Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam,jestem grudniowka 2014,mam jeszcze syna 6 letniego a w tym cyklu planuje 3 ciążę mam nadzieje ze się uda.Owulacja przede mną a testowanie na początku września. Jeśli się uda tez będę majówka.
xpatiiix3, Bree lubią tę wiadomość
-
Ja robię betę jutro ok 12
Na jitro bylam umowiona u gina akuratz wynikami morfologii i usg
Wczoraj moja gin spotkalam jak bylam robic bete i sie bardzo ucieszyla ze zaskoczylo wreszciexpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Ile dpo u Ciebie ta beta robiona.? Tak patrzę mi z kalkulatora też 1.05 wyliczyło miałam ostatnio bardzo pokręcone cykle nieregularne pewnie temu tak tyle że ja w 30dc jestem teraz no ale zostaje już tu nie uciekam do kwietniowek chociaż pewnie w kwietniu się rozpakuje Zobaczymy jaki termin mi gin wyliczyć za tydzień w piątek wizyta będzie Może coś więcej opowiesz o sobie Przede wszystkim gratuluję i życzę spokojnych 9mscLivia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
Beta zrobiona w 25 dv to tak ok 10 lub 11 dpo.
Udało nam się w 10 cyklu. Brałam cyclodynon 2 opakowanie i lutke pierwszy raz od 16 dc.
Mialam maly problem z anemia - niedoborem zelaza ale uzupelnilam, mam mala objetosc i mala wielkosc czerwonych ktwinek i mam ich tak tyci tyci za duzo.
Reszta wynikow w normie. Nie mam przeciwciał na toxoplazmoze.
A tak ogolnie nazywam sie Kamila i mam 26 latWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 11:16
xpatiiix3, Bree lubią tę wiadomość
-
To moja beta pierwsza 28 dc 1320 (przytulanki były 8 i 15dc wiec wychodzi na to ze to 13dpo byl) dzisiaj idę na powtórkę 30dc i 15dpo ok.16 wynik będzie za godzinę wychodzę i już się doczekać nie mogę akurat przed samą maturą się wstrzelę, bo uczę się zaocznie
Jestem Patrycja 21lat (w grudniu 22) mam syna 30 msc i córkę 10.5 mscWiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 11:52
Bree lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Nie kochana Twoja jest ok w sam raz moja jest bardzo wysoka i wychodzi na tydzień w przód przegladam rozne watki i dziewcztny 35-40dc maja taka z reguly albo i jeszcze nizsza właśnie czekam do 16 na następną już wróciłam z labo i siedzę jak na szpilkach czy znowu tak mocno nie urosła moje listopadówki się śmieją że jak do 5tys podskoczy to znaczy że bliźniaki będą :o hehe także lepiej żeby tak do 2.5tys podskoczyła nie więcej jestem ostatnio strasznie śpiąca mam już dziwne preferencje smakowe i mdłości nawet wymioty... ale to między innymi wina duphastonu.. bo jestem na Nim od drugiej połowy cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 14:03
Livia
Nela
Marcel