Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
izizizi wrote:ufff a juz sie zaczynalam martwic
w poniedzialek ide na powtorke bety wiec moze bede spokojniejsza, zamiast sie cieszyc ciaza zamartwiam sie czy wszystko bedzie ok
Pewnie ze bedzie daj znac co i jak a jakies inne objawy ciazy masz??? bo mi chyba dopiero sie beda zaczynac wlasnie mdlosci bo tak delikatnie cos czuje.. tak to zgaga wzdecia i gazy i meeega apetyt oczywiscie...myszka2070 -
Asioczek witamu
No mnie dzisiaj zemdliło jak paznokcie malowaliśmy z synusiem oczywiście on tez musiał chociaż odżywka przeciągnąć hehe jadę dzisiaj do Kamila z synem córa zostaje z babciami moimi bo tydzień temu była ze mną wiec teraz synek dla równowagi
U mnie z objawów to od wczoraj przy kichaniu więzadła macicy bolą o kurde jak boli cholernie jakby ktoś przy biodrach i w pachwinach naciagnal z całej siły wcześniej tak nie miałam a ze ciąża pi ciąży wiec pewnie z 2msc i bęben będzie ciążowy; ) hmm wzdęcia mdłości zagazowanie że ho ho ale to bez lipy bo my z K tak przy sobie hahaha wiec się nie krępuje.. piersi strasznie wrażliwe bolące swędzi ce no i żyłki już wyskakują na dekolcie i ramionach aż strasznie się poce od paru dni no i od jakichś 4dni masakrycznie zawroty głowy zaslabniecia i duszności boje się sama wychodzić żeby z którymś dzieci na ulicy nie upaść... no i placzliwa jestem strasznie ktoś coś powie nie tak i ja juz oczy pełne łez mam... :o często mocz cholerstwo wysilać się wychodzę i znowu mam pełny pecherz no i w nocy od 3 dni wstaje co 2-3h potem już mi ciężko zasnąć bezsenność w nocy i okropne zmęczenie w dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 11:41
Livia
Nela
Marcel
-
Ja objawów tak naprawdę nie mam. Czuje rozciąganie się macicy,ze aż myśli ,ze okres,ale pamiętam jak było poprzednio i tak samo. Jestem strasznie senna,ledwo na nogach daje rade i płakać tez mi się chce co 5 min wszystko mi się wydaje za trudne.
Mdłości nie mam,zeszłym razem później miałam, ale nie wymioty tylko odrzucał mnie od zapachów i w samochodzie mnie mdlilo.
Coraz więcej dziewczyn!
Pati bardzo mi przykro,ze miałaś takie przeżycia. Mam nadzieje,ze tym razem będzie Oki zwłaszcza jak dwójką dzieci w domu. A jeśli chodzi o przytyć to boje się tego...w pierwszej ciąży ponad 20 i to było trudne.teraz może lepiej bo nie będę w upalach chodziła. -
Ojj ja z synem ponad 30 zaczynałam od 65.5 najniższa 58.5 i jak pierdyknelo do prawie 100 jakoś w 6msc dopiero tyc zaczęłam teraz z córa 62 było na start przytylam tylko 16 po porodzie dobilam 54.5 jakos w kwietniu a teraz znowu 62 było i wczoraj 64.5 także się tyje już... no trudno zrzuce znowu po ciąży ta waga szaleje przez hormony ale zaraz znowu mi przez tsh zbije ciut wagę bo gin mówi ze hcg zbija tsh także oby znowu przytyć Tylko tyle co z córką no góra 20Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnydziewczyny a mnie dzis od rana lewy jajnik boli - wiem, ze na poczatku jajniki pobolewaja, ale ten naprawde daje sie we znaki i tak sie troche tym martwie... tez tak macie? a z innych objawow - duza sennosc, zmeczenie i strasznie nerwowa jestem, wszystko mnie wkurza hehe Mdlosci poki co nie mam, zobaczymy jak to potem bedzie aaa no i piersi wieksze i pobolewaja...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 16:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLarisa wrote:Witaj kasius!
Anna mnie też jajniki bola raz po raz. W zesłej ciąży długo myślałam,że okres idzie.
mnie tez raz jeden, a raz drugi, ale dzis lewy mocno, az promieniuje na krzyz mialas czasem ze tylko 1 jajnik tak napierdzielal a nie, ze na przemian? Boje sie, ze to moze zwiastowac cos powazniejszego...
wizyte mam 1 wrzesnia, ale nie wiem czy mi USG dr zrobi, bo dopiero co zaszlam i moze byc za wczesnie...
sorki ze tak panikuje i wypytuje, ale to moja pierwsza ciaza i to po IVF, wiec sie troche schizujeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 21:17
-
Anna,jeśli chodzi o pytania to dawaj śmiało! !! Jak tylko będę mogła się podzielić doświadczeniem to to zrobię. To moja druga ciąża a trzęse przysłowiowe portki tez! Odpowiadając tak boli mnie jeden jajnik. W 4tyg w tej ciąży mocno bardzo bolało. W poprzedniej tez.
Jeśli chodzi o usg to nie wiem. Ja byłam już u gina ale wtedy nie było usg i zresztą nawet o skierowanie wyblagalam żeby się zapisać. Idę na wizytę 11 i wtedy to już serduszko musi bic:)Anna255 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziekuje za wyrozumialosc Larisa rano wstalam i tak w sumie bardziej juz biodro bolalo troszke, jajnik narazie sie uspokoil. Czytalam, ze to moga byc rozciagajace sie wiazadla macicy - a przy okazji jajnik
oki jak nie boli narazie to wrzucam na luz, mam nadzieje, ze bedzie ok Tobie rowniez zycze spokojnej ciazy
no ja ide do kliniki na konsultacje - wiec pewnie tez mi USG nie zrobia, ale luteina mi sie konczy i kombinuje jak ja tu zdobyc, ale mam nadzieje, ze dr przepisze mi recepte (pewnie nie duzo opakowan, bo oni specjalnie tak robia, ze 2, 3 opakowania, zeby starczylo do kolejnej wizyty) eh... Biore w sumie duza dawke bo dowcipnie 200 mg x 3 dziennie i pod jezyk bralam 50 mg x 2 dziennie, ale odkad zrobilam pierwsza bete zwiekszylam sobie sama do 3x3. Zobaczymy co lekarz na to
ps ooo widze masz synka Stasia moj ojciec to Stanislaw
Bedzie bilo serducho na wizycie - na pewno! Tez juz sie nie moge takiej wizyty doczekac Buzka :*Larisa lubi tę wiadomość