Majóweczki 2016 :D
- 

WIADOMOŚĆ
- 

I wyciśnij ze 2 cytryny i pij codziennie. Możesz tez czosnkiem sie objedc bo on przeciwbakteryjnie dzialahiacynta99 wrote:Kupiłam w aptece żurawinę w tabletkach może pomoże ? może pomoże ? 
- 

Albo dwa fasolemybabylove wrote:Mam wyniki 
 Beta HCG z 21.09 - 34
 Beta HCG z 23.09 - 490

Mega szok ! Ale to znak że fasol rośnie    Agnieszka0812, Palinas89, mybabylove lubią tę wiadomość Agnieszka0812, Palinas89, mybabylove lubią tę wiadomość
- 

Zaparzyłam sobie czarną herbatkę, wkroiłam cytrynkę, plasterek pomarańczy, płatek imbiru suszonego i brakuje mi tylko gwiazdki anyżu , goździka i laski cynamonu, ale może to i lepiej jak jest mniej sperfumowane   xpatiiix3 lubi tę wiadomość
                                Franio 2008 xpatiiix3 lubi tę wiadomość
                                Franio 2008 
 Wojtuś 2010 
 Ania 2016 
 Aniołek 11tc 10.04.15
- 

Ola gratulacje ))) ja w piątek mam nadzieję, że cokolwiek zobaczę, cholernie się martwię tym moim TSH ))) ja w piątek mam nadzieję, że cokolwiek zobaczę, cholernie się martwię tym moim TSH
 Nie pamiętam, czy już się Ciebie pytałam, ilu dniowe masz cykle? ja mam 31 zazwyczaj.

dzisiaj wysżły mi takie wyniki:

TSH - 6,440 ( w poniedziałek było 6,670)
 ft3 - 5,92 pmol/l norma niby 3,10 - 6,80 czyli jeszcze w normie
 ft4 - 16,22 pmol/l norma 12,00 - 22,00 czyli że niby też w normie... to skąd to cholerne TSH ja już nic nie rozmumiem.

a dodam, że nigdy wcześniej nie badałam tarczycy, nie brałam żadnych leków.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 17:24  Aniołek Aniołek 7.10.2015  6/8 tc 7.10.2015  6/8 tc
- 
                        nick nieaktualny
- 

Xpatiiix3 - tp na razie taki bardzo orientacyjny to 25-26.05.
 Wczoraj miałam wizytę i widać było tylko pęcherzyk ( całe 6,3 mm), za tydzień mam kolejna i mam nadzieje będzie juz widać zarodek 
 No i do mojego gina muszę sie udać z nowinami, bo wczorajsza wizyta i ta za tydzień to jeszcze w klinice po ivf.

Powiem Wam, ze nie mogę uwierzyć ze sie udało  Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2015, 17:42  xpatiiix3, hiacynta99, Palinas89 lubią tę wiadomość
                                05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! xpatiiix3, hiacynta99, Palinas89 lubią tę wiadomość
                                05.09.2015 - ICSI 3BB - udane!!!!! 

11.05.2015 - Tosia, 3250 g, 57 cm
- 
                        nick nieaktualnyNa problemy z pęcherzem. Żurawina w każdej postaci - smaczne i bezpieczne. Spokojnie, można podjadać całą ciąże - suszona jest pyszna i zabezpiecza przed zapaleniem. A Furagin można brać w drugim trymestrze ciąży, nie jest polecany w 1 i 3

A na zaparcia polecam suszone śliwki... w 100% pomogą
  Agnieszka0812, xpatiiix3, hiacynta99, Anna255 lubią tę wiadomość Agnieszka0812, xpatiiix3, hiacynta99, Anna255 lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 

Zapisalam sie na wizytę ale troche niepo myśli chcialam na przyszly pt ale uwaga na godz 21 35 wiec stwierdzilam troche późno bo znając opóźnienia to nawet przed 23 mogło by wyjść. Więc wszystkiego dowiem sie 7 października o 18 35 ehh . Cierpliwość będzie wystawiona na próbę hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualnyTak naprawdę dwa fasole też mogą być. Mojego męża dwie siostry mają bliźniaki... No nie podejrzewam że to piękna sprawa, podwójne szczęście, ale czy dałabym sobie rade z jedną 2-latką i 2 dwoma małymi bąblami? No cóż, tak czy siak na pewno bym się cieszyła No cóż, tak czy siak na pewno bym się cieszyła   xpatiiix3, hiacynta99, Agnieszka0812, CassieMK lubią tę wiadomość xpatiiix3, hiacynta99, Agnieszka0812, CassieMK lubią tę wiadomość