Majóweczki 2016 :D
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnymybabylove wrote:Tak naprawdę dwa fasole też mogą być. Mojego męża dwie siostry mają bliźniaki... No nie podejrzewam że to piękna sprawa, podwójne szczęście, ale czy dałabym sobie rade z jedną 2-latką i 2 dwoma małymi bąblami? No cóż, tak czy siak na pewno bym się cieszyła No cóż, tak czy siak na pewno bym się cieszyła 
 Jak bylam w poczekalni u pediatry, byla młoda rodzina mieli 6 letnia córkę i 2 synków bliźniaków, może miały z 6 miesięcy ale darły sie równo haha matka to juz czerwona byla ze wściekłości haha matka to juz czerwona byla ze wściekłości bo ta córka to tez byla aparatka:D bo ta córka to tez byla aparatka:D Agnieszka0812, Palinas89, mybabylove lubią tę wiadomość Agnieszka0812, Palinas89, mybabylove lubią tę wiadomość
- 

Tylko dziewczyny zurawina ze zwykłego sklepu to jest suszony cukier bardziej:/. Bo to ma ze 60 % cukru. A taka z Eko sklepu suszona bez cukru jest 4 razy droższa:/ Agnieszka0812, Palinas89, hiacynta99 lubią tę wiadomość Agnieszka0812, Palinas89, hiacynta99 lubią tę wiadomość
- 

Już jestem po wizycie. Widziałam moje Maleństwo 6mm i bijące serduszko!!!! )) Jestem przeszczesliwa. Jedna rzecz mnie tylko zastanawia, a z tego wszystkiego zapomnialam zapytac moje gin - w karcie ciąży mam zlecone tylko badania morfologi, moczu i gliceryny, nic na temat tokso, nic o TSH i żadnych innych. Czy powinnam zrobić je mimo wszystko? )) Jestem przeszczesliwa. Jedna rzecz mnie tylko zastanawia, a z tego wszystkiego zapomnialam zapytac moje gin - w karcie ciąży mam zlecone tylko badania morfologi, moczu i gliceryny, nic na temat tokso, nic o TSH i żadnych innych. Czy powinnam zrobić je mimo wszystko? xpatiiix3, anka418, Agnieszka0812, hiacynta99, konwalijka, Marietta, mejbi, CassieMK, Palinas89, mybabylove, Paróweczka, klaudia1534 lubią tę wiadomość xpatiiix3, anka418, Agnieszka0812, hiacynta99, konwalijka, Marietta, mejbi, CassieMK, Palinas89, mybabylove, Paróweczka, klaudia1534 lubią tę wiadomość 
- 

no, jesteśmy po wizycie. Z żyjącym dzieckiem. Serce bije (nie wiem jakie tętno, bo usg w mojego gina tego nie sprawdza) wyraźnie szybko. Dziecko ma 9mm (tydzień temu było 6mm). Mnie ta wielkość coś średnio się podoba, ale gin twierdzi, że to jest jeszcze norma. No, teraz mam nadzieję, że zobaczę go dopiero za 2tygodnie. Ze zdrowym i żywym dzieciakiem.

Fajnie, że są wieści o Bree. Bardzo się obawiałam, że jej zniknięcie nie znaczy nic dobrego. Trzymam za nią kciuki   xpatiiix3, anka418, Agnieszka0812, konwalijka, monaa, Marietta, mejbi, CassieMK, Palinas89, mybabylove, Paróweczka, klaudia1534, hiacynta99, Madziuśka lubią tę wiadomość xpatiiix3, anka418, Agnieszka0812, konwalijka, monaa, Marietta, mejbi, CassieMK, Palinas89, mybabylove, Paróweczka, klaudia1534, hiacynta99, Madziuśka lubią tę wiadomość
- 

Bo te wizyty są co 4 tygodnie, dopiero po 20tc co 3, a po 34 co 2, po 38tc co tydzień, o ile pamiętam dobrzeAniaMW wrote:Następna wizyta za 4 tygodnie, gin stwierdził, że wszystko jest ok to po co wcześniej. No chyba, że coś po drodze zacznie dziać się niedobrego to mam dzwonić lub przyjść. Sama nie wiem...   xpatiiix3, AniaMW lubią tę wiadomość
                                Franio 2008 xpatiiix3, AniaMW lubią tę wiadomość
                                Franio 2008 
 Wojtuś 2010 
 Ania 2016 
 Aniołek 11tc 10.04.15
- 
                        nick nieaktualny
- 

Gratuluję wizyt i też się pochwalę 
 O wymiary nie pytałam w euforii i emocjach Usg było z serduszkiem ślicznie Usg było z serduszkiem ślicznie najpierw oglądałam, potem posłuchałam najpierw oglądałam, potem posłuchałam Strasznie wzruszające... Strasznie wzruszające... 
 Karta ciąży założona, na wszystkie badania mam skierowanie z luxmedu już 

tu jest o IgG i IgM:
 https://portal.abczdrowie.pl/pytania/dodatni-wynik-igg-przy-jednoczesnym-ujemnym-igm-w-badaniu-na-cytomegalie Agnieszka0812, CassieMK, Palinas89, anka418, hiacynta99, klaudia1534, xpatiiix3, konwalijka lubią tę wiadomość Agnieszka0812, CassieMK, Palinas89, anka418, hiacynta99, klaudia1534, xpatiiix3, konwalijka lubią tę wiadomość