Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
NatiB wrote:Miałyście mierzone szyjki jakoś ostatnio? Miała któraś szyjke 4cm? Bo sie przeraziłam, że będe rodzić 3 dni zanim ta szyjka mi sie zgładzi...
Ja już ponad godzinę nie śpię i nie wiem co ze sobą zrobić, bo na spanie mi się nie ma, a nie chcę reszty pobudzićFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Witam się w sobotni poranek. U nas słoneczko - wczoraj mnie naszla ochota na grila, może dziś coś pokombinujemy bo pozniej na te tłuste kiełbaski to będę mogła tylko popatrzeć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 07:21
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Tez miałam w 30 4 cm. Mam nadzieje ze juz jest krotsza
.
Jak jeszcze kilka dni posprzątam jak wczoraj to nie powinnam czekac do 42 tygodnia. Sie wczoraj zajechalam. Dzisiaj jeszcze śmigamy na koncerty
.
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Mnie siku oczywiście obudzilo i susza ..napiłam sie i jeszcze wlazlam do młodego pod kołderkę bo chrapie
a w nocy zrobil pobudkę na siku i picie no i szukam .sobie aut zeby z nimi usnac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 07:52
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Witam się z ranka
Mój lekarz nie mierzy na USG szyjki tylko ręką czy skrócona czy nie, nie wiem czemu ma taką zasadę ale teraz to mnie to mało obchodzi bo już może się skracać bo czekamy na maluszka w każdej chwili
Za oknem słonko świeci ale podobno ma być ciepło ale burze i deszcze mają być
Witamy się w 38tc (37+0) dzisiaj oficjalnie mam ciąże donoszoną czyli mogę rodzić
U nas dzisiaj popołudniowy dzień remontowy mąż wreszcze bierze się w troki i rusza z tym remontem przedpokoju, mam nadzieję że jakieś efekty wkońcu zobaczę
Miłego dnia dziewczynkipasia27, Carolq, Patrycja24, hiacynta99., Iwa81, i.am.chappie lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyHej
Monilia ale Ci dobrze Kochana juz teraz tylko czekanie , Nam jeszcze zostało 2 tyg leżeniaa pozniej jak chce to niech pęka ten wielki worek owodniowy bo juz mam dość .
Pisałam Wam ze maź mi sie rozłożył i oczywiście mnie znowu wzięło
Poza tym noc nie przespananie wiem co sie działo ciagle niewygodnie , złe , siku , a to katar w sumnie co dobre 30 min wstawałam
ech....
Jedyna pociecha z dzisiejszego dzionka to taka ze dzis Nam kłada trawę w ogrodeczku ;P
I ze moze rodzice moi do Nas wpadną dzis albo jutro
No takze to tak -
pasia27 wrote:Pewnie dubluje pytanie ale do kiedy bierzecie magnez?
Mam na dziś ostatnie 3szt i musze.zapitalac kupic..chyba..
Ja od 35 zmniejszalam dawkę teraz już nie biorę w ogóle tak lekarka kazała
pasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPasia ja magnez i nospe odstawiłam wczoraj , szyjka długa i narazie trzyma wiec juz na spokojnie . A ja nie czułam rAdnych skurczy chodz na ktg mi wychodziły przepowiadające takie na 40-50 i sie nawet lekarz pytał czy cos czuje czy nie .
A wogole zapomialam Wam napisac co mój Kochany maź wymyślił , usłyszał od koleżanki o urządzeniu abalon ktory przygotowuje do porodu i mi zamówił ma teoretycznie byc juz w poniedziałekzobaczymy co to , no ale skoro ktos poleca wiec chyba nie jest jakis szajs
wypróbuje i dam znac podobno można uniknąć nacięcia
-
pasia27 wrote:Pewnie dubluje pytanie ale do kiedy bierzecie magnez?
Mam na dziś ostatnie 3szt i musze.zapitalac kupic..chyba..pasia27 lubi tę wiadomość
-
Hej ja dziś dla odmiany się wyspałam pierwszy raz od dawna
bardzo się cieszę. Bo nigdzie nie wychodzę i siedzę w domku. Ale chyba zacznę wychodzić na świeże powietrze, bo mi tego brakuje.
Caroloq współczuję bardzo. Ja tak męczyłam się 3 tygodnie temu. Masakra.
Życzę nam wszystkim, abyśmy już nie chorowały!!! Teraz czekamy na nasze maluchy. -
hiacynta99. wrote:34t5 miał te 2700 według mnie wcale nie dużo, w sam raz
Mysle ze twój pewnie jest jeszcze większy od mojego ! A wiec będziesz co miała wypychać
A tymi 15 kg sie nie przejmuj ja ze starszym 25 kg Przytylam i zrzuciłam bez problemu.licze na to, ze przystopuje troche bo niektore wymiary ma 3 tyg.do przodu.
A co do wagi to niestety wiekszosc wlazla w nogi i dupsko. Bedzie ciezko zrzucic.Patrycja24 -
Carolq wrote:Pasia ja magnez i nospe odstawiłam wczoraj , szyjka długa i narazie trzyma wiec juz na spokojnie . A ja nie czułam rAdnych skurczy chodz na ktg mi wychodziły przepowiadające takie na 40-50 i sie nawet lekarz pytał czy cos czuje czy nie .
A wogole zapomialam Wam napisac co mój Kochany maź wymyślił , usłyszał od koleżanki o urządzeniu abalon ktory przygotowuje do porodu i mi zamówił ma teoretycznie byc juz w poniedziałekzobaczymy co to , no ale skoro ktos poleca wiec chyba nie jest jakis szajs
wypróbuje i dam znac podobno można uniknąć nacięcia
-
nick nieaktualnyJejku sorry abalon to nazwa gry ;P skleroza ciążowa
Aniball to ten balonik ;P hehe dba dba bo wie ze sie boje tego wszystkiego i stara sie pomoc jak mozedobrze ze sie przyjmuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 09:38