X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrocilam z zakupow i jetem wykonczona. Znajoma mi powiedziala ze mi brzuch opadl.. ja tam nic nie widze.. jutro rano o 8 wizyta u gin i zobaczymy czy maly sie obrocil czy nie :) i jak tam w ogole z tym "opadnietym" brzuchem :)

tb73anlisarvnmt1.png
  • KokoszaNell Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, ja też dziś wizytowałam :) łożysko się podniosło, mały ułożony główkowo, ilość wód ok, szyjka długa, zamknięta. Nie zapytałam tylko o wagę, ale widzimy się za trzy tygodnie, to zobaczymy wtedy.
    Mam tylko jakąś infekcję do podleczenia, stówkę w aptece zostawiłam, cholera.

Iwa81, Baronowa_83 lubią tę wiadomość

43kt82c31nhz2sid.png
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny bede wszystkiego probowac,ja sierota jedna,zime przechodzilam bez przeziębien,bez upadków na sniegu a przyszła wiosna i mnie polozyla z noga do góry.
    Chyba nic poważnego się.nie stalo bo boli jak źle stane jak leze to nie czuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2016, 21:01

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nacia może synek sie obrócił i stad brzuszek inaczej wyglada ja tak mialam :)
    Koko gratuluje dobrych wiesci z wizytki a co do apteki to te leki na infekcje sa drogie :(
    A dziewczyny ktore biora ACARD kiedy lekarz Wam dokladnie kazal odstawic. Bo mój powiedzial w 36tc ale nie wiem czy skonczonym czy zaczetym :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • josephinka84 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, gratulacje dla wizytujących:)

ja z pytaniem o materace do łóżeczka, im więcej czytam, tym głupsza jestem;/ może Wy coś doradzicie?:)

lprkanlitozyeyf7.png
    w57v3e3k4mnv7j6b.png
  • Dariaaa88 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2016, 12:28

cd9bskjojgq3qzff.png
  • Patrycja24 Autorytet

Wysłany: 30 marca 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasnie skonczylam z wojowaniem z moskitiera. Powinni dawac instrukcje jak zakladac:-P nie moglam sie powstrzymac, zeby zobaczyc jak wyglada "ubrane" lozeczko. Piekne jest krolestwo mojego synka <3

Iwa81, pasia27 lubią tę wiadomość

Patrycja24
  • Iwa81 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mamuśki które już wstały :)

km5sdf9h3loowecn.png
  • Nacia Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was z poczekalni u gin :p

Carolq, monilia84 lubią tę wiadomość

tb73anlisarvnmt1.png
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry, ja sie zbieram do przedszkola i na zakupy;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z wami w naszym 36 tyg,już czuc po kościach ,ze coraz blizej...:)

Carolq, Iwa81 lubią tę wiadomość

• JustyśM Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki.Gratuluje tym co wczoraj wizytowaly-wszystko Oki więc spoko. Ja dziś wizytuja-niestety dopiero na 14:30 więc będę siedziała jak na szpilkach.
    Wczoraj wieczorem jak zdjełam skarpetki byłam przerażona moje stopy szczególnie przy kostkach od środka były spuchniete masakrycznie (nie za waham się porównać ich do skróconej dtopy-wiem bo mialam)normalnie jak słoń-sexowne jak cholera ☺

[link=https://www.suwaczki.com/]km5sej288cimr979.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) ja odpoczywam w domku akurat maź wziął dwa dni wolnego wiec mnie rozpieszczał jak tylko mogl :) ale juz będę bardziej uczestniczyć :) wczoraj skręciliśmy łóżeczko :) jest ślicznie jeszcze tylko czekamy na kilka drobiazgów i bedzie koniec :) Zmotywowała Nas bardzo sytuacja ze szpitalem wiec powolutku przygotowujemy mieszkanie na przyjście Niuni :)
    A wogole znów zmieniliśmy imię z mężem :) teraz juz chyba tak po prostu bedzie :)
    Przez przypadek pisałam do niego SMS i zamiast Niunka powstało Ninka i tak nasze Mała została Niunka bez u ;P
    Maź zachwycony ja czuje ze to w końcu to ;)
    Tyle u mnie :) cieszę sie czytając dobre wieści z wizyt i życzę powodzenia na dzisiejszych wizytach :)
    Oraz Miłego Dnia :)

Patrycja24, Kłosia lubią tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    Hej dziewczyny :) ja odpoczywam w domku akurat maź wziął dwa dni wolnego wiec mnie rozpieszczał jak tylko mogl :) ale juz będę bardziej uczestniczyć :) wczoraj skręciliśmy łóżeczko :) jest ślicznie jeszcze tylko czekamy na kilka drobiazgów i bedzie koniec :) Zmotywowała Nas bardzo sytuacja ze szpitalem wiec powolutku przygotowujemy mieszkanie na przyjście Niuni :)
    A wogole znów zmieniliśmy imię z mężem :) teraz juz chyba tak po prostu bedzie :)
    Przez przypadek pisałam do niego SMS i zamiast Niunka powstało Ninka i tak nasze Mała została Niunka bez u ;P
    Tyle u mnie :) cieszę sie czytając dobre wieści z wizyt i życzę powodzenia na dzisiejszych wizytach :)
    Fajny pozytywny post ;)

Carolq lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • malvva Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caroloq u mnie miała być Nelka albo Ninka ;) moze druga corka bedzie Nina ;p

Carolq lubi tę wiadomość

km5s8u69j7y5auw8.png

Malwina
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2016, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to chyba po prostu musiało tak być :P takie zmiany i zastanawianie się :P a tu taki przypadeczek i oooo :P

• zabuszka Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć mamusie dziś pochmurnie wiec pewnie nie pospaceruje . Jej u was już już no niektore z was sa o miesiąc przede mna ale tez czekam cierpliwie bo juz ciężko sie zaczyna nie ma porownania co do pierwszej ciazy teraz znacznie ciężej przechodzę

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • marzenka06 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej my wczoraj byliśmy na wizycie. Miesiąc temu synek był ułożony poprzecznie, a teraz już główką do dołu. Waży 2900g ale to już 35 tydzien:) My nadal zastanawiamy się nad imieniem...

Patrycja24, Carolq, Marietta, pasia27, Iwa81, Rudzina lubią tę wiadomość

zrz682c3xdy3h4kv.png
  • domi05 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej :)
    Ale miałam dzisiaj sen! Byliśmy z mężem na wizycie, lekarz robi USG i proszę Go żeby podejrzał płeć, a on mówi że dziewczynka! Mam nadzieję że nie będzie w środę takiego numeru ;p

a u nas zaczyna się dziś 36tydzień i 9 miesiąc, na wadze dalej stoimy, średnio +3,5kg (dziś +3,3kg) w pasie też nic się nie zmienia 98cm i do 100 chyba nie dobijemy. Do porodu już tylko 35dni a do donoszonej 14! Młody kopie po całych dniach, a mi od kilku dni zaczęło soę robić dziwnie inaczej ;p Co wstanę z krzesła, łóżka to muszę lecieć odwiedzić łazienkę, młody chyba mocno mi tam naciska ;p Jak trochę pochodzę, postoję czy się poschylam strasznie ciągnie z dołu i zaczynają się bóle jak na okres, także od 2 dni się obijam i robię tylko to co muszę bo nie jestem w stanie więcej ;p
    No, to teraz my w 36 tygodniu, ale chyba niewiele się zmieniło... chociaż mam wrażenie że brzuszek coraz niżej...
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dbe83277b543.jpg

Patrycja24, Carolq, monilia84, Nacia, pasia27, Sylika, Iwa81, Baronowa_83 lubią tę wiadomość

tb732n0a0czusv9c.png
  • Poli9106 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolq wrote:
    To tak jak u nas bedzie Ninka:)

Carolq lubi tę wiadomość

‹‹ 1473 1474 1475 1476 1477 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ