Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Ona miała badania na oddziale właśnie, 3 dni była tylko
To lekarz będzie musiał coś wymyślić bo ja do szpitala się nie wybieram :p
Mam nadzieje ze wynik tak lekko przekroczony o normy w labo jednak nie będzie groźny...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
anka418 wrote:To lekarz będzie musiał coś wymyślić bo ja do szpitala się nie wybieram :p
Mam nadzieje ze wynik tak lekko przekroczony o normy w labo jednak nie będzie groźny...anka418 lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Hiacynta kup sobie żurawinę suszoną i podjadaj
kurna ja mam mocz ph8 ciutke zasadowy, chyba też zacznę wit.C łykać 500mg albo 100. Biorę witaminy dla kobiet w ciąży z Olimpu i tam jest 80mg wit.C to malutko.
Agnieszka0812, xpatiiix3, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Aniołek
7.10.2015 6/8 tc
-
hiacynta99 wrote:Kuzynka brala od poczatku ciazy, miała nefrostomie i Nikola jest zdrowa, to jak bakterie w moczu to czym mam wyleczyć?
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Najpierw miałam 4 dni jelitówki, a teraz zaparcia się zaczęły, bilans musi się wyrównać
Ja mam cały czas tak, że przez dzień-dwa biegunka i dzień-dwa zaparciaAgnieszka0812, hiacynta99, hiacynta99, Marietta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Ja nie wiem czy ona nie leżała dlatego że mieszka na śląsku i nie miałaby gdzie się podziac, gdyby była z Łodzi to pewnie by tylko dojezdzała na badania do szpitala
Ja właśnie wyczytałam ze złapałam świeżego wirusa ale choroby nie przechodzę. Przechodziłabym gdyby były oba wyniki pozytywne. Mam nadzieje ze to trochę lepiej niż choroba trwająca...Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
zabuszka wrote:Ciekawa jestem czy data mi się zmieni:P
Macie już może dzieciaczki??
Ja mam synka Alka <co widać na zdj> i czekamy na rodzeństwo. Z terminu starań wychodzi że nie bardzo mam co liczyć na córeczkę
ja nie mam, to będzie pierwszeCassieMK, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Agnieszka0812 wrote:Najpierw miałam 4 dni jelitówki, a teraz zaparcia się zaczęły, bilans musi się wyrównać
ehh ja mam zaparcia ale chyba dlatego,że mało piję ..
w ogóle gin powiedział,że dzidziuś na przodzie macicy znalazł sobie miejsce i uciskać będzie mi pęcherz już teraz czuję parcie a powiem wam,że kurczę 7 tydzień a jak się przyjrzałam to widać mi brzuch<szooook>
Agnieszka0812, xpatiiix3, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alicce wrote:no dziewczynki a u mnie dzidzi nie ma
jest pecherzyk ciazowy o srednicy 19,5mm co odpowiada 6tyg ciazy
zarodka nie majest jeszcze taki maciupenki pęcherzyk żółtkowy .
żaluje że tam polazłam teraz do 1.10 bede sie stresowac
jak do 1.10 nie bedzie tzn ze jest po ciąży
kurcze ,a juz sie przyzwyczajałam powoli
mozecie mi napisac wielkosci swoich pecherzykow i rozmiar zarodków ..
dzieki
Uznaje ze jest ok i nie mam zamiaru sie martwic
Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
-
La-mia oczywiście,że można!
Ilość majóweczek rośnie w wielkim tempie
A ja już po wizycie. I powiem wam,że jestem zachwycona! Zobaczyłam dziś mojego maluszka i jego pięknie bijące serduszko. Niesamowite uczucie, popłakałam się ze szczęścia.
Dziś moja Pani Gin założyła mi kartę ciąży, zleciła wieeeele badań.
Z USG wynika,że dzidziuś jest o jeden dzień starszy 6t5d. I ma już 8mm
Wszystkim dziewczynom gratuluję wizyt i z całego serca życzę powodzenia tym,które jeszcze czekają!
mybabylove, Agnieszka0812, xpatiiix3, Palinas89, hiacynta99, La-mia, klaudia1534, bereda11, konwalijka, Marietta, CassieMK lubią tę wiadomość
Pozdrawiam,
Ola -
nick nieaktualnyzabuszka wrote:Ciekawa jestem czy data mi się zmieni:P
Macie już może dzieciaczki??
Ja mam synka Alka <co widać na zdj> i czekamy na rodzeństwo. Z terminu starań wychodzi że nie bardzo mam co liczyć na córeczkę
Tak, córkę Zuzanne która w styczniu skończy 2 lataAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPalinas89 wrote:Hiacynta kup sobie żurawinę suszoną i podjadaj
kurna ja mam mocz ph8 ciutke zasadowy, chyba też zacznę wit.C łykać 500mg albo 100. Biorę witaminy dla kobiet w ciąży z Olimpu i tam jest 80mg wit.C to malutko.
Kupiłam w aptece żurawinę w tabletkachmoże pomoże ?
Agnieszka0812, xpatiiix3, Palinas89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
OlkaBdg wrote:La-mia oczywiście,że można!
Ilość majóweczek rośnie w wielkim tempie
A ja już po wizycie. I powiem wam,że jestem zachwycona! Zobaczyłam dziś mojego maluszka i jego pięknie bijące serduszko. Niesamowite uczucie, popłakałam się ze szczęścia.
Dziś moja Pani Gin założyła mi kartę ciąży, zleciła wieeeele badań.
Z USG wynika,że dzidziuś jest o jeden dzień starszy 6t5d. I ma już 8mm
Wszystkim dziewczynom gratuluję wizyt i z całego serca życzę powodzenia tym,które jeszcze czekają!konwalijka lubi tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15