Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hej, ja też dziś wizytowałam
łożysko się podniosło, mały ułożony główkowo, ilość wód ok, szyjka długa, zamknięta. Nie zapytałam tylko o wagę, ale widzimy się za trzy tygodnie, to zobaczymy wtedy.
Mam tylko jakąś infekcję do podleczenia, stówkę w aptece zostawiłam, cholera.
Iwa81, Baronowa_83 lubią tę wiadomość

-
Dzieki dziewczyny bede wszystkiego probowac,ja sierota jedna,zime przechodzilam bez przeziębien,bez upadków na sniegu a przyszła wiosna i mnie polozyla z noga do góry.
Chyba nic poważnego się.nie stalo bo boli jak źle stane jak leze to nie czujeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 21:01
-
Nacia może synek sie obrócił i stad brzuszek inaczej wyglada ja tak mialam

Koko gratuluje dobrych wiesci z wizytki a co do apteki to te leki na infekcje sa drogie
A dziewczyny ktore biora ACARD kiedy lekarz Wam dokladnie kazal odstawic. Bo mój powiedzial w 36tc ale nie wiem czy skonczonym czy zaczetym

Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc

-
Cześć dziewczynki.Gratuluje tym co wczoraj wizytowaly-wszystko Oki więc spoko. Ja dziś wizytuja-niestety dopiero na 14:30 więc będę siedziała jak na szpilkach.
Wczoraj wieczorem jak zdjełam skarpetki byłam przerażona moje stopy szczególnie przy kostkach od środka były spuchniete masakrycznie (nie za waham się porównać ich do skróconej dtopy-wiem bo mialam)normalnie jak słoń-sexowne jak cholera ☺[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
ja odpoczywam w domku akurat maź wziął dwa dni wolnego wiec mnie rozpieszczał jak tylko mogl
ale juz będę bardziej uczestniczyć
wczoraj skręciliśmy łóżeczko
jest ślicznie jeszcze tylko czekamy na kilka drobiazgów i bedzie koniec
Zmotywowała Nas bardzo sytuacja ze szpitalem wiec powolutku przygotowujemy mieszkanie na przyjście Niuni 
A wogole znów zmieniliśmy imię z mężem
teraz juz chyba tak po prostu bedzie 
Przez przypadek pisałam do niego SMS i zamiast Niunka powstało Ninka i tak nasze Mała została Niunka bez u ;P
Maź zachwycony ja czuje ze to w końcu to
Tyle u mnie
cieszę sie czytając dobre wieści z wizyt i życzę powodzenia na dzisiejszych wizytach 
Oraz Miłego Dnia
Patrycja24, Kłosia lubią tę wiadomość
-
Fajny pozytywny postCarolq wrote:Hej dziewczyny
ja odpoczywam w domku akurat maź wziął dwa dni wolnego wiec mnie rozpieszczał jak tylko mogl
Zmotywowała Nas bardzo sytuacja ze szpitalem wiec powolutku przygotowujemy mieszkanie na przyjście Niuni 
Przez przypadek pisałam do niego SMS i zamiast Niunka powstało Ninka i tak nasze Mała została Niunka bez u ;P
Tyle u mnie
cieszę sie czytając dobre wieści z wizyt i życzę powodzenia na dzisiejszych wizytach 
Oraz Miłego Dnia

Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej my wczoraj byliśmy na wizycie. Miesiąc temu synek był ułożony poprzecznie, a teraz już główką do dołu. Waży 2900g ale to już 35 tydzien:) My nadal zastanawiamy się nad imieniem...
Patrycja24, Carolq, Marietta, pasia27, Iwa81, Rudzina lubią tę wiadomość

-
Hej hej

Ale miałam dzisiaj sen! Byliśmy z mężem na wizycie, lekarz robi USG i proszę Go żeby podejrzał płeć, a on mówi że dziewczynka! Mam nadzieję że nie będzie w środę takiego numeru ;p
a u nas zaczyna się dziś 36tydzień i 9 miesiąc, na wadze dalej stoimy, średnio +3,5kg (dziś +3,3kg) w pasie też nic się nie zmienia 98cm i do 100 chyba nie dobijemy. Do porodu już tylko 35dni a do donoszonej 14! Młody kopie po całych dniach, a mi od kilku dni zaczęło soę robić dziwnie inaczej ;p Co wstanę z krzesła, łóżka to muszę lecieć odwiedzić łazienkę, młody chyba mocno mi tam naciska ;p Jak trochę pochodzę, postoję czy się poschylam strasznie ciągnie z dołu i zaczynają się bóle jak na okres, także od 2 dni się obijam i robię tylko to co muszę bo nie jestem w stanie więcej ;p
No, to teraz my w 36 tygodniu, ale chyba niewiele się zmieniło... chociaż mam wrażenie że brzuszek coraz niżej...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dbe83277b543.jpg
Patrycja24, Carolq, monilia84, Nacia, pasia27, Sylika, Iwa81, Baronowa_83 lubią tę wiadomość
-
To tak jak u nas bedzie Ninka:)Carolq wrote:Hej dziewczyny
Tyle u mnie
Oraz Miłego Dnia
Carolq lubi tę wiadomość

takie zmiany i zastanawianie się