Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykama005 wrote:A ja już nei ogarniam. To ustrojstwo mówi mi że jestem w 5 tygodniu ciąży moja gin że w 3... no to jak w końcu jest?
Pierwszy dzień ostatniej miesiączki to 26 lipca.
Wynik bety i progesteronu sugerują 3 tydzień to ja już nie ogarniam?
Gin podaje datę od owulacji/zapłodnienia, później będzie liczyć od ostatniej miesiączki tak jak liczymy my i belly. Ja ostatnia @ miałam 27.07 -
Jak tam dzisiaj samopoczucie dziewczyny.? Ja jestem wypompowana przy 2 dzieci to ja dzisiaj nie ogarniam po prostu nie wiem za co się zabrać posprzatalam jeszcze trochę i spać pójdą to odpoczne sobie najgorsze ze 3-4 budzę się zlana potem i spać juz nie mogę jak nad ranemii zasypiam to juz dzieciaki zaraz sie budzą... a w dzień to ja neptyk jestem... mdłości zelżały ciut dobrze ze nie wymiotuje na razie głową ostatnio zaczęła pobolewać a przy piszvzeniu małej ciągle na rączki to ja już bez sił po południu jestem... ahh te ząbkowanie..Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My dzisiaj byliśmy na mieście, teściowa się dowiedziała nawet ucieszyła. A potem zrobiliśmy długi spacer z psem i obejrzeliśmy film.
Mój żołądek to jakaś istna ruina ostatnio... tragedia po prostu. JUż nie wiem co jeść by się uspokoił. -
nick nieaktualny
-
Ja bym wolała mieć to za sobą już; )
Kurde żałuję że jednak się zdecydowałam na te przytulanki bo dzisiaj coś mnie ciągnie w pachwinach i podbrzuszu czuje jak się macica spina od popołudnia i bOli troche miesiaczkowo.. nie mam nospy muszę jutro skoczyć kupić no ale gdyby było źle mam zastrzyki z papaveryny rozkurczowe wiec najwyżej sobie sama zrobię, bo nie ma komu..Livia
Nela
Marcel
-
Dziewczny, chciałam się przywitać Parę dni temu zobaczyłam dwie kreski na teście, szczęście i niedowierzanie:) Staraliśmy się 15 miesięcy, jedną ciążę straciłam na wczesnym etapie i teraz zaczynamy raz jeszcze. Według kalkulatora jestem w 4+5 t.c., i oficjalnie wychodzi mi termin na 27.04.16- ale... już wcześniej tak się mentalnie przygotowałam na maj, że zostaję z wami:) Dzisiaj byłam na becie, robiłam też tsh - bo miałam już wcześniej stwierdzoną niedoczynność, ft3, ft4, progesteron, widziałam, że anka i xpatiix też robiłyście podobne badania. Trzymam za was kciuki! Dziś wieczorem odbieram wyniki online:)
xpatiiix3, anka418, Bree lubią tę wiadomość
-
Hej, mogę dołączyć do majówek?
wrześniówka 2015
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 11:35
xpatiiix3, justyna14, Eliana, anka418, Bree, Foto_Anna lubią tę wiadomość