Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 ja na szczęście nie mam rozstępów, zobaczymy jak będzie w tej ciąży a co do dziecka to ja bym jednak chciała synka, przeczucia nie mam choć pamiętam że przy córce bardzo zmieniłam się na twarzy, miałam mdłości no i brzuch nie był taki piłkowaty
-
nick nieaktualnyzaczynamy 5 tydzień za 15 dni wizyta, nie mogę się doczekać samopoczucie nawet ok, piersi wrażliwe, nieraz wieczorem mam zgagę, nie boli mnie już tak na miesiączkę... jest idealnie. oby tak było już do końca
xpatiiix3, anka418, Anna255 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry ja dzis ledwo co zwleklam sie z lozka- energii mniej niz zero,chyba przeleze caly dzien na kanapie , do smarowania kupilam sobie bio oil ponoc bardzo dobry w ciazy.
Anka418 daj znac jak po wizycie.
Milego dnia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 09:44
nasza dziewczynusia -
nick nieaktualny
-
Cześć Ja dzisiaj o dziwo czuję się bardzo rześko, ale nie wiem jak długo ten stan jeszcze potrwa więc lecę przepłukać parę rzeczy i muszę ogarną pokój bo po wczorajszych zakupach mam wszystko niepochowane jeszcze Co do smarowania się ja jak narazie używam zwykłej oliwki dla dzieci. U mnie w słońcu pokazuje 35 stopni ;/
Anna255 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja kochane spiaca jestem dzis, ze masakra... zmeczona chodze, a jak wrocilam ze sklepu w ten upal, to juz w ogole nie mam sil hehe jajnik sie uspokoil, jutro mam powtorke bety i konsultacje, zobaczymy co to bedzie
ja tez rano jak wstaje to strasznie pic sie chce, wypijam dziennie gdzies 2-3 litry wody...
Milego dnia mamuśki :* -
nick nieaktualny
-
Izizi - jak ja cię rozumiem! Dziewczyny, czy to normalne? W nocy śpię długo i spokojnie - ale już nawet 8 godzin mi nie wystarcza, zaczęłam spać po 9! Mimo to wstaję rano, muli mnie na każdym kroku i nawet po śniadaniu mam takiego kiwaka, że najchętniej wróciłabym spać. Koncentracja na poziomie zerowym, jakbym miała niedotleniony mózg:) W piątek, chociaż miałam dużo obowiązków od razu po śniadaniu połozyłam się spać - aż do 12!!!!! Przecież to nienormalne:) Myślałam, że dziś będzie lepiej... ale nadal zero energii...
Powinnam się martwić?
Ps. dodam, że szczęśliwie nie mam nudności ani innych takich objawów. -
myszka2070 wrote:Dziewcczynki czemu na tak wczesnym etapie juz sie smarujecie???? brzuszki chyba za jakies 1,5-2msc zaczna rosnac...
Eliana, Anna255 lubią tę wiadomość
nasza dziewczynusia -
Ale mnie zmartwiłyście tymi kremami do twarzy!!! Staram się używać jak najlepszych składów - Tołpa i Alterra, ale nawet nie pomyślałam, że coś z nich mogłoby zaszkodzić dziecku. No dobra dziewczyny, kremy kremami, ale podkłady!!! Chyba nie można aż tak świrować
Jeśli chodzi o pielęgnację ciała, to Palmers ma dla mnie zbyt słodki zapach, ale polecano mi od pierwszego trymestru Bio-olejek do ciała Kneipp, który jest polecany na blizny, rozstępy, do skóry suchej itd.
Ostatnio kupiłam też sobie balsam do ciała z Organique - Blossom Essence, mam nadzieję, że skład jest dobry, ale musiałabym poszukac gdzieś na blogach jakich substancji powinnyśmy się w 1 trymestrze wystrzegać, wy dziewczyny coś więcej o tym wiecie?