X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kawę rzadko piłam wiec problemu nie mam :)

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia ojeju aż się wzruszyłam wgl ja jak asiostre 4.5 msc patrze albo Nlecia czy Marcelek coś nowego robią mówią to mam oczy pełne łez ot taka wrażliwa z każdym dzieckiem co raz bardziej ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Larisa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, chciałabym dołączyć do Was. Termin niby na koniec kwietnia,ale i maj może się okazać bo mam później owulacje:) betę robiłam dwa razy raz 69 i po 6 dniach 1800. Tak ginekolog kazał. Badał mnie i powiedział, że jestem w ciąży :)
    Powodzenia wszystkim

xpatiiix3, anka418, izizizi, kama005, emememsovelove, Eliana, Bree lubią tę wiadomość

f2w3ol2anio3j8u2.png
    mhsv15nmt1i18xj8.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witamy Larisa rozgość się ;)

Ahh ja to nie wiem jak spać będę i jak ją do tej 16 wytrzymam jutro Marcel z prababcią zostanie a Nelka do dziadków idzie na czas wizyty i spacer z tatą :) powiem Wam że dzisiaj taki apetyt mam że szok.. :o

Larisa lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Larisa :)

U mnie z objawów najgorsza jest senność. Najchętniej cały dzień spędziłabym w łóżku co chwilę drzemiąc

Larisa lubi tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy :)

Ja nadal nie mam objawów :) może jestem bardziej wrażliwa na zapachy :)

Larisa lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no to fakt senność w dzień a bezsenność w nocy cudownie kiedy indziej spać jak jest dwójką dzieci :) jeszcze mam z 2 lata z głowy nie pamiętam kiedy się ostatnio wyspałam hehe nie narzekam kocham swoje dzieciaki ale czasem mam ochotę do popołudnia leżeć w łóżku i nic nie robić :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • izizizi Ekspertka

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem co chwile glodna :-(

7u22ikgnnaj6hr7y.png
    nasza dziewczynusia :-)
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to się boję przytyć tyle co z synem... kurde ponad 30.. z córką tylko 16 i tak może być nie więcej niż 20 tego się trzymam ;)

Ale mnie drażni to latanie siku w nocy :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 23:06

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 01:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey dziewczyny. Opuszczam was.

beta wyniosła 19,83 czy jakoś tak, podbrzusze boli jak cholera, plamienie się już zaczęło więc z rana pewnie mnie zaleje... w sobotę idę do gin na konsultację i będziemy myśleć co dalej...
    Na razie mam doła że nie wyszło, że tak szybko się ta radość zakończyła... No ale muszę zacząć nowy cykl i nowe nadzieje...

Życzę Wam spokojnych nudnych 9 miesięcy :) Będę tu wpadać i patrzeć co u Was :)

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • Paju Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 02:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati następny wątek zakłada...

Oby i wasza grupka była tak zgrana jak i my

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 02:34

xpatiiix3, anka418, Agusia ;) lubią tę wiadomość

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • Larisa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama przykro mi :( trzymam kciuki!

f2w3ol2anio3j8u2.png
    mhsv15nmt1i18xj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama powodzenia! :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka kochani :) nareszcie piątek, weekendu początek :D

dziewczyny ! widzę że nam się wątek pomału rozwija co mnie bardzo cieszy, oczywiście :P

witamy nową mamusie :)

Kama005 tak bardzo mi przykro :( trzymaj się jakoś :(

jeżeli chodzi o głód to na razie jest tak jak zwykle :) w poprzedniej ciąży na początku nic nie jadłam bo mdłości i okropne samopoczucie... więc troszkę schudłam, później dopiero wraz z II trymestrem nadeszły zachcianki i tak przy końcówce miałam już na wadze +18 kg, szybko mi to zeszło bo karmiłam piersią a jak wróciłam do domu w 3 dobie to miałam jeszcze do zgubienia 4 kg :)

a co do kawy no to kiedyś lekarz stwierdził: "jak się masz dziewczyno stresować, bo czegoś nie możesz zjeść czy wypić to gorzej na tym wyjdziesz z tym dzieciątkiem niż jak to zjesz. Palić nie wolno i upijać się codziennie, reszta dozwolona, ale wiadomo.. z rozsądkiem przyszłej mamusi" no i proponowałabym jednak prawdziwą kawę z mlekiem, bo w tych mieszankach sama chemia i śmieci

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• izizizi Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama005 strasznie mi przykro :-( sciskam Cie mocno!

7u22ikgnnaj6hr7y.png
    nasza dziewczynusia :-)
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama bardzo mi przykrok aby szybko Wam się udało ;)

Paju no Nasze listopadówki to wyjątkowe babki ;) i mam nadzieje ze tutaj tez będzie taka atmosfera jak tam ;)

Dziewczyny niewyspana ale już wstaje idę się zbieram w końcu ;) ahh dzisiaj wyczekiwana wizyta ;) ciekawe czy fasola zobaczę i serducho ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Eliana Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama, nie trac nadzieji! Pamiętaj, że wreszcie się uda!

f2w3vfxm5403940g.png
  • Larisa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Kama bardzo mi przykrok aby szybko Wam się udało ;)

Paju no Nasze listopadówki to wyjątkowe babki ;) i mam nadzieje ze tutaj tez będzie taka atmosfera jak tam ;)

Dziewczyny niewyspana ale już wstaje idę się zbieram w końcu ;) ahh dzisiaj wyczekiwana wizyta ;) ciekawe czy fasola zobaczę i serducho ;)

Juz myskisz ze serduszko zobaczysz? Ja dopiero 11 września idę na usg,chyba zniósł jajko do tego czasu;) a z jakich miast jesteście dziewczyny? Ja z Warszawy a:)

f2w3ol2anio3j8u2.png
    mhsv15nmt1i18xj8.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nastawiam się ale możliwe ze będzie widoczne już wiele dziewczyn widzi tak wcześnie no i beta wysoka jest każda o tygodniu w przód świadczy :) no i super sprzęt u gina ;) Ja z Białegostoku z podlaskiego nie tego lubelskiego co często Nas mylą że niedźwiedzie chodzą po ulicach :P hehe

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny, mi 12 dpo wyszla beta 58,72 mIU/ml, progesteron 47,85 ng/ml.
    Dzis ponownie powtorzylam test i wyszly II kreski, ale nie powtarzalam bety. Chcialam dodac, ze nie bylo to zaplodnienie naturalne, ale z IVF, wiec to byl 7 dzien po transferze. Niby powinno sie sprawdzac przyrost bHCG w ciagu 48 h od ostatniej bety.

Czy naprawde kazda z was sprawdzala ten przyrost? czy po prostu za kilka dni powtarzalyscie bete, jak jest wysoka, bez wzgledu czy jest odpowiedni przyrost, wazne, ze beta przyrastala? <3

To moja pierwsza ciaza i dlugo wyczekiwana, wiec pewnie tez jestem troche przewrazliwiona na poczatku... <3

ovufriend mi wyliczyl date na 6 maj, ciekawe jak lekarz obliczy :)

Pozdrawiam :D

xpatiiix3, anka418, Eliana, izizizi, emememsovelove lubią tę wiadomość

‹‹ 9 10 11 12 13 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ