Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyXpatiiix3 niestety nie mogę z przytulaniem ponieważ od dwóch kresek unikamy ♡. Zbliżenie powoduje skurcze macicy a tego chcemy uniknąć przynajmniej narazie jesteśmy bardzo ostrożni ponieważ już jedną ciążę straciliśmy dokładnie rok temu
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Kurde no my też się wstrzymamy bo i tak nie dam rady z resztą libido zerowe ja w ciążę z córką zaszłam od razu po poronieniu (6tc) teraz z kolei 2msc temu prawdopodobna ciąża biochemiczna 2 kreski wychodziły przez parę dni ale nie ciemniały i przyszedł spóźniony okres po nim co 3-5 dni plamienia krwawienia i tak teraz na wyregulowanie dupka dostałam i tak zaskoczyło Nam także tak po krotce o mnie wgl córkę urodziłam w 36tc 35i5d wody odeszły no i wcześniej epizody ze skracającą roxwierajaca się szyjka i skurczami a ze dopiero 10 msc minęło boje się ze powtórka z rozrywki będzie ze szyjka może nie wytrzymać bo poród wywoływany jak juz trzeba było to skurczy nie było za bardzo i na oxy od odejscią wod 20h... z kolei syn tylko 1h25min z całością a niby każdy kolejny poród jest szybszy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 11:48
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyMy się dowiedzieliśmy w 10tc ze serduszko nie bije i zarodek zatrzymał się na 6tc. A ok 13 tc poronilam. To było rok temu, zawiesilismy starania na rok i teraz znowu się udało na pierwszą wizytę idę w 8tc mam nadzieje ze tym razem będzie ok:) mam problem z tsh wiec musze to kontrolować
-
Dziewczyny, urodziłam 9 dni temu, zostało mi po ciąży 12 zastrzyków Clexane 0,4 - mogę sprzedać za 100 zł + kw, mam też detektor tętna VCOMIN - bardzo dobry, służył mi od 9 tyg ciąży - mogę sprzedać za 140 zł + kw (koszt nowego około 220 zł). Jeśli któraś z Was jest zainteresowana proszę o kontakt.
-
nick nieaktualny
-
Laski jakie macie na razie objawy? U mnie sennosc w godzinach 14-17 delikatne mdlosci czasami i od czasu do czasu zawroty glowy... jakiegos parcia na pecherz nie mam, czy to dobrze to nie wiem....
W poniedziałek idę znowu do gin z wynikiem bety bo mi kazała przyjść -
U mnie senność mdłości wymioty były ale na razie lepiej od jakichś 3dni tfu tfu pewnie organizm już się do tego duphastonu przyzwyczaił.. nerwowość bezsenność tak jak było sucho przez jakiś czas tak teraz mokro ze ho ho no i libido zerowe i apetyt słaby.. na razie tyle i zaczyna momentami ciągnąć w pachwinach i podbrzuszu przy niektórych ruchach niekiedy zakłuje no i najlepsze piersi urosły znowu o 2 rozm i są pełniejsze ale w związku z tym bolesne i do autko lepiej się nie dotykać bo bolą i są strasznie wrażliwe..
Kada tak kochana ja z listopadówek 2014Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 09:42
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde wy czujecie macice leciutko nad spojeniem.? My dzisiaj znowu sprobowalismy powoli na spokojnie i powiem że na początku dyskomfort lekki w podbrzuszu ale jak mi macica stwardniala to wielkości pomarańczy już jest moj K sie smial ze fasola ululał.. ale przecież to 5 tydzień wiec schiza je znowu tymi bliźniakami.. rękę trzymał mi ją podbrzuszu i tez mówi ze czuje dużą kulkę jakby pomarańcze dodam że pecherz pusty miałam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 13:43
Livia
Nela
Marcel
-
A ja już nei ogarniam. To ustrojstwo mówi mi że jestem w 5 tygodniu ciąży moja gin że w 3... no to jak w końcu jest?
Pierwszy dzień ostatniej miesiączki to 26 lipca.
Wynik bety i progesteronu sugerują 3 tydzień to ja już nie ogarniam? -
Ja czekam na wizytę u gina aż mi termin ustali bo miałam ostatnio nieregularne no ale przytulanki 15dc były więc liczę już 18dpo jutro 19 dni po i idę na progesteron i betę tez z ciekawości zrobię i tak 38zł za wszystko place wiec bez lipy
A co do bety moja na końcu 4tyg dnia sugerował już 5/6 tydzień skonczony... :oWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 15:55
Livia
Nela
Marcel