Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Która chętna na zrobienie listy ja wrzucę na pierwszą stronę No przy dwójce dzieci nie bardzo mam jak i tak tylko szybko zerkam w locie czy coś napisalyscie i pisze posty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 13:07
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj u mnie się dzieje byłam zmuszona pójść na l4 od dzisiaj wiec odpoczywamy w domu. Gin zrobił mi usg ale niestety nic nie widać w piątek musze powtórzyć bete i dostałam luteine 2x dziennie. Mam nadzieje ze wszystko skończy się dobrze
Witam nowe koleżanki! -
Hej dziewczyny, pozdrawiam Was majówki, ja dokładnie rok temu zrobilam test i bylam majówka 2015, choć w końcu mała wylazla w kwietniu
Życzę wszystkim Paniom nudnej spokojnej ciążyxpatiiix3, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniu odpoczywaj teraz dużo
Ja cały dzień na nogach dzisiaj jutro do endo idę i zmieni mi leki hehe ciężko zrobić to tak by zachowali dla siebie, bo w szpitalu droga pantoflowa może do mamy dojść a wole sama jej się pochwalić po wizycie jakoś a najlepiej jak się wyprowadzimy jużLivia
Nela
Marcel
-
Melduję się ! Wstępnie na 05.05.2016
Jeszcze nie wierzę, świeża sprawa, pierwsze bladziochy na dwóch różnych testach, udało się 14 dnia, jeszcze nie dociera momentami.
Jestem trochę przestraszona ale bardzo się cieszę, zusammen do kupy może jakoś raźniej nam będzie Zwłaszcza tym Super Pierwszym Mamom.
Pozdrawiam ciepło
Karolinaxpatiiix3, anka418, emememsovelove, Bree lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lecę ja do endo właśnie z córką ostatnio ciągle jak idę do lekarza musze brać któreś z dzieci Na pobieranie krwii Marcel lata ze mną to stoi trzyma torebkę i patrzy zawsze ze zdziwieniem co robić mamie i pyta mami boli.? Pani jobi kefa dla mami.? Hehe boski jest albo kładzie głowę na kolanie dla mnie i robi cacy bindak mama hehe uwielbiam to po prostu taki napędLivia
Nela
Marcel
-
Czesc dziewczyny moge dolaczyc? Ovu wyznaczylo mi termin na 3 Maja Jeszcze nie moge wyjsc z szoku.
emememsovelove fajnie Cie widziec po drugiej stronie, tak tu pieknie i fioletowo Piekna beta gratulacje!
Pozdrawiam wszystkie Majowe mamusie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 13:32
Eliana, anka418, emememsovelove, Bree lubią tę wiadomość
nasza dziewczynusia