Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś pierwsza się melduje.Niedlugo do labolatorium się wybieram .Tak wczoraj pisałyscie o tych ruchach że zeschizowalam i dziś postanowiłam skrupulatnie liczyc.Malutka się rusza czasami intensywnie a czasami łagodnie -dziś wszystko ponotuje. Jadę dziś w mała podróż ok 90 km zobaczyć się z babcia-jest w domu spokojnej starości, nie bardzo już kojarzy ale tak pomyślałam że może to jest ostatni moment żeby się z nią zobaczyć. ...
Dzis na 18 mam iść zwiedzać porodowke-zapisałam się w sr razem z mężem ale wczoraj mnie wkurzyl i powiedzial że nie da rady bo nie wyrobi się z pracy. Zadzwonię tam dzisiaj może mi się uda przełożyć na 28 kwietnia,a jak nie to z mama pojadę dzisiaj.pasia27 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej witam się i ja z rana , dziś mam troszkę do zrobienia i ogarnięcia rzeczy do pracy.
Tola z tego co wiem pij pokrzywę - uwalnia wodę z organizmu powinno pomoc na obrzeki i puchnięcia . Co do zdjęcia włóż ręcę pod zimną wodę i poczekaj powinno troszeczkę zejść możesz użyć mydła albo masła by był lepszy poślizg. O innych sposobach nie słyszałam . -
nick nieaktualny
-
Witam się i ja.
Ja jakoś dziwnie ale w tej ciąży nie mam obrzęków i nogi mi nie puchną. W pierwszej ciąży urodziłam 01.09 więc w lecie końcówka była ciężka.
Dziś mam wizytę u gina. Tak więc powoli zaczynam się szykować. Miłego dniaCarolq, monilia84 lubią tę wiadomość
-
tola2014 wrote:dziewczyny suchy mi palce y urak i nie mogę od wczoraj zdjąć obrączki. któraś ma jakiś sposób?
może cos pomoże
http://tipy.interia.pl/artykul_427,jak-zdjac-pierscionek-ze-spuchnietego-palca.html
albo jeszcze palec w zamrażalce chwilę potrzymać.tola2014 lubi tę wiadomość
-
tola2014 wrote:Dziewczyny byłam dziś w urzędzie miasta zapytać czy dziecko może być zameldowanie tu gdzie teraz mąż jest zameldoway. Powiedziały babeczki,ze może i ja nie muszę się meldowac w nowe miejsce
to fajnie bo moja corcie tez chce zameldowac tu gdzie tata jesttola2014 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, mnie wczoraj cały wieczór męczył ból podbrzusza, taki jednostajny, jak na okres i często stawiał się brzuszek. Macie tez tak??? Dzisiaj czuje tylko ucisk w dole, może mała się wstawia, nie wiem. W każdym bądź razie dało mi to do myślenia i w końcu spakowalam torbę do szpitala.
pasia27 lubi tę wiadomość
-
maimama wrote:Hej dziewczyny, mnie wczoraj cały wieczór męczył ból podbrzusza, taki jednostajny, jak na okres i często stawiał się brzuszek. Macie tez tak??? Dzisiaj czuje tylko ucisk w dole, może mała się wstawia, nie wiem. W każdym bądź razie dało mi to do myślenia i w końcu spakowalam torbę do szpitala.
jak najbardziej mogą być to skurcze przepowiadająceWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 09:10
-
nick nieaktualnyPasia jutro kończymy 35 tydzień
coraz bliżej coraz bliżej
zresztą jak tak patrze na te Wasze paseczki to wydaje mi się że jesteśmy na samym końcu i jeszcze tyleeee....ale czas szybko mija
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2016, 10:06
pasia27, Iwa81 lubią tę wiadomość
-
Czy wy śpicie tylko na lewym boku? Ja się do tej pory tak starałam ale noce i dla mnie coraz trudniejsze i dzisiaj nad ranem w końcu się złamałam i ułożyłam się na prawym. Wyjątkowo dobrze mi się spało i z trudem obudziłam się żeby zdążyć do laboratorium. Tylko sny miałam przykre, że duszę dziecko więc chciałam was się dopytać jak bardzo jest szkodliwe spanie na prawym boku? Jak leżę na lewej stronie to mała na coś mi uciska i boli mnie brzuch a do tego wstaję co godzina na siku czasem nawet dobrze nie zasnę i już muszę wstać. A dzisiaj na prawej stronie zero dolegliwości bólowych i prawie 4 godziny nieprzerwanego snu
-
Carolq wrote:Pasia jutro kończymy 35 tydzień
coraz bliżej coraz bliżej
zresztą jak tak patrze na te Wasze paseczki to wydaje mi się że jesteśmy na samym końcu i jeszcze tyleeee....ale czas szybko mija
Carolq lubi tę wiadomość