razie mam gruszkę a czas pokaże, ale powiem Wam że jak moja bratowa używała Fridy przy moim bratanku, to ja od razu do kibelka poleciałam, podobno przy swoim to inaczej , ale nie mam z tym urządzeniem dobrych skojarzeń
malvva lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybylam wczoraj na usg
mały ulozony główkowo
wazy 2000g /
nie bedzie mial 4 kilo jak moje starsze dzieciaki ,ale jakis mikry tez nie bedzie
przeplywy pepowinowe mozgowe ok / ilosc wód ok ... łozysko 1 stopnia ....
dziecko wszystko ma na swoim miejscu i ogolnie moja bedzie 2 polowa maja
bo wszystko pozamykane /znaczy szyja zamknieta / dosc dluga bo ok 3cm ....
kolejna wizyta 26ego kwietnia ... i do tego dnia mam w planie spakowac torbe do szpitala - moj czas teraz - musze w koncu zabrac sie za zakupy
pozdrawiam serdecznie
Liley, Iwa81, monilia84, Aniu_leczka, Patrycja24, pasia27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlicce wrote:bylam wczoraj na usg
mały ulozony główkowo
wazy 2000g /
nie bedzie mial 4 kilo jak moje starsze dzieciaki ,ale jakis mikry tez nie bedzie
przeplywy pepowinowe mozgowe ok / ilosc wód ok ... łozysko 1 stopnia ....
dziecko wszystko ma na swoim miejscu i ogolnie moja bedzie 2 polowa maja
bo wszystko pozamykane /znaczy szyja zamknieta / dosc dluga bo ok 3cm ....
kolejna wizyta 26ego kwietnia ... i do tego dnia mam w planie spakowac torbe do szpitala - moj czas teraz - musze w koncu zabrac sie za zakupy
pozdrawiam serdecznie
super , że wszystko dobrze. ja juz w 29 tc miałam łożysko 2 stopnia...w piątek wizyta i pewnie będzie juz 3 stopnia -
nick nieaktualny

współczuję ałaaaaa