Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehhhh.... No i dostałam bilet do szpitala!

Mam za malo wód tzn "w dolnej granicy normy" (oczywiście nie wiem, ile dokładnie, bo to lekarz na NFZ). I serduszko bije trochę za szybko (choć wszystkie przepływy w normie, czym lekarz się zdziwił). Wyciągnąłem z niego wagę (w przybliżeniu): 2500 g. Kazał od razu zgłosić się na Izbę, (rzeczy ma dowieźć mąż), ale ponieważ nie ufam temu lekarzowi, to pójdę do swojego prywatnego (wizytę mam na 18) i dopiero po niej zgloszę się do szpitala.
Ehhhh.... co za pech się mnie trzyma? I nici z jutrzejszego, wyczekanego wesela ostatniej psiapsióły z liceum... Oczywiście dziecko najważniejsze! -
Nacia, wcale nie fajnie.... nie dość że urosły to obwisły na brzuch bo przez półroczne mdłości chodziłam w domu bez stanika bo jak tylko założyłam to miałam wrażenie że mnie ściska i od razu mnie mdliło... wyglądają strasznie...Nacia wrote:Ale wam fajnie.. mi cycuszki w ogole nie urosly.. tzn teraz delikatnie cos sie wypelnily.. ale miseczka C nadal zostala.. moze jak zaczne karmic to mi urosna? Hehe

Chciałabym C-D i kupić wszędzie biustonosz na grosze a tak... 120zł nie twoje na porządny, dobrze dobrany biustonosz...przynajmniej... teraz znalazłam na szczęście do karmienia te z Alles Mama za 69zł u nas, więc chociaż tu się uda trochę przyoszczędzić, a po karmieniu mam nadzieję że zmaleją... kiedyś kupowałam biustonosze w cubusie za max 50-60zł, na promocjach za 30zł a teraz... tylko porządne sklepy z bielizną, a też nie zawsze mają rozmiar i próbują coś innego wcisnąć... -
Negra wrote:Ehhhh.... No i dostałam bilet do szpitala!

Mam za malo wód tzn "w dolnej granicy normy" (oczywiście nie wiem, ile dokładnie, bo to lekarz na NFZ). I serduszko bije trochę za szybko (choć wszystkie przepływy w normie, czym lekarz się zdziwił). Wyciągnąłem z niego wagę (w przybliżeniu): 2500 g. Kazał od razu zgłosić się na Izbę, (rzeczy ma dowieźć mąż), ale ponieważ nie ufam temu lekarzowi, to pójdę do swojego prywatnego (wizytę mam na 18) i dopiero po niej zgloszę się do szpitala.
Ehhhh.... co za pech się mnie trzyma? I nici z jutrzejszego, wyczekanego wesela ostatniej psiapsióły z liceum... Oczywiście dziecko najważniejsze!
no przynajmniej porównasz opinię dwóch lekarzy -
Evil89 wrote:Ja się jutro wybieram

Sorki
kilka dziewczyn jest tutaj z Krakowa a u mnie z pamiecia roznie bywa :p ale teraz juz zapamietam 
A ta Gracja jest w Gdowie za Wieliczka bo bylam u lekarza w Gdowie i przy okazji zahaczylam o ten sklep
A ja jutro tez sie wybieram na te warsztaty. Zeby sie nie okazalo ze bedziemy obok siebie siedziec

-
nick nieaktualny
-
Nacia wrote:Sorki
kilka dziewczyn jest tutaj z Krakowa a u mnie z pamiecia roznie bywa :p ale teraz juz zapamietam 
A ta Gracja jest w Gdowie za Wieliczka bo bylam u lekarza w Gdowie i przy okazji zahaczylam o ten sklep
A ja jutro tez sie wybieram na te warsztaty. Zeby sie nie okazalo ze bedziemy obok siebie siedziec
A to do Gdowa mam kawałek
No spróbuje Cię po brzuchu na warsztatach poznać he he
Nacia lubi tę wiadomość
-
Carolq wrote:Negra biedaku ja za dużo Ty za mało , może Ci troszkę odstąpię.
Mam pytanie zastanawiam się nad szumisiem tylko nie wiem którym czy z firmy szumisie czy whisbear ? ma ktoś jakieś doświadczenie ?
Dwie koleżanki mają whishbear i są bardzo zadowolone. Też go chciałam kupić, ale okazało się że dostaniemy
-
nick nieaktualny
-
To komplecik minky który zamówiłam,do tego pieluszka bambusowa i mała pieluszka 30×30 do buźki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c404040eecf9.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 14:53
Carolq, Nacia, Negra, pasia27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olka 25 wrote:Po dzisiejszej wizycie dowiedziałam sie ze mój synek jest 3 tyg do przodu, wazy 2,6 kg a ja jestem w 32 tc. Gin kazała odstawić witaminy?! Uważacie to za normalne ?
Ja przez cala ciaze biore tylko kwas foliowy i magnez.. ani jednej witaminy nie bralam bo lekarz powiedzial mi ze nie potrzebuje.. tylko ja jem bardzo duzo owocow to moze dlatego :pWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 15:05