Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Liley wrote:Kurka dziewczyny, tak was rozkłada?! Suszcie noski, bo zaraz porody, niech maluchy nie widzą zagilanych mam, wiecie, pierwsze wrażenie najważniejsze!
Dotarłam na te lumpy i nie żałuję! za 47zł nakupiłam 2 torby w tym kilka perełekPiorą się, zaraz suszę i mogę nosić
bo teraz to już niestety tylko ala worek i można dumnie nosić brzuch.
Pasia pytałaś o cięcie - faktycznie dużo nas 'zamkowych'. Ja muszę mieć bo mam obniżoną siłę mieśniową i nie wypcham dziecka. Poza tym mam za wąskie biodra. Generalnie już łapie schizy - w pierwszej ciąży lekarze bogowie stwierdzili, że mogę sobie podetrzeć d.. swoimi skierowaniami i mam rodzić naturalnie. Prowadząca ekspresem wysyłała mnie do innego szpitala, a i tak już trafiłam ze skurczami. Niby wszystko skończyło się dobrze, ale podkopali tak moją pewność siebie, że do dzisiaj mam ryskę na psychice.. Niewybredne komentarze zrobiły swoje. Do dziś cierpnie mi skóra na samą myśl o tym co przeżyłam. Dzisiaj bym sobie pewnie nie pozwoliła, ale wtedy byłam młoda i głupia, do tego bardzo bałam się o małą.
Cholernie wam zazdroszczę że tak szybko zachodzicie w ciąże.. my z mężulem o córę prawie 3 lata, o syna 7mscy.. i wcale siebie nie unikaliśmywręcz przeciwnie..
A i pochwalę się, wiadomość dnia!
Moja niunia dostała się do przedszkolaleciała już szukać sukienek, które ubierze
Na katar jak Baronowa pisała, pomaga ta mgiełka zabłocka. Wkrapiałam do nocha i wysuszało. Pomógł też prenalen katar i inhalacje amolem
No my czekamy do 22 aż oglosza czy Kacper sie dostal czy nie do przedszkola ..
-
Carolq wrote:Dziewczyny Wasze Maluchy tez sie tak gwałtownie teraz ruszają , Moja Córa dostała jakiegoś kopniaka i cały czas podkopuje az zaczęło mnie to niepokoić . Jejku czy ja do końca ciąży codzień będę miec schizy
?!?!
Carolq lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:No my czekamy do 22 aż oglosza czy Kacper sie dostal czy nie do przedszkola ..
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Liley wrote:U nas (mieszkamy na wsi) jest takie malutkie przedszkole. Bałam sie tylko ze ją odrzucą bo jest zameldowana w miescie. Ale nie, jest na liscie. Chociaz... szczerze mam nadzieje, że dzieci nie uczą sie tu literek. Dostaliśmy smsa od opiekunki - to takie starsze panie, zajmowały się moim mężem. Odczytałam i złapałam sie za głowę! "Dostały sie szystkie dzieci"...
e tam poprostu litera "w "jej sie nie nacinsnęło tez czesto zjadam literki -
Carolq wrote:Dobrze ze nie jestem sama ;P bo juz myślałam ze to jakaś choroba ;P
Cooo Ty, ja tez codziennie schizy. Najchetniej bym takie mini ktg podpieła do brzucha i chodzila tak do konca ciąży i sprawdzała tetno. Strach o dziecko nigdy nie minie.Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
NatiB wrote:Cooo Ty, ja tez codziennie schizy. Najchetniej bym takie mini ktg podpieła do brzucha i chodzila tak do konca ciąży i sprawdzała tetno. Strach o dziecko nigdy nie minie.
Carolq, pasia27 lubią tę wiadomość
Patrycja24 -
Carolq wrote:Dziewczyny Wasze Maluchy tez sie tak gwałtownie teraz ruszają , Moja Córa dostała jakiegoś kopniaka i cały czas podkopuje az zaczęło mnie to niepokoić . Jejku czy ja do końca ciąży codzień będę miec schizy
?!?!
Carolq, moja prawie w ogóle nie śpi, w dzień i w nocy tak mnie tłucze że masakraale już się przyzwyczaiłam, pewnie temperament po mamuni
Carolq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny - miłośniczki tych cotton balls
od 18 kwietnia będą w biedronce, właśnie gazetkę przeglądam:
http://www.biedronka.pl/pl/press,id,518,title,W-domowym-zaciszu
39,99 zł 20 kulek LED, różne wersje kolorystyczneRóżyczka, pasia27, aaaguchaaa lubią tę wiadomość
-
i.am.chappie wrote:Dziewczyny - miłośniczki tych cotton balls
od 18 kwietnia będą w biedronce, właśnie gazetkę przeglądam:
http://www.biedronka.pl/pl/press,id,518,title,W-domowym-zaciszu
39,99 zł 20 kulek LED, różne wersje kolorystycznei.am.chappie lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyno to dobrze . Ja z parenascie razy na dzien sprawdzam detektorem tętno a i tak mam schizy
takie mini ktg tez by mo sie przydało
Tak Iwa , ale moje dziecię grzeczne było do tej pory co innego jak ma temperament a co innego jak nagle zaczyna świrowaćno ale narazie jest ok ;P
Iwa81, pasia27 lubią tę wiadomość
-
JustyśM wrote:Wyprzedziłas mnie właśnie miałam o tym pisać. Kupiłam dziś te w Netto ale jutro chyba oddam bo krótkie są. Mam nadzieję że złapie się na te z biedry
zalapalam sie wtedy tylko na jedne. Teraz tez mam zamiar upolowac.
pasia27 lubi tę wiadomość
Patrycja24 -
nick nieaktualny