Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No no hehe teraz dłuższe włosy już mam
No ja już po wynikach dwie ręce pokłute teraz do apteki idziemy z synusiem się nachodził to kinder Joy mu się należy w nagrodę heheWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 13:39
Livia
Nela
Marcel
-
Są wyniki ale nie zadowalające progesteron tylko 16 kurde dupek mi sie skończy 2 dni przed wizytą idę potem zebrać w aptece żeby mi sprzedała ze receptę doniose...
A beta 96h pozniej 19dpo 9033
Dla porównania 15dpo była 3058Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 16:19
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyHej hej dziewczyny fajnie ze jest nas co raz więcej
Ja dzisiaj pierwszy dzień w pracy po urlopie wiec ciężko wkroczylismy dzisiaj z kropkiem w 5tc jeszcze 3tyg i pierwsza nasza wizyta
Badania powtarzam w piątek tsh ft3 ft4xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No przecież trzeba sobie pomagać
Jestem bardzo zadowolona z wyników, TSH 2.3 - czyli fajnie że w normie, bardzo się bałam że to było wcześniej przyczyną utraty fasolki i to jest dla mnie ogromna ulga że TSH nie podskoczyło mi do 5 czy coś takiego:) Ale i tak biorę już Euthyrox 50, jestem ciekawa czy moja endo będzie chciała mi podnieść dawkę.
No i najwazniejsze dla mnie wieści, czyli... BETA 4530!!! Wg moich obliczeń to 20 dpo i jestem dumna z tego wyniku... Bo poprzednim razem, dokładnie w takim samym czasie moja beta wynosiła 116... A teraz jest taka duża i silna! Trzymaj się kropku )))
A progesteron 30.
Dziewczyny, czy wy już jestescie wszystkie poumawiane na wizyty do lekarzy? Na jakie terminy? Ja jeszcze nie...xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
No pięknie super wyniki ja to jedynie z bety zadowolona, ja na tym samym etapie ale 19dpo (34dc tak jak u Ciebie) dwa razy taka a tsh i reszta jutro będzie mama mi przyniesie ja mam wizytę w piątek 28.08 na 16.45 prywatnie u ginka endo w środę wizyta u mojej endo z wynikami i zmieniam leki z thyrozolu na thyrosan na razie odstawiłam bo i tak w normie ostatnio prawie 1 było tsh a ft3 i4 w normie a na NFZ u gina ,który w szpitalu pracuje aż na 18.09 także sporo czekać trzeba.. ale tam tylko na wyniki da i skierowanie na usg żeby się zapisać na to 1 trymestru i ciekawa jestem czy w piątek kartę ciąży mi założy już ale to 6 tydzień będzie dopiero także zobaczymy mi kalkulatory wyliczyło na 1maj termin nie wiem czemu ale ja ostatnio ze względu na ten niski progesteron miałam bardzo króciutkie bezowulacyjne cykle ale zaczekam na usg i tym terminem sie sugerować będę z duphastonem nagle zaskoczyło i patrze dalej niski ten progesteron no ale ciekawe czy nie zmieni mi dawki skoro teraz 2x1 biore i dalej niski...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 21:48
Eliana lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
xpatii strasznie niski progesteron...
Ja dzisiaj byłam u swojej gin i tak dostałam morfologię pełną. normalnie kompleksowo się przebadam
Do tego wysłała mnie na USG które mam 4 września - nie mogę się doczekać.
Dzisiaj zrobię morfologię i może też betę zrobię bo tego nie mam zleconego... A wole wiedzieć czy rośnie jakoś...
5 września ide do niej z wynikami.xpatiiix3, Eliana lubią tę wiadomość
-
Kama super zrób betę jak masz być spokojna no niestety kurde martwię się tym strasznie..
Nie wyspałam się ehh wstaje na siku co raz i potem zasnąć nie mogę się zaczęło
Jeszcze K wczoraj po pogrzebie w żałobie jest i jest niemożliwy rzuca się zły na wszystko wytrzymam do czasu na razie staram się wszystko załagodzić wiem ze mu ciężko ale kurde nie powinien tych złości swoich i żalu na mnie przelewać..
Lecę po 9 na szczepienie z Nelką będę późniejKiniaminia lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel