Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
maimama wrote:Ja słyszałam, że przy braniu witamin całą ciążę dziecko jest większe, ale nie wiem, ile w tym prawdy. Osobiście brałam przez 2 mce tardyferon i dzidzia była 2 tyg do przodu z główką i brzusiem, jak przestałam jest 1 tydzień na plusie. Gin mówiła ze właśnie przez branie żelaza dzieci tez szybciej rosna.
biore tardyferon dwa miesiace a coreczka malutka
-
nick nieaktualny
-
ja od początku ciąży biorę kwas foliowy, w 14tc doszedł jod, w 26tc. zamiast dwóch poprzednich jest pregna i mały duuużo do tyłu i malutkimaimama wrote:Ja słyszałam, że przy braniu witamin całą ciążę dziecko jest większe, ale nie wiem, ile w tym prawdy. Osobiście brałam przez 2 mce tardyferon i dzidzia była 2 tyg do przodu z główką i brzusiem, jak przestałam jest 1 tydzień na plusie. Gin mówiła ze właśnie przez branie żelaza dzieci tez szybciej rosna.
Carolq, Iwa81 lubią tę wiadomość
-
marzenka06 wrote:Justyś u jakiego użytkownika kupiłaś minky? Daj linka

http://allegro.pl/kocyk-bambus-minky-75x100-bardzo-gruby-na-zime-i5739504787.html
Polecam bo szybką wysylka-zamawialam w środę i dziś o 9 już mialam☺Jakościowo też wporzadku-jestem zadowolona☺[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
nick nieaktualny
-
Iwa zamowilam jeszcze buty za 8zl z przesylka

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d0c5dee5b495.jpg
Juz widze mojego malego szkraba jak kopie nozkami i jak spadaja mu te buciki a ja przy okazji wnerwiam sie ze nie potrzebnie pieniadze wydalam bo przy pierwszej lepszej okazji zgubi jednego bucika
Carolq, pasia27, Patrycja24, Iwa81 lubią tę wiadomość

-
Carolq wrote:Nacia wysyłka do polski ? kurcze ja sie takie kiedyś na mulibox ( czy jakoś tak) wkręciłam i zamówiłam a pozniej mi cło takie dorzucili ;/ ze chyba 60 zł
Tak do Polski i do tego samolotem bo z Chin
na przesylce pisze nr lotu
fajne ceny i bez cla.. szkoda tylko ze do kazdej rzeczy jest osobna przesylka..

-
hej, ja biorę tardyferon i mała w 34 tc ważyła 2,5 kg czyli w normie
podejrzewam jednak, że teraz będzie jeszcze szybciej przybierać na wadze. w rodzinie męża wszystkie dzieci jakieś się takie duże rodzą 
mnie dziś ginka powiedziała, że już za 2- 3 tygodnie mogę rodzić a ja na to, że wolę żeby mała poczekała do maja
jestem na etapie prania i prasowania ciuszków, więc na spokojnie niech jeszcze sobie w brzusiu poczeka aż mamusia wszystko dobrze przygotuje hehe
pasia27, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Carolq ja akurat zamawialam przez aplikacje i niestety opisy produktow sa w jezyku angielskim.. i trzeba czytac opinie bo czasami ktos w opini napisze czy warto kupic czy nie
a jak chcesz normalnie to wish.com chyba.. i tam ci sie normalnie od razu tlumaczy strona na polski
musisz sie tam zalogowac zeby zrobic zakupy ale podajesz tylko imie nazwisko i meila chyba..
Tylko uwazaj bo wciagaja te zakupy
pasia27 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tola2014 wrote:jestem po wizycie. waga 1956 g w 33+2 trochę mało spodziewałam się 2300 g. co do wód to mam ich 6. podobno przedział jest 5-20. lekarz mówi ze w normie. chyba będę miała maluskie dziecko
tola u mnie w 31 tc córka 1400 teraz ide 12 kwietnia w 35 tc i nie spodziewam sie wiecej niz 2 - 2100

moze po prostu tak jest i nie ma się co doszukiwać 

3400g i 57 cm szczęścia