Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati super, że dajesz synka do przedszkola, będzie się socjalizował
)
Mój gin za wizytę bierze 100zł, chyba z USG bo jak pytałam się w tamten piątek przy zapisie o cenę to powiedział, że bierze 100zł i jak coś będzie trzeba więcej, to będzie mówiłmejbi lubi tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
xpatiiix3 wrote:Ehh... tak się rozpisałam... I usunęło mi no więc od nowa...
My już po podpisaniu umowy w przedszkoluPrzeżywam gorzej niż mój syn ,że go oddaje do obcych ludzi na parę godzin no ale dzieci i wgl mam nadzieje że będzie mu dobrze poznałam panią z jego grupy już porozmawiałyśmy
Wydaje się miła jutro rano będzie druga
Ma jednak iść na 6-7 h mówią, że dobrze od początku do leżakowania go przyzwyczajać no w sumie także tak 8.20-14.20 gdzieś będzie siedział
No i jeszcze tyle rzeczy trzeba zanieść ze ho ho o matko toż moje dziecko jakby się wyprowadzało już z domu hehe
Ja jak oddawałam córcię do przedszkola to też przeżywałam ogromnie, jak wracałam z przedszkola to płakałam bo tęskniłam za nią po prostuOna zniosła to dużo lepiej ode i powiem Wam, że przedszkole daje bardzo wiele dobrego dzieciaczkom. A jutro już idzie pierwszy dzień?
-
xpatiiix3 wrote:Tak jutro pierwszy dzień w przedszkolu jak pani pokazała Nam miejsce w szatni usiadł już i buty zdejmować zaczął
No to widziszSuper że jest pozytywnie nastawiony i chce iść
Pierwsze dni pewnie będą trudne bo każda matka przeżywa takie wydarzania z życia dziecka a pójście do przedszkola to chyba pierwsze z takich bardzo przełomowych. Ja się w kółko zastanawiałam czy sobie poradzi, czy nie płacze, czy bawi się z dziećmi itd itd milion myśli. Ale w gruncie rzeczy przedszkole to naprawdę super sprawa a jak przyjdą pierwsze występy, wierszyki i piosenki to się siedzi i ryczyxpatiiix3, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Tak jutro pierwszy dzień w przedszkolu jak pani pokazała Nam miejsce w szatni usiadł już i buty zdejmować zaczął
Nie martw się będzie dobrze:P jeszcze nie bedzie chciał do domu wracać
Ja mojego Filipa dałam na 2,5 roku i szybko się zaaklimatyzował
Teraz mi się buntuje bo na świetlice nie chce chodzić bo się Pani zmieniła na jakaś wredną sucz..xpatiiix3, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie ??
Macie problemy z pamięcią ?? bo ja w tej ciązy nie mogę się skupić, zapominam o prostych rzeczach ;p
wstyd się przyznać, ale nie pamiętam o któej mój syn dzis wychodzi ze szkoły :p 2 razy w tyg wychodzi o 17 a reszte o 16:30 i kurde nie wiem
Boże ale ja matkaPalinas89, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Heheh Marcel ma 2 latka i 7 msc skończone w sobotę
Także tez mały jeszcze ale patrze większość dzieci w 1 grupie taka
No to liczę na to ze chociaż się nie popłaczę jutro w razie w biorę przeciwsłoneczne okulary żeby nikt nie widział jak chlipie po drodzeLivia
Nela
Marcel
-
Hiacynta ja np pisałam w niedziele maturę próbna z angielskiego i przez samochody za oknem widziałam tylko literki zero zrozumienia jakbym czytać nie umiała i jAK pisałam notatki to sie skupic nie moglam i momentami swoje własne mysli zapisywać zaczelam... :o
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 14:45
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Bereda mi kawa nie smakuje wiec nie pije
po słodyczami się źle czuje
slodyczy tez nie potrzebuje , z kawy moglabym zrezygnowac ale jakos mi nie przeszkadza no i nie przesadzam tylko rano pije nie mocna ... -
luna91 wrote:Hej dziewczyny, jestem po wizycie, widziałam pęcherzyk z ciałkiem żóltym,zarodka jeszcze nie ma, ale ciąża wczesna. Bardzo się mrtwię wizytę mam za tydzień.
-
nick nieaktualnyluna91 wrote:Hej dziewczyny, jestem po wizycie, widziałam pęcherzyk z ciałkiem żóltym,zarodka jeszcze nie ma, ale ciąża wczesna. Bardzo się mrtwię wizytę mam za tydzień.
Luna nic się nie martw ciąża wczesna jestzobaczysz za tydzień ze wszystko jest w porządku
-
Luna ciałko żółte jest, to dobrze, więc zarodek też się pojawi, trzeba czekać cierpliwie!
co do kawy.. piłam zawsze rano jedną dziennie, z 2 łyżeczek rozpuszczalną z mlekiem. Jednak wyczytałam gdzieś w necie, że kofeina jest toksyczna dla płodu, bo nie jest rozkładana niestety.
No i już nie wiem... więc kupiłam wczoraj Inkę i nią się delektuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2015, 15:24
hiacynta99 lubi tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
xpatiiix3 wrote:Bereda mi mówili 2 filiżan ki dziennie
kawkę z mleczkiem lekkiej
hiacynta99, Eliana lubią tę wiadomość