Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
To prawda dziewczyny - smutno już bedzie bez brzuszka i bez tych kopniczkow i przepychanek.
Nacia odpoczywaj dzisiaj-ja też dalej w łóżku leżę dopiero mam zamiar obiad zrobić i wieczorem na urodziny babci pojechać.[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
JustyśM wrote:To prawda dziewczyny - smutno już bedzie bez brzuszka i bez tych kopniczkow i przepychanek.
Nacia odpoczywaj dzisiaj-ja też dalej w łóżku leżę dopiero mam zamiar obiad zrobić i wieczorem na urodziny babci pojechać.
Musze spakowac do konca torbe bo mnie maz meczy
wlasnie byl przed chwila bo urwal sie z pracy zeby sprawdzic czy wszystko ok
kochany
ale juz koncze pakowac ostatnie rzeczy i klade sie do lozka bo moj maz kochany powiedzial ze mam obiadu nie robic dzisiaj bo zamowimy cos :p chyba sie przerazil wczorajsza akcja jak mnie zobaczyl zaplakana..
pasia27 lubi tę wiadomość

-
Na pewno na bakterie w moczu pomaga żurawit i woda z cytryną. Żurawit to biorę od początku ciąży, a ostatnio jak jestem chora piję cały czas wodę z cytryną, bo nie mogę nic innego ze względu na cukrzycę. We wtorek robiłam analizę moczu i wyszły mi bakterie nieliczne:) tak więc super, bo miesiąc temu miałam bardzo dużo bakterii.
pasia27, Różyczka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Gorzej jak jest buzka do brzucha..polozenie twarzyczkowe..niestety ciężko jest wycisnac i konczy sie ccEvil89 wrote:Na usg Mikołaj był ułożony bokiem tzn główka na dole z buzią zwróconą w prawą stronę, wcześniej był buzią do moich pleców. Czy to ma znaczenie w którą stronę ma buzię jeśli chodzi o poród naturalny czy ważne że główka w dole obojętnie w jaki sposób ułożona?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2016, 13:03
-
Cigaretta wrote:Nacia gdzie takie okazje ?

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/275eea9a12cf.jpg
U mnie jest taki sklep o nazwie GRACJA tam sa ceny hurtowe i detaliczne ale bardzo fajne rzeczy tam mozna kupic no i w fajnych cenach
ja juz tam kupilam koszule nocne do karmienia chyba cos po 20zl nie cale.. no i ubranka dla malego.. i wlasnie tak z ciekawosci poszlam wczoraj i patrze a tam biustonosze do karmienia biale i czarne po 9.90
byly tez po 25zl chyba ale niewiem jaki bede miala pozniej rozmiar wiec wzielam ten za dyszke i przymierzalam i jest super
pasia27, domi05 lubią tę wiadomość

-
Nacia wrote:A wlasnie musze sie wam pochwalic ze wczoraj jak jeszcze mialam pelno sily i chodzilam bez bolow :p to kupilam mega drogi biustonosz do karmienia za 9.90

dobrze go na raty nie wzięłaś
gratuluję okazjonalnego zakupu
Nacia, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Nacia wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/275eea9a12cf.jpg
U mnie jest taki sklep o nazwie GRACJA tam sa ceny hurtowe i detaliczne ale bardzo fajne rzeczy tam mozna kupic no i w fajnych cenach
ja juz tam kupilam koszule nocne do karmienia chyba cos po 20zl nie cale.. no i ubranka dla malego.. i wlasnie tak z ciekawosci poszlam wczoraj i patrze a tam biustonosze do karmienia biale i czarne po 9.90
byly tez po 25zl chyba ale niewiem jaki bede miala pozniej rozmiar wiec wzielam ten za dyszke i przymierzalam i jest super 
ja zamówiłam podobne 2 na Allegro też po 9,99, ale muszę wymienić bo dużo za duże w obwodzie kupiłam, nie wiem jak ja to mierzyłam, ;/ -
Iwa81 wrote:ja zamówiłam podobne 2 na Allegro też po 9,99, ale muszę wymienić bo dużo za duże w obwodzie kupiłam, nie wiem jak ja to mierzyłam, ;/
Ja chcialam 85C ale nie moglam go znalesc dlatego wzielam 80C i w sumie dobrze ze nie wzielam wiekszego bo Ten 80C jest jak 90C moze to kwestia tego ze przy tych stanikach jest gumka ktora sie bardziej naciaga w obwodzie.. no niewiem.. ja zawsze mialam problem z kupnem biustonoszy bo nigdy nie moglam trafic na odpowiedni rozmiar

-
Nacia wrote:Ja chcialam 85C ale nie moglam go znalesc dlatego wzielam 80C i w sumie dobrze ze nie wzielam wiekszego bo Ten 80C jest jak 90C moze to kwestia tego ze przy tych stanikach jest gumka ktora sie bardziej naciaga w obwodzie.. no niewiem.. ja zawsze mialam problem z kupnem biustonoszy bo nigdy nie moglam trafic na odpowiedni rozmiar

no może mają troszku inną rozmiarówkę -
ja mam kupione dwa, jeden w textilu za 9,90zł 90D, drugi przez allegro za ok.20zł z przesyłką 80F, powinnam mieć większą miseczkę, a teraz jak przy tej diecie chudnę to już powoli z 75H przynajmniej, ale te większe rozmiary są droższe, i już ok 50zł taki bez fiszbin, a że takie miękkie chcę tylko do spania to uznałam że się nie opłaca, na co dzień kupię już swój rozmiar z fiszbinami, usztywniany, można kupić za nie wiele więcej niż te miękkie w tych rozmiarach...
-
domi05 wrote:ja mam kupione dwa, jeden w textilu za 9,90zł 90D, drugi przez allegro za ok.20zł z przesyłką 80F, powinnam mieć większą miseczkę, a teraz jak przy tej diecie chudnę to już powoli z 75H przynajmniej, ale te większe rozmiary są droższe, i już ok 50zł taki bez fiszbin, a że takie miękkie chcę tylko do spania to uznałam że się nie opłaca, na co dzień kupię już swój rozmiar z fiszbinami, usztywniany, można kupić za nie wiele więcej niż te miękkie w tych rozmiarach...
Ale wam fajnie.. mi cycuszki w ogole nie urosly.. tzn teraz delikatnie cos sie wypelnily.. ale miseczka C nadal zostala.. moze jak zaczne karmic to mi urosna? Hehe

-
Nacia wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/275eea9a12cf.jpg
Podaj proszę adres tego sklepu