Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
to super tym bardziej ze znacie sie kilka lat:) Bo z takimi co sie ledwo pozna to juz chyba masz nauczke zreszta tak jak i ja z poprzednim. Zycze szczescia i oczywiscie mocnych dwch kresek na tescie
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Skoro juz pojawiaja sie majowki, to oznacza tylko jedno, ze my wrzesniowki powoli zaczniemy sie rozpakowywac!- nadchodzi nasz czas
Gratulacje! Zdrowych ciąż i zdrowych lokatorow w brzuszku!
Wrzesniowka 2015xpatiiix3, gosiunia, Bree lubią tę wiadomość
-
Pojawienie się Was majowek wyraźnie daje nam znak, ze na nas wrzesniowek juz czas!
Życzę Wam spokojnych i bezproblemowych 9 miesięcy... niech ten czas mija Wam cudownie, a maluszki w brzuszkach zdrowo się rozwijały!xpatiiix3, gosiunia, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyxpatiiix3 wrote:Witam kochane
Zakładam nowy wątek, bo dzisiaj ujrzałam 2 kreseczki, a tp według OM mam na 01.05.2016
Jestem mamą 2 wspaniałych dzieci synka Marcelka (2 latka i 6 msc) i córeczki Nelki (10msc)
Zapraszam i czekam na nowe majowe mamuśki
Lutówka 2013 i październikowa listopadówka 2014
Jej jestem pod wrażeniem....i życzę spokojnej, zdrowej ciąży i szybkiego porodu:-Dxpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
No i u mnie dzisiaj 25dc i już piękne 2 malinowe identyczne krechy, więc tylko na betę czekać do poniedziałku, ciekawość zżera i się dłuży coś ten weekend strasznie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 11:12
Magic lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny. Ja jestem z różowej strony, ale wpadam życzyć Wam powodzenia oraz mam nadzieję, że wkrótce do Was dołączę. Sama urodziłam się w maju i zawsze chciałam, żeby moje dziecko też się w maju urodziło To taki piękny miesiąc no i wszystkie osoby urodzone w maju są ZAJEBISTE!
Życzę Wam spokojnych 9 miesięcyxpatiiix3, żabka04, Bree lubią tę wiadomość