Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Weszłam dzisiaj w 6tc czyli 5tygodni i 0 dni
Eliana tsh w normie jest owszem ale o połowę spadło przez miesiąc... także taki myk
Kama trzymaj się :*
Izizi witamy rozgość się
Wróciłam dopiero do domu ale takiej chęci na kiszke sobie na robiłam ze właśnie robie będę jeść Niuni uszka przekłułamanka418 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Hej dziewczyny, ja raczej z Wami nie będę przeżywała ciąży. Właśnie dostałam @. A beta z poniedziałku tylko 23 więc nawet nie mam ochoty odbierać wyników z dzisiejszej... trzymajcie się ciepło, ładnie rośnijcie i oby Was przybywało bo maj to piękny miesiąc. Buziaki :*
-
nick nieaktualny
-
Stardust przykro mi trzymajcie się niedługo się uda na pewno szybciej niż myślicie
A i kupiłam sobie palmersa do brzuszka bo promocja w rossmannie jest 250ml 24,99 nie wiem czy tanio czy nie ale wzięłam z 29.99 przecenione co prawda rozstępów nie zlikwiduje ale może nowe nie wyjdąWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 15:58
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
A zapomnialabym dzisiaj mnie nie mdliło z kolei doszła nawrazliwosc na zapachy no i straszliwe zawroty głowy i słabo mi się co raz robi boje się o cukier z Nela byłam na insulinie od 19tc.. a od 9 na diecie cukrzycowej już przesrane z tą cukrzycą ciążową... sporo po porodzie jeszcze na insulinie byłam przez 4msc...Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie z synem dopadła cholestaza pod koniec no i szyjka jakoś ok36 tc jak dobrze pamiętam rozwierać się zaczęła urodzony w 39tc a z córką juz i cukrzyca i nadczynność tarczycy skurcze przedwczesne rozwieranie skracanie szyjki i też podejrzenie cholestazy było ale poszłam wyniki zrobić i czekając na wyniki w domu mała pyk 360 sobie zrobiła ja wiem 10min i pykło w brzuchu i wody zaczęły odchodzić w 35 tygodni i 5dni następnego dnia rano była po drugiej stronie
Także ze względu na szyjkę trochę się boję bo przy dwójce już nie poleże niestety nie da się tak zaciskać nóg jak przy pierwszym czy drugim.. także gdyby coś to nie mam nawet jak się oszczędzać... ale aby do przodu wierze że będzie dobrze i nie będzie potrzeby by zaciskać nogi
Ememsovelove trzymam kciuki za jutrzejsze betę ja to świeże wyniki porobię w piątek przed wizytą ,bo na 16.45 mamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 21:37
emememsovelove lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Ogólnie wreszcie przeczytałąm opis USG.
endometrium nieco niejednorodne, z obecnością rozsianych , b. drobnych przestrzeni płynowych. Jama macicy pusta.
W prawym jajniku pęcherzyk poowulacyjny / ciałko ciązowe? wielkości 13 mm.
Zalecenie? Czekać...
-
nick nieaktualnyWitam się nad ranem córka dała pospać, usnęła koło 20 i wstała po 8:30 Dziś babcia zabiera wnuczkę do siebie na noc żebym ja mogła odpocząć, choć mam bardzo dużo pracy, roczek, przygotowania, dekoracje, zamówienia, fotograf, sala nie mam na nic ochoty, jeszcze czeka mnie obiad, prasowanie, pranie, sprzątanie Dobrze że chociaż mała wszystko je więc nie muszę gotować dwóch oddzielnych obiadów Bo to już by była katorga
Miłego dnia, lecę na bete
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kama także trzymamy kciuki :*
Nela z Marcelem spali do 7 przewinelam Nelke i dalej w kime wstałam o 9.30 musze jechać dzisiaj na miasto po zaświadczenie ze szkoły to i legitke podbije od razu a no i już jutro wizyta się doczekać nie mogę hehe jutro zrobię wyniki z samego rana to pójdę z morfologia i moczem świeżym od razu na wizytę a za miesiąc pełen pakiet już na nfz dostane wiec bez lipyLivia
Nela
Marcel
-
Cześć. Mogę dołączyć? Pierwszy cień cienia na teście zauważyłam w poniedziałek, w środę była już wyraźna druga kreseczka, a dzisiaj na teście dwie prawie takie same malinowe. 10 cykl starań okazał się dla nas szczęśliwy i mam nadzieję, że będzie trwał te niecałe już 9 miesięcy Dzisiaj mam zamiar powiedzieć mężowi, że się udało, nie mogę się już doczekać jego reakcji.
xpatiiix3, anka418, Eliana, emememsovelove, kama005, Bree, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Klaudia witaj!!!! Musimy sobie kiedyś pogadać jak każda z nas przekazała tą nowinę swojemu facetowi:))) Anka, musi być dobrze, nie martw sie! Trzymam kciuki, ja za chwilke mam wizytę u Endo, z wynikiem 2,3 na leczonej niedoczynności.
klaudia1534 lubi tę wiadomość