Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, chciałabym dołączyć do Was. Termin niby na koniec kwietnia,ale i maj może się okazać bo mam później owulacje:) betę robiłam dwa razy raz 69 i po 6 dniach 1800. Tak ginekolog kazał. Badał mnie i powiedział, że jestem w ciąży
Powodzenia wszystkimxpatiiix3, anka418, izizizi, kama005, emememsovelove, Eliana, Bree lubią tę wiadomość
-
Hej witamy Larisa rozgość się
Ahh ja to nie wiem jak spać będę i jak ją do tej 16 wytrzymam jutro Marcel z prababcią zostanie a Nelka do dziadków idzie na czas wizyty i spacer z tatąpowiem Wam że dzisiaj taki apetyt mam że szok.. :o
Larisa lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Hehe no to fakt senność w dzień a bezsenność w nocy cudownie kiedy indziej spać jak jest dwójką dzieci
jeszcze mam z 2 lata z głowy nie pamiętam kiedy się ostatnio wyspałam hehe nie narzekam kocham swoje dzieciaki ale czasem mam ochotę do popołudnia leżeć w łóżku i nic nie robić
Livia
Nela
Marcel
-
Hey dziewczyny. Opuszczam was.
beta wyniosła 19,83 czy jakoś tak, podbrzusze boli jak cholera, plamienie się już zaczęło więc z rana pewnie mnie zaleje... w sobotę idę do gin na konsultację i będziemy myśleć co dalej...
Na razie mam doła że nie wyszło, że tak szybko się ta radość zakończyła... No ale muszę zacząć nowy cykl i nowe nadzieje...
Życzę Wam spokojnych nudnych 9 miesięcyBędę tu wpadać i patrzeć co u Was
-
Pati następny wątek zakłada...
Oby i wasza grupka była tak zgrana jak i myWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 02:34
xpatiiix3, anka418, Agusia ;) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhejka kochani
nareszcie piątek, weekendu początek
dziewczyny ! widzę że nam się wątek pomału rozwija co mnie bardzo cieszy, oczywiście
witamy nową mamusie
Kama005 tak bardzo mi przykrotrzymaj się jakoś
jeżeli chodzi o głód to na razie jest tak jak zwyklew poprzedniej ciąży na początku nic nie jadłam bo mdłości i okropne samopoczucie... więc troszkę schudłam, później dopiero wraz z II trymestrem nadeszły zachcianki i tak przy końcówce miałam już na wadze +18 kg, szybko mi to zeszło bo karmiłam piersią a jak wróciłam do domu w 3 dobie to miałam jeszcze do zgubienia 4 kg
a co do kawy no to kiedyś lekarz stwierdził: "jak się masz dziewczyno stresować, bo czegoś nie możesz zjeść czy wypić to gorzej na tym wyjdziesz z tym dzieciątkiem niż jak to zjesz. Palić nie wolno i upijać się codziennie, reszta dozwolona, ale wiadomo.. z rozsądkiem przyszłej mamusi" no i proponowałabym jednak prawdziwą kawę z mlekiem, bo w tych mieszankach sama chemia i śmieci
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Kama bardzo mi przykrok aby szybko Wam się udało
Paju no Nasze listopadówki to wyjątkowe babkii mam nadzieje ze tutaj tez będzie taka atmosfera jak tam
Dziewczyny niewyspana ale już wstaje idę się zbieram w końcuahh dzisiaj wyczekiwana wizyta
ciekawe czy fasola zobaczę i serducho
Livia
Nela
Marcel
-
xpatiiix3 wrote:Kama bardzo mi przykrok aby szybko Wam się udało
Paju no Nasze listopadówki to wyjątkowe babkii mam nadzieje ze tutaj tez będzie taka atmosfera jak tam
Dziewczyny niewyspana ale już wstaje idę się zbieram w końcuahh dzisiaj wyczekiwana wizyta
ciekawe czy fasola zobaczę i serducho
Juz myskisz ze serduszko zobaczysz? Ja dopiero 11 września idę na usg,chyba zniósł jajko do tego czasu;) a z jakich miast jesteście dziewczyny? Ja z Warszawy a:) -
Nie nastawiam się ale możliwe ze będzie widoczne już wiele dziewczyn widzi tak wcześnie no i beta wysoka jest każda o tygodniu w przód świadczy
no i super sprzęt u gina
Ja z Białegostoku z podlaskiego nie tego lubelskiego co często Nas mylą że niedźwiedzie chodzą po ulicach
hehe
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny, mi 12 dpo wyszla beta 58,72 mIU/ml, progesteron 47,85 ng/ml.
Dzis ponownie powtorzylam test i wyszly II kreski, ale nie powtarzalam bety. Chcialam dodac, ze nie bylo to zaplodnienie naturalne, ale z IVF, wiec to byl 7 dzien po transferze. Niby powinno sie sprawdzac przyrost bHCG w ciagu 48 h od ostatniej bety.
Czy naprawde kazda z was sprawdzala ten przyrost? czy po prostu za kilka dni powtarzalyscie bete, jak jest wysoka, bez wzgledu czy jest odpowiedni przyrost, wazne, ze beta przyrastala?
To moja pierwsza ciaza i dlugo wyczekiwana, wiec pewnie tez jestem troche przewrazliwiona na poczatku...
ovufriend mi wyliczyl date na 6 maj, ciekawe jak lekarz obliczy
Pozdrawiamxpatiiix3, anka418, Eliana, izizizi, emememsovelove lubią tę wiadomość