Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymybabylove wrote:Tak naprawdę dwa fasole też mogą być. Mojego męża dwie siostry mają bliźniaki... No nie podejrzewam że to piękna sprawa, podwójne szczęście, ale czy dałabym sobie rade z jedną 2-latką i 2 dwoma małymi bąblami?
No cóż, tak czy siak na pewno bym się cieszyła
Jak bylam w poczekalni u pediatry, byla młoda rodzina mieli 6 letnia córkę i 2 synków bliźniaków, może miały z 6 miesięcy ale darły sie równohaha matka to juz czerwona byla ze wściekłości
bo ta córka to tez byla aparatka:D
Agnieszka0812, Palinas89, mybabylove lubią tę wiadomość
-
Tylko dziewczyny zurawina ze zwykłego sklepu to jest suszony cukier bardziej:/. Bo to ma ze 60 % cukru. A taka z Eko sklepu suszona bez cukru jest 4 razy droższa:/
Agnieszka0812, Palinas89, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
Już jestem po wizycie. Widziałam moje Maleństwo 6mm i bijące serduszko!!!!
)) Jestem przeszczesliwa. Jedna rzecz mnie tylko zastanawia, a z tego wszystkiego zapomnialam zapytac moje gin - w karcie ciąży mam zlecone tylko badania morfologi, moczu i gliceryny, nic na temat tokso, nic o TSH i żadnych innych. Czy powinnam zrobić je mimo wszystko?
xpatiiix3, anka418, Agnieszka0812, hiacynta99, konwalijka, Marietta, mejbi, CassieMK, Palinas89, mybabylove, Paróweczka, klaudia1534 lubią tę wiadomość
-
no, jesteśmy po wizycie. Z żyjącym dzieckiem. Serce bije (nie wiem jakie tętno, bo usg w mojego gina tego nie sprawdza) wyraźnie szybko. Dziecko ma 9mm (tydzień temu było 6mm). Mnie ta wielkość coś średnio się podoba, ale gin twierdzi, że to jest jeszcze norma. No, teraz mam nadzieję, że zobaczę go dopiero za 2tygodnie. Ze zdrowym i żywym dzieciakiem.
Fajnie, że są wieści o Bree. Bardzo się obawiałam, że jej zniknięcie nie znaczy nic dobrego. Trzymam za nią kciukixpatiiix3, anka418, Agnieszka0812, konwalijka, monaa, Marietta, mejbi, CassieMK, Palinas89, mybabylove, Paróweczka, klaudia1534, hiacynta99, Madziuśka lubią tę wiadomość
-
AniaMW wrote:Następna wizyta za 4 tygodnie, gin stwierdził, że wszystko jest ok to po co wcześniej. No chyba, że coś po drodze zacznie dziać się niedobrego to mam dzwonić lub przyjść. Sama nie wiem...
xpatiiix3, AniaMW lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualny
-
Gratuluję wizyt i też się pochwalę
O wymiary nie pytałam w euforii i emocjachUsg było z serduszkiem ślicznie
najpierw oglądałam, potem posłuchałam
Strasznie wzruszające...
Karta ciąży założona, na wszystkie badania mam skierowanie z luxmedu już
tu jest o IgG i IgM:
https://portal.abczdrowie.pl/pytania/dodatni-wynik-igg-przy-jednoczesnym-ujemnym-igm-w-badaniu-na-cytomegalieAgnieszka0812, CassieMK, Palinas89, anka418, hiacynta99, klaudia1534, xpatiiix3, konwalijka lubią tę wiadomość