Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Carolq wrote:pasia no właśnie mi gin już powiedział że Mała waży ponad 3 kg i że można już rodzić w tym tygodniu
poza tym u mnie termin z om to 8 maja , a podobno w szpitalach z tego terminu liczą albo uśredniają , no i już tak od 4 miesięcy z każdego usg wymiarami wychodzi na 8 maja więc skoro doktor nie widzi przeciwwskazań to ja też
i nie zamierzam już czekać bo zaczynam dostawać jakiegoś pierd****
hehe. No i jak nie uroodze do 8 to czeka mnie indukcja wiec nawet sam nie zamierza dalej mi czekać z terminem
własnie jeszcze masaż sutkównarazie stram się delikatnie coś ruszyć coś, ale w czwartek już dam sobie popalić
i wtedy zastosuje Twój sprawdzony sposób na kucka
( na kucka czy na kolanach ?
zawsze lepiej nawet dobić do ciąży donoszonej z tego teminu z usg.
Ale tak z działaniem poczekam do tego 37 i ciąży donoszonejtak jakos lepiej dla mojego.sumienia hehe 36 nosi miano wczesniaka i to mnie troszkę przeraza heh
A co do podłogi to troche kolanka i reszta kucki heheCarolq, i.am.chappie lubią tę wiadomość
-
marzenka06 wrote:Narinka szybko będziesz miała cc. Ja idę 30.04 do szpitala i 02.05 mam mieć cc. Raptem 3 dni przed terminem.
U mnie jest sprawa tego typu, że nie można dopuścić do skurczy, bo ja jestem po operacji na szyjce macicy i dlatego tak szybko trzeba mnie rozpakowaćJuż teraz codziennie siedzę jak na szpilkach, żeby tylko jakieś nagłe silne skurcze się nie pojawiły, bo wtedy na sygnale do szpitala. Ale jak na razie nawet brzuch się nie stawił raz, pewnie przez ten cały arsenał leków
-
Z reszta zawsze w liczeniu biorę pod uwagę -2tyg pierwszego cyklu wiec teraz zamiast 36tydz mala ma 34tyg..
Kurde sama się zastanawiam jak i kiedy to.sie.zacznie..ciotka mi dzis.powiedziała ze do 10dni urodzę hah no jasnowidzkahaha
Carolq lubi tę wiadomość
-
Ja juz tez czekam na poród, byłam na wizycie w czwartek szyjka skrócona, miekka, wewnętrzne i zewnętrzne rozważnie na pół centymetra główka nisko, a ja nawet skurczy BH nie miałam :p
pasia27, Narinka, monilia84, i.am.chappie, Carolq lubią tę wiadomość
-
Narinka wrote:U mnie jest sprawa tego typu, że nie można dopuścić do skurczy, bo ja jestem po operacji na szyjce macicy i dlatego tak szybko trzeba mnie rozpakować
Już teraz codziennie siedzę jak na szpilkach, żeby tylko jakieś nagłe silne skurcze się nie pojawiły, bo wtedy na sygnale do szpitala. Ale jak na razie nawet brzuch się nie stawił raz, pewnie przez ten cały arsenał leków
Oooo no w końcu dałaś znać cokolwiek!
to teraz dni możesz odliczać do spotkania... u mnie wielka niewiadoma
pasia- czekałam aż się pojawią właśnie mamuśki na 2017, niesamowite
Ah i w sobotę SzaryWróbel nam kwietniowo-majowo się rozpakowała!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 18:28
hiacynta99., pasia27, Carolq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No tak z tymi styczniowkami to szok bo się niby wydaje ze to jeszcze kupa czasu a in zleci tak jak nam.
Jeszcze tydzień czasu i mąż urlop ma - cieszę się że nie będę sama i mam nadzieję że urodze przed 11-stymIwa81, pasia27 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Weekend spedzony z mezem u mamy na wsi
bol w pachwinach nie daje mi spokoju
ale moze przejdzie.. we wtorek mam wizyte to zobaczymy co dalej..
Dziewczyny jesli dotrzymam do cc to za 2 tygodnie bede sie juz zbierac do domu z synkiem!
No i 38tc rozpoczetyi.am.chappie, pasia27, monilia84, hiacynta99., Carolq, Iwa81 lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczor! U nas dzien intensywny bo gości na obiedzie mieliśmy takze troche przy garach postalam. Teraz juz odpoczywamy. A wczorajsza noc.. No dawno tak nie bylo ze wstslam tylko raz choc budzilam sie bo mnie okropnie cala lewa noga boli od biodra do polowy lydki.. Az kolano (s mamie po operacji rekonstrukcji acl) jakby paralizowalo.. Ehh jutro bedzie równo 36 tc0d czyli zaczniemy 37.. Eh coraz bliżej godziny "0"
-
A wczoraj poprzebieralam w końcu ubrania dzuecuece od siostry męża.. No hmm refleksje miałam jedna jakbym byla w szmateksie (nie żebym miała cos przeciwko-sama siebie obkupowuje) ale wiecie takim kiepskim sznateksie gdzie ciuchy jak sprzed tamtej ery.. I tylko kilka perelek. Niby miały byc ubranka do 74wlacznie... Hej same 50, 56, 62 i w sumie 3szt 68! No ale ok.. No i dostałam mate edukacyjna(uzywke).. Czy wspomniałam ze jest bez zabawek? No w sumie po co??
-
aaaguchaaa wrote:A wczoraj poprzebieralam w końcu ubrania dzuecuece od siostry męża.. No hmm refleksje miałam jedna jakbym byla w szmateksie (nie żebym miała cos przeciwko-sama siebie obkupowuje) ale wiecie takim kiepskim sznateksie gdzie ciuchy jak sprzed tamtej ery.. I tylko kilka perelek. Niby miały byc ubranka do 74wlacznie... Hej same 50, 56, 62 i w sumie 3szt 68! No ale ok.. No i dostałam mate edukacyjna(uzywke).. Czy wspomniałam ze jest bez zabawek? No w sumie po co??
Cóż... dała co miałanajwyżej zaniesiesz do jakiegoś mopsu/ gopsu czy domu samotnej matki, może ktoś skorzysta
też dostałam matę bez pałąka i zabawek i się zastanawiam co z nią zrobić