Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, chciałabym dołączyć do Was. Termin niby na koniec kwietnia,ale i maj może się okazać bo mam później owulacje:) betę robiłam dwa razy raz 69 i po 6 dniach 1800. Tak ginekolog kazał. Badał mnie i powiedział, że jestem w ciąży
Powodzenia wszystkimxpatiiix3, anka418, izizizi, kama005, emememsovelove, Eliana, Bree lubią tę wiadomość
-
Hej witamy Larisa rozgość się
Ahh ja to nie wiem jak spać będę i jak ją do tej 16 wytrzymam jutro Marcel z prababcią zostanie a Nelka do dziadków idzie na czas wizyty i spacer z tatą powiem Wam że dzisiaj taki apetyt mam że szok.. :oLarisa lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Hehe no to fakt senność w dzień a bezsenność w nocy cudownie kiedy indziej spać jak jest dwójką dzieci jeszcze mam z 2 lata z głowy nie pamiętam kiedy się ostatnio wyspałam hehe nie narzekam kocham swoje dzieciaki ale czasem mam ochotę do popołudnia leżeć w łóżku i nic nie robićLivia
Nela
Marcel
-
Hey dziewczyny. Opuszczam was.
beta wyniosła 19,83 czy jakoś tak, podbrzusze boli jak cholera, plamienie się już zaczęło więc z rana pewnie mnie zaleje... w sobotę idę do gin na konsultację i będziemy myśleć co dalej...
Na razie mam doła że nie wyszło, że tak szybko się ta radość zakończyła... No ale muszę zacząć nowy cykl i nowe nadzieje...
Życzę Wam spokojnych nudnych 9 miesięcy Będę tu wpadać i patrzeć co u Was -
Pati następny wątek zakłada...
Oby i wasza grupka była tak zgrana jak i myWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 02:34
xpatiiix3, anka418, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhejka kochani nareszcie piątek, weekendu początek
dziewczyny ! widzę że nam się wątek pomału rozwija co mnie bardzo cieszy, oczywiście
witamy nową mamusie
Kama005 tak bardzo mi przykro trzymaj się jakoś
jeżeli chodzi o głód to na razie jest tak jak zwykle w poprzedniej ciąży na początku nic nie jadłam bo mdłości i okropne samopoczucie... więc troszkę schudłam, później dopiero wraz z II trymestrem nadeszły zachcianki i tak przy końcówce miałam już na wadze +18 kg, szybko mi to zeszło bo karmiłam piersią a jak wróciłam do domu w 3 dobie to miałam jeszcze do zgubienia 4 kg
a co do kawy no to kiedyś lekarz stwierdził: "jak się masz dziewczyno stresować, bo czegoś nie możesz zjeść czy wypić to gorzej na tym wyjdziesz z tym dzieciątkiem niż jak to zjesz. Palić nie wolno i upijać się codziennie, reszta dozwolona, ale wiadomo.. z rozsądkiem przyszłej mamusi" no i proponowałabym jednak prawdziwą kawę z mlekiem, bo w tych mieszankach sama chemia i śmieci
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Kama bardzo mi przykrok aby szybko Wam się udało
Paju no Nasze listopadówki to wyjątkowe babki i mam nadzieje ze tutaj tez będzie taka atmosfera jak tam
Dziewczyny niewyspana ale już wstaje idę się zbieram w końcu ahh dzisiaj wyczekiwana wizyta ciekawe czy fasola zobaczę i serduchoLivia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Kama bardzo mi przykrok aby szybko Wam się udało
Paju no Nasze listopadówki to wyjątkowe babki i mam nadzieje ze tutaj tez będzie taka atmosfera jak tam
Dziewczyny niewyspana ale już wstaje idę się zbieram w końcu ahh dzisiaj wyczekiwana wizyta ciekawe czy fasola zobaczę i serducho
Juz myskisz ze serduszko zobaczysz? Ja dopiero 11 września idę na usg,chyba zniósł jajko do tego czasu;) a z jakich miast jesteście dziewczyny? Ja z Warszawy a:) -
Nie nastawiam się ale możliwe ze będzie widoczne już wiele dziewczyn widzi tak wcześnie no i beta wysoka jest każda o tygodniu w przód świadczy no i super sprzęt u gina Ja z Białegostoku z podlaskiego nie tego lubelskiego co często Nas mylą że niedźwiedzie chodzą po ulicach heheLivia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny, mi 12 dpo wyszla beta 58,72 mIU/ml, progesteron 47,85 ng/ml.
Dzis ponownie powtorzylam test i wyszly II kreski, ale nie powtarzalam bety. Chcialam dodac, ze nie bylo to zaplodnienie naturalne, ale z IVF, wiec to byl 7 dzien po transferze. Niby powinno sie sprawdzac przyrost bHCG w ciagu 48 h od ostatniej bety.
Czy naprawde kazda z was sprawdzala ten przyrost? czy po prostu za kilka dni powtarzalyscie bete, jak jest wysoka, bez wzgledu czy jest odpowiedni przyrost, wazne, ze beta przyrastala?
To moja pierwsza ciaza i dlugo wyczekiwana, wiec pewnie tez jestem troche przewrazliwiona na poczatku...
ovufriend mi wyliczyl date na 6 maj, ciekawe jak lekarz obliczy
Pozdrawiamxpatiiix3, anka418, Eliana, izizizi, emememsovelove lubią tę wiadomość