Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Na allegro
sprawdzam gdzie najtaniej. Teraz zamawiałam na pewno stąd:
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?limit=180&us_id=29004601&id=76593
i wydaje mi się że stąd:
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?id=76726&us_id=3754507
Swoją drogą, młoda śpi a ja szukam inspiracji. Zobaczcie jaki bajer znalazłam na pieluszki!
http://hallydesign.pl/zwierzaki/32-organizer-na-lozeczko.html
Mam nadzieję, że wystarczy mi tkanin
Mąż mnie przywiąże pasami do łóżka jak zobaczy, że nadal dłubie i bynajmniej nie w celach seksualnychpasia27 lubi tę wiadomość
-
Moje ręce w tej ciąży są bez czucia
a wiec żadne szycie nie wchodzi w grę. Cieszę się ze kierownice złapie chociaż
A po drugie nie mam cierpliwości:-) kupie gotowe i mam z głowy..
Wreszcie piękna pogoda u mnie !!! Jak leje to ja nawet z piżamy nie wychodzę -
Guem, te kosze z tego co kiedyś gdzieś grzebałam są wypełniane gąbką tapicerską. Taka 1-2cm powinna chyba wystarczyć i koszt też nie jakiś gigant. Uszycie też wydaje sie być banalne
Ja lubie takie rzeczy robione ręcznie. Dłubie godzinami. A najlepsze jak idziemy z jakimś prezentem zrobionym ręcznie np album zdjęć, albo na chrzciny robiłam bukiet ze skarpet. Wtedy to "wow" cieszy mnie najbardziejpasia27 lubi tę wiadomość
-
Kurcze dziewczyny jak byłam w liceum to tak uwielbiałam robótki ręczne
) i od tamtej pory nic nie robię. No i nie wiem, czy mnie nie zmotywujecie...
Bo strasznie mi się nudzi w domu. Dla Małego właściwie już wszystko przygotowane i nie mam pomysłu... na siebie. Spać w dzień nie będę, bo potem w nocy mam problemy.
Iwa spróbuję użyć bambino, zobaczymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 14:07
Iwa81, williams1 lubią tę wiadomość
-
Justyś
Piękny hotelik dla maluszka4gwiazdki
Ja zostaje przy szydelkumoze dziabne pozniej jakas czapeczke dla melej na jesień jak mi czasu nie braknie hehe bo niestety często doba za krótka.
Ja się bardzo cieszę ze uwinelam sie z.praniem i prasowanie bo teraz juz kaloryfery nie grzeją w bloku i nie wiem gdzie by to.schlo..
Poza tym moja kondycja jest kiepska..dzis lekkie zakupy i powiedziałam na lawce a maly polatał,wróciłam.do domu i miałam placki ziemniaczane e smażyć ale sily braklo i malemu krokieta usmazylam od teściowej.zamrozonego.aja zupę..powiesiłam pranie i leżymy..nic nie robię..za bardzo mnie boli i nie chce sobie problemów narobić .. -
Ja też lubię robótki ale zazwyczaj brak mi motywacji. Co prawda nigdy nie szyłam i raczej zostawię to mamie ale mam w glowie sporo pomysłów które mogłybyśmy razem wykonać. Już nie mogę się doczekać kiedy z córcią będziemy robić wspólnie tego typu rzeczy
na razie robię kocyk dla małej i właśnie muszę zamówić włóczkę do wykończenia. Dopiero uczę się robić na szydełku więc szału nie będzie ale nie mogę się doczekać jak będę trzymała małą w rękach przykrytą tym kocykiem i czytała bajkę na dobranoc
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Pasia wszystko zależy jak się która z nas czuje. Dla mnie najgorsze miesiące to był luty i marzec kiedy nie wyobrażałam sobie robić cokolwiek. Wy wtedy miałyście silę i często czytałam o postępach w praniu a ja sobie nie wyobrażałam nawet pralki wstawić nie mówiąc już o wieszaniu czy prasowaniu. Teraz oczywiście że łatwo nie jest to robić ale na spokojnie popiorę i poprasuję, przynajmniej podstawowe rzeczy a jak nie zdążę to mąż dokończy albo mama, nie mam z tym stresu. Fakt że kaloryfery już nie grzeją ale za to fajnie można wysuszyć ciuszki na słońcu
właśnie wyprała się pralka niebiesko-zielono-żółta więc sąsiedzi pomyślą pewnie że będzie chłopak
Marietta, pasia27 lubią tę wiadomość
-
Bylam dzisiaj na pobraniu gbs to tylko patyczek w cipke i tyle :p
Przeziebienie troche przechodzi juz nie smarkam i nie boli mnie gardlo ale zaczal sie kaszelbylam w aptece a tam nic nie chcieli mi dac bo nic nie mozna w koncu jedna pani znalazla grimTuss dla dzieci jest w 100 % naturalny na kaszel momry i suchy moze cos pomoze
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Ktoś tu pytał o spuchnięte stopy ?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d0a6d0f921fe.jpg
Mnie polozna dzisiaj pocieszyla ze stopy to mi dopiero spuchna jak urodze.. i zebym wziela sobie jakies wygodne buty na wyjscie ze szpitala.. takze dziewczyny to chyba jeszcze nie koniec naszego puchniecia -
My już po wizycie
wszystko w porządku, Maja waży 2851g, ułożenie tj trzeba, wszystko długie i szczelnie pozamykane, wymaz GBS pobrany,
ja w ciągu 3 tygodni schudłam 4kg, a więc bilans na dzisiaj od początku ciąży to +0,7kg.pasia27, Carolq, hiacynta99., i.am.chappie, Patrycja24, Liley lubią tę wiadomość
-
Iwa81 wrote:My już po wizycie
wszystko w porządku, Maja waży 2851g, ułożenie tj trzeba, wszystko długie i szczelnie pozamykane, wymaz GBS pobrany,
ja w ciągu 3 tygodni schudłam 4kg, a więc bilans na dzisiaj od początku ciąży to +0,7kg.
Ja przekroczylam magiczne 72 i odmawiam dalszego ważenia
Próbujemy ogarnac kuchnie i jadalnie - zbieractwo to straszna rzecz:/Iwa81, Carolq lubią tę wiadomość
-
Liley wrote:Pasia plus dla teściowej!
Pomrozila nam mielonasow z królika ,uszek,krokietów i oszczędzam je na maj jak będę W szpitalu lub jak w domu nie będzie czasu na gary juz po porodzie haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 17:19