X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kawę rzadko piłam wiec problemu nie mam :)

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia ojeju aż się wzruszyłam wgl ja jak asiostre 4.5 msc patrze albo Nlecia czy Marcelek coś nowego robią mówią to mam oczy pełne łez ot taka wrażliwa z każdym dzieckiem co raz bardziej ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Larisa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, chciałabym dołączyć do Was. Termin niby na koniec kwietnia,ale i maj może się okazać bo mam później owulacje:) betę robiłam dwa razy raz 69 i po 6 dniach 1800. Tak ginekolog kazał. Badał mnie i powiedział, że jestem w ciąży :)
    Powodzenia wszystkim

xpatiiix3, anka418, izizizi, kama005, emememsovelove, Eliana, Bree lubią tę wiadomość

f2w3ol2anio3j8u2.png
    mhsv15nmt1i18xj8.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witamy Larisa rozgość się ;)

Ahh ja to nie wiem jak spać będę i jak ją do tej 16 wytrzymam jutro Marcel z prababcią zostanie a Nelka do dziadków idzie na czas wizyty i spacer z tatą :) powiem Wam że dzisiaj taki apetyt mam że szok.. :o

Larisa lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • klaudia1534 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Larisa :)

U mnie z objawów najgorsza jest senność. Najchętniej cały dzień spędziłabym w łóżku co chwilę drzemiąc

Larisa lubi tę wiadomość

Nasza Pchełka jest już z nami <3
    3jvz6iye0wj7pqpl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy :)

Ja nadal nie mam objawów :) może jestem bardziej wrażliwa na zapachy :)

Larisa lubi tę wiadomość

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no to fakt senność w dzień a bezsenność w nocy cudownie kiedy indziej spać jak jest dwójką dzieci :) jeszcze mam z 2 lata z głowy nie pamiętam kiedy się ostatnio wyspałam hehe nie narzekam kocham swoje dzieciaki ale czasem mam ochotę do popołudnia leżeć w łóżku i nic nie robić :P

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • izizizi Ekspertka

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem co chwile glodna :-(

7u22ikgnnaj6hr7y.png
    nasza dziewczynusia :-)
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to się boję przytyć tyle co z synem... kurde ponad 30.. z córką tylko 16 i tak może być nie więcej niż 20 tego się trzymam ;)

Ale mnie drażni to latanie siku w nocy :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 23:06

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • kama005 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 01:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey dziewczyny. Opuszczam was.

beta wyniosła 19,83 czy jakoś tak, podbrzusze boli jak cholera, plamienie się już zaczęło więc z rana pewnie mnie zaleje... w sobotę idę do gin na konsultację i będziemy myśleć co dalej...
    Na razie mam doła że nie wyszło, że tak szybko się ta radość zakończyła... No ale muszę zacząć nowy cykl i nowe nadzieje...

Życzę Wam spokojnych nudnych 9 miesięcy :) Będę tu wpadać i patrzeć co u Was :)

Wiktoria 11.07 12:12 3225g 55cm SN

1usapiqvhk164civ.png
  • Paju Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 02:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati następny wątek zakłada...

Oby i wasza grupka była tak zgrana jak i my

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 02:34

xpatiiix3, anka418, Agusia ;) lubią tę wiadomość

l22n9vvjobnovmi4.png
    ❤️ Szymek 01.11.2014
    ❤️ Franek 31.10.2016
    ❤ Adelka 15.11.2021
  • Larisa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama przykro mi :( trzymam kciuki!

f2w3ol2anio3j8u2.png
    mhsv15nmt1i18xj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama powodzenia! :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka kochani :) nareszcie piątek, weekendu początek :D

dziewczyny ! widzę że nam się wątek pomału rozwija co mnie bardzo cieszy, oczywiście :P

witamy nową mamusie :)

Kama005 tak bardzo mi przykro :( trzymaj się jakoś :(

jeżeli chodzi o głód to na razie jest tak jak zwykle :) w poprzedniej ciąży na początku nic nie jadłam bo mdłości i okropne samopoczucie... więc troszkę schudłam, później dopiero wraz z II trymestrem nadeszły zachcianki i tak przy końcówce miałam już na wadze +18 kg, szybko mi to zeszło bo karmiłam piersią a jak wróciłam do domu w 3 dobie to miałam jeszcze do zgubienia 4 kg :)

a co do kawy no to kiedyś lekarz stwierdził: "jak się masz dziewczyno stresować, bo czegoś nie możesz zjeść czy wypić to gorzej na tym wyjdziesz z tym dzieciątkiem niż jak to zjesz. Palić nie wolno i upijać się codziennie, reszta dozwolona, ale wiadomo.. z rozsądkiem przyszłej mamusi" no i proponowałabym jednak prawdziwą kawę z mlekiem, bo w tych mieszankach sama chemia i śmieci

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

• izizizi Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama005 strasznie mi przykro :-( sciskam Cie mocno!

7u22ikgnnaj6hr7y.png
    nasza dziewczynusia :-)
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama bardzo mi przykrok aby szybko Wam się udało ;)

Paju no Nasze listopadówki to wyjątkowe babki ;) i mam nadzieje ze tutaj tez będzie taka atmosfera jak tam ;)

Dziewczyny niewyspana ale już wstaje idę się zbieram w końcu ;) ahh dzisiaj wyczekiwana wizyta ;) ciekawe czy fasola zobaczę i serducho ;)

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Eliana Ekspertka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama, nie trac nadzieji! Pamiętaj, że wreszcie się uda!

f2w3vfxm5403940g.png
  • Larisa Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Kama bardzo mi przykrok aby szybko Wam się udało ;)

Paju no Nasze listopadówki to wyjątkowe babki ;) i mam nadzieje ze tutaj tez będzie taka atmosfera jak tam ;)

Dziewczyny niewyspana ale już wstaje idę się zbieram w końcu ;) ahh dzisiaj wyczekiwana wizyta ;) ciekawe czy fasola zobaczę i serducho ;)

Juz myskisz ze serduszko zobaczysz? Ja dopiero 11 września idę na usg,chyba zniósł jajko do tego czasu;) a z jakich miast jesteście dziewczyny? Ja z Warszawy a:)

f2w3ol2anio3j8u2.png
    mhsv15nmt1i18xj8.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nastawiam się ale możliwe ze będzie widoczne już wiele dziewczyn widzi tak wcześnie no i beta wysoka jest każda o tygodniu w przód świadczy :) no i super sprzęt u gina ;) Ja z Białegostoku z podlaskiego nie tego lubelskiego co często Nas mylą że niedźwiedzie chodzą po ulicach :P hehe

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny, mi 12 dpo wyszla beta 58,72 mIU/ml, progesteron 47,85 ng/ml.
    Dzis ponownie powtorzylam test i wyszly II kreski, ale nie powtarzalam bety. Chcialam dodac, ze nie bylo to zaplodnienie naturalne, ale z IVF, wiec to byl 7 dzien po transferze. Niby powinno sie sprawdzac przyrost bHCG w ciagu 48 h od ostatniej bety.

Czy naprawde kazda z was sprawdzala ten przyrost? czy po prostu za kilka dni powtarzalyscie bete, jak jest wysoka, bez wzgledu czy jest odpowiedni przyrost, wazne, ze beta przyrastala? <3

To moja pierwsza ciaza i dlugo wyczekiwana, wiec pewnie tez jestem troche przewrazliwiona na poczatku... <3

ovufriend mi wyliczyl date na 6 maj, ciekawe jak lekarz obliczy :)

Pozdrawiam :D

xpatiiix3, anka418, Eliana, izizizi, emememsovelove lubią tę wiadomość

‹‹ 9 10 11 12 13 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ