Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Carolq- mam do Ciebie jakies 170km- możemy się umówić w połowie drogi na wymianę? Podzielisz się ze mną i obie będziemy zadowoloneCarolq wrote:Negra biedaku ja za dużo Ty za mało , może Ci troszkę odstąpię.

Czekam pod gabinetem prywatnego gina, bo jak zwykle opóźnienie....
Carolq lubi tę wiadomość
-
Nacia a powiedz mi jak to jest w opłatami za daną rzecz na wish? Robi się normalny przelew w banku, czy trzeba mieć jakieś specjalne konto? Bo już od jakiegoś czasu czaje się na parę rzeczy ale jeszcze nigdy tak nie zamawiałam i jestem zielona

Negra czekam na informację od drugiego gina. U mnie też ilość wód ciągle się zmienia, według mojej gin jest ich trochę za mało i latam raz w tygodniu na kontrolę czy się ich ilość zwiększa czy nie. -
A ja mam raz tak raz takJustyśM wrote:Podobno jak jest wypukły to chłopiec, jak wklęsły to dziewczynka -u mnie się zgadza bo dziewuszka.Tylko ma być ale wiadomo to tylko takie przesady
i bedzie chlopczyk.
Brat zabral mnie do kina. Batman vs. Supermen, polecam
tyle, ze strasznie dlugi. Z reklamami prawie 3h.
Iwa81 lubi tę wiadomość
Patrycja24 -
tola2014 wrote:jestem po wizycie. waga 1956 g w 33+2 trochę mało spodziewałam się 2300 g. co do wód to mam ich 6. podobno przedział jest 5-20. lekarz mówi ze w normie. chyba będę miała maluskie dziecko
Tola ważne że z maleństwem wszystko ok, rodzą się dzieci raz większe, raz mniejsze, i tak po prostu jest, jeśli Wy z mężem też nie jesteście szaleńczo duzi, to niema się co spodziewać że niuniek będzie bardzo duży.
bez stresu
-
JustyśM wrote:Podobno jak jest wypukły to chłopiec, jak wklęsły to dziewczynka -u mnie się zgadza bo dziewuszka.Tylko ma być ale wiadomo to tylko takie przesady
Ja tez mam wklesly a mam miec synka
podobno wszystko zalezy od tego jak nam przy porodzie zwiazano pepek..
malvva, Carolq lubią tę wiadomość

-
Nacia wrote:Carolq ja akurat zamawialam przez aplikacje i niestety opisy produktow sa w jezyku angielskim.. i trzeba czytac opinie bo czasami ktos w opini napisze czy warto kupic czy nie
a jak chcesz normalnie to wish.com chyba.. i tam ci sie normalnie od razu tlumaczy strona na polski
musisz sie tam zalogowac zeby zrobic zakupy ale podajesz tylko imie nazwisko i meila chyba..
Tylko uwazaj bo wciagaja te zakupy
ja teraz choruję na Aliexpress
ale z Wisha czekam na torbkę
https://www.wish.com/c/exquisite-retro-single-shoulder-baghandbag-56189f61df7bf2150e90e172
-
Jestem już po drugiej wizycie i czekam na przyjęcie na Patologię ciąży.... Wg prywatnego (któremu bardziej ufam) ilość wód jak najbardziej w normie, bo im bliżej końca, tym ta ilość się zmniejsza. Natomiast tętno dziecka faktycznie podwyższone-170 i wg niego może na to wpływać moja tarczyca- ostatnio z niedoczynności wpadłam nagle w nadczynność i to może być przyczyną. Więc kładę się na oddzial- zrobią mi na cito wszystkie badania i codziennie będę miała ktg...
-
nick nieaktualny
-
Negra wrote:Jestem już po drugiej wizycie i czekam na przyjęcie na Patologię ciąży.... Wg prywatnego (któremu bardziej ufam) ilość wód jak najbardziej w normie, bo im bliżej końca, tym ta ilość się zmniejsza. Natomiast tętno dziecka faktycznie podwyższone-170 i wg niego może na to wpływać moja tarczyca- ostatnio z niedoczynności wpadłam nagle w nadczynność i to może być przyczyną. Więc kładę się na oddzial- zrobią mi na cito wszystkie badania i codziennie będę miała ktg...
Negra-po weekendzie zaczynasz 36 tydzień- już z górki, będzie dobrze
a przy ktg codziennym sporo stresu odejdzie mam nadzieję, trzymaj się
Negra, Carolq lubią tę wiadomość
-
Negra, dobrze, że zweryfikowałaś i wiesz co robić. Szpital to nic przyjemnego, wiadomo, ale zajmą sięTobą, a co najważniejsze Maleństwem. Życzę Ci, żeby wszystko się unormowało i żebyś za kilka dni wyszła do domu. Tak czy inaczej najważniejsze zdrowie Dziecka.
Trzymaj się
Negra lubi tę wiadomość
-
Carolq pisałam wczoraj do lekarki, ale się nie odezwała. Odebrałam dzis CRP i wyszło 2.37 więc nie będę do niej dzwonić tylko poczekam do poniedziałkowej wizyty. Od jutra piję wodę z cytryną i kupię żurawit

Poli oszczędzaj się, oby jeszcze troszkę.
Carolq lubi tę wiadomość

[/link]