Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Anna witamy rozgość się gratuluję ile zarodków.? Ładna beta ja 2 48h po zrobiłam a 3 96h po ale już doszłam do wniosku dzisiaj ze nie robię jednak nie będę się stresować bardziej przed wizytą w 28dc 1320 30dc 3058 a w 34dc wynosiła już 9033
Anna255 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Anna witaj ! Mnie również wszytskie programy termin porodu wyznaczają na 6 maja. 17 maja będziemy mieć 2 rocznicę ślubu więc kruszynka pojawiłaby się w idealnym momencie
xpatii daj znać jak będziesz po wizycie. Co do serduszka to znajoma poszła do gin tydzień po terminie okresu i już było widoczne, więc chyba to też zależy od tego kiedy była owulacja i zagnieżdżenie.xpatiiix3, Anna255 lubią tę wiadomość
-
Klaudia ponad 2 tyg temu pierwszy teścik wyszedł prawdopodobnie była wcześniejsza owu teraz 38dc a cień wyszedł w 22 dc w 28dc było już 1320 beta wiec wydaje mi się ze teraz ponad 20 tys jest więc może może albo albo takie szybkie zagniezdzenie bo przytulanki w 15dc.. a wcześniejsze w 8 dc także nie wiem już zobaczymy dzisiaj się dowiem
A wizyta na 16.45 jak wyjdę od ginka dam znaćWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 11:14
anka418 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzieki dziewczyny za mile przyjecie - jestesmy na podobnym etapie, wiec bedzie nam razniej
no wlasnie tez wychodze z zalozenia, ze nie bede sie stresowac, po prostu zobacze w poniedzialek czy cos uroslo bardziej to HCG i tak IVF bylo dla mnie dos stresujace, to teraz wole sie nie denerwowac
zarodek jeden byl podany, mialabym jednego mrozaczka, ale nie przezyl w 6 dobie, wkurzylam sie na klinike, ze nie zamrozili go w 5 dobie, bo moze by po odmrozeniu byl ok, a tu lipa Cud, ze to moje pierwsze IVF i jestem w szoku, ze sie udalo od razu, wiec mam nadzieje, ze nie bedzie juz wiecej komplikacji - Wszystkim majoweczkom zycze nudnej i zdrowej ciazy
ps u mnie mama i tato z maja, chlopak tez - wolalabym inny miesiac, no ale grunt, ze w koncu udalo sie zajsc w ciaze, wiec nie grymasze
tak z ciekawostek, mam znajoma co urodzona jest 1 czerwca (szczesliwy dzien dziecka hehe) i jej ojciec tez byl z 1 czerwca i jej syn tez urodzil sie 1 czerwca - ta sama data na przestrzeni 3 pokolen - az niewiarygodne! Buziaki :*xpatiiix3, Larisa lubią tę wiadomość
-
Gratulacje nowym dziewczynom:)
Ja betę robiłam w 29dc 69 i 6 dni potem (tak gin powiedzial) było 1800. U mnie raczej późniejsza owulacji. W poprzedniej ciąży termin z miesiączki różnił się 10dni od terminu z usg.Anna255, Bree lubią tę wiadomość
-
Ja to już nie wiem co będzie to będzie widać ,właśnie z K wróciliśmy ze spacerku z dzieciakami ,ale tak czekam i czekam i jeszcze prawie 2h i będę wychodzić ,bo musze małą podrzucić jeszcze ,ale powoli leci ten czas dlatego wolę mieć poranne wizyty na wyniki nie poszłam jednak nie chciało mi sie..Livia
Nela
Marcel
-
6tyg i 1 dzień termin na 21 kwiecień 2016 wizyta następna za miesiąc serducho ponad 100 uderzeń nawet słyszałam fotka potem owulacja była zaraz po @ stąd ten termin ale Was nie zostawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 17:32
Eliana, anka418, klaudia1534, emememsovelove, Bree lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Eliana no szok wielki szok hehe ale się ciesze na razie rodzince nic nie mowie jeszcze nie jestem gotowa z resztą zaraz będzie gadka że sobie niszcze życie itd ale czemu cały czas się uczę i zdaje co roku mimo dwójki już dzieci i przy 3 akurat maturę będę miała także na hardcore ale też dam rade chciałabym powiedzieć jak się już wyprowadzimy Jutro Kamil ma wpaść znowu to w końcu trzeba poważnie podejść do tematu ale szok byłam ledwie w 6 a już w 7 tygodniu jednak jestem ojj stąd te mdłości ale mam ostatnio zachcianki na wszystko co z ziemniaka :o placki babka kiszka smażone ziemniaki kluski ziemniaczane pyzy kartacze wszystko co z ziemniaka no i serduszko słyszałam ahh popłakaliśmy się
Nie mogę zdjęcia wrzucic przez nic komputer mi dzieciaki zalały ostatnio bijąc się o szklankę wody i nie działa wiec jak któraś ma ochotę to wyślę żeby wrzuciła.?Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny