Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
malvva wrote:Bylam dzisiaj na pobraniu gbs to tylko patyczek w cipke i tyle :p
Przeziebienie troche przechodzi juz nie smarkam i nie boli mnie gardlo ale zaczal sie kaszelbylam w aptece a tam nic nie chcieli mi dac bo nic nie mozna w koncu jedna pani znalazla grimTuss dla dzieci jest w 100 % naturalny na kaszel momry i suchy moze cos pomoze
-
Czesc ja tez bez sil dzis jeszcze mnie przeziebienie kladzie..... Ani to.lekarstwa uzyc ani jak sie wylezec tesciowej nie ma a maly nie bardzo usiedzi w jednym muejscu i musze go w iec na oku. Moze uda sie jutro odpczac mam malza w domu. U mnie gdzies okolo 5 kg na plusie ale to tylko przez diete tak to bylo by z 15 jak nic
-
Nacia, Słońce wyyypluuuj!!!!! nie dopuszczamy do siebie czarnych scenariuszy
Poli - Tobie, a w zasadzie Wam serdecznie gratuluje. Mala usciskaj od ciotki Aguchy[chyba od wszystkich brzuszkowych ciotek, co?] no wiadomo - poki sie nie wygoi to sikanie to bedzi jak przeprawa przez mordor. A jak przebiegal porod? wszytsko w porzadku? no i jak najszybciej pochwal sie swoim Skarbem!
buziam Was mocno mocno!!!
a tymczasem, po napisaniu 90% magisterki, lece spłodzic jeszcze dyskusje i finito!!Iwa81, Carolq, pasia27, Patrycja24, Nacia lubią tę wiadomość
-
n wlasnie tak czytam sobie o przybieraniu na wadze.. u mnie +5.5. a w przeciagu ostatnich dwoch miesiecy to w ogole.. bilanswo 0,5 kg... no czuje ze Mala ma coraz mniej miejsca, wiec rosnie... ale niepokoj jakis jest, czy prawdilowo przybiera na wadze [choc dzis stwierdzilam, ze mma nadzieje ze 3,5kg nie przekroczy, zeby latwiej bylo ja wypychac
], a ludzie mowia, ze ze mnie sciaga rowno - bo i na buzi i w rekach i w ogole zeszczuplalam.. hehe w zasadzie... w swoje dzinsy sprzed ciazy wlaze. zapne sie [na wdechu, ale sie zapne]
-
nick nieaktualnymalvva wrote:Bylam dzisiaj na pobraniu gbs to tylko patyczek w cipke i tyle :p
Przeziebienie troche przechodzi juz nie smarkam i nie boli mnie gardlo ale zaczal sie kaszelbylam w aptece a tam nic nie chcieli mi dac bo nic nie mozna w koncu jedna pani znalazla grimTuss dla dzieci jest w 100 % naturalny na kaszel momry i suchy moze cos pomoze
mi na kaszel pomogło płukanie siemiem lnianym , miałam uczucie ze zbiera całą flegmę.
-
Fajnie wam z tą wagą. U mnie już 10 kg na plusie i niestety większość weszło w nogi. W stare spodnie już nie wchodzę
Co prawda miałam nadzieję że po ciąży zostanie mi 5 kg ale nie chciałam żeby akurat w nogach zostało
na szczęście teraz będzie lato więc oby dalekie spacery pomogły przy zrzucaniu
hiacynta99. lubi tę wiadomość
-
Guem wrote:Fajnie wam z tą wagą. U mnie już 10 kg na plusie i niestety większość weszło w nogi. W stare spodnie już nie wchodzę
Co prawda miałam nadzieję że po ciąży zostanie mi 5 kg ale nie chciałam żeby akurat w nogach zostało
na szczęście teraz będzie lato więc oby dalekie spacery pomogły przy zrzucaniu
U mnie tez 10 +
Iwa gratulujeMaja juz duza dziewczyna!!
Ciekawe ile mój Miki będzie ważył w środę ? Ostatnio bylo 2700 . Ciekawe ile przybrał przez 2 tyg
Ja dzis sie położyłam na chwilkę na łóżku i usnęłamczkawka małego mnie obudziła hehe
Iwa81 lubi tę wiadomość
-
hiacynta99. wrote:U mnie tez 10 +
Iwa gratulujeMaja juz duza dziewczyna!!
Ciekawe ile mój Miki będzie ważył w środę ? Ostatnio bylo 2700 . Ciekawe ile przybrał przez 2 tyg
Ja dzis sie położyłam na chwilkę na łóżku i usnęłamczkawka małego mnie obudziła hehe
w ktory tygodniu Twoj Mikus tyle wazyl? Moj w 33t0d mial 2661 i podobno bardzo duzy.Patrycja24 -
Poli- gratuluję i zazdraszczam szybkiego porodu i córci obok, a nie w brzuszku
Czekamy na dokładny opis porodu- może być nawet ze wszystkimi szczegółami- żebyśmy wiedziały, na co się nastawiać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2016, 20:14
Carolq lubi tę wiadomość
-
Ehhh- właśnie zerknełam na swój suwaczek i uświadomiłam sobie, że prawie 4lata temu, dokładnie w 36t4d syn był już ze mną... A córcia najwyraźniej woli pomieszkać w brzuchu dłużej
Mam nadzieję, że w ciągu kilku dni zorientuje się, że droga na zewnątrz nie prowadzi przez pępek i zacznie się zbierać do ewakuacji tak, jak powinna
pasia27, Lilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Carolq wrote:hehe
śmieszne Negra no jeszcze te parę dni się wstrzymajcie póżniej możecie się ustawiać
Córcia może czeka na donoszonąJuż w poniedziałek ciąża donoszona- może właśnie wtedy córa ruszy właściwą drogą do wyjścia
Mam taką nadzieję, bo już się nie mogę jej doczekać
Carolq lubi tę wiadomość
-
Asmee wrote:Skończyłam remont. W końcu. Padam na twarz, ale warto było się pomęczyć troszkę.
Co do wagi to moja Niunia jest kruszynką - miesiąc temu (31tc) miała zaledwie 1450, a ja już wtedy dyszkę na plusie.
Moja corka w 31 1400 a w 35juz 2413 takze teraz bardzo szybko dzieci przybieraja -
malvva wrote:Moja corka w 31 1400 a w 35juz 2413 takze teraz bardzo szybko dzieci przybieraja
Mam nadzieję, że nadgoniła.. bo ona całą ciążę sobie dolną granicą wagi idzie. A u mnie zastój ostatnio. Od poprzedniej wizyty waga stoi. Dowiemy się we wtorek.
Gin cały czas mówi, żeby się nie przejmować, bo taki jej urok, że jest maleńka. Ważne, że rozwija się prawidłowo.
Jak na kruszynkę to siłę też ma niezłą. Z taką zawziętością maltretuje moją szyjkę.. ;d -
Patrycja24 wrote:Ja juz mam +15
w ktory tygodniu Twoj Mikus tyle wazyl? Moj w 33t0d mial 2661 i podobno bardzo duzy.
34t5 miał te 2700 według mnie wcale nie dużo, w sam raz
Mysle ze twój pewnie jest jeszcze większy od mojego ! A wiec będziesz co miała wypychać
A tymi 15 kg sie nie przejmuj ja ze starszym 25 kg Przytylam i zrzuciłam bez problemu.