Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Anna255 wrote:
no i odebralam juz wynik na cytolegalowirus:
IgG 0,15
norma:
<0,5 niereaktywny
>0,5-1 niejednoznaczny
>1.0 reaktywny
IgM 0,24
norma:
<0,7 niereaktywny
>0,7-1 niejednoznaczny
>1.0 reaktywny
wynik niejednoznaczny? dziwnie mi to wyszloale ponoc i tak sie nic z tym wirusem w ciazy nie robi, tez tak slyszalyscie?
Pozdrawiam
Ale przecież te wyniki masz w normie i każdy wskazuje, że jest niereaktywny. Wszystko z Cytomegalowirusem jest w porządku
Anna255, anka418 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Pozdrawiam Was wszystkie i kazda z osobna:-) wlasnie powrocilam do swiata zywych. Obudzilam sie rano z potwornym bolem glowy i mdlosciami. I tak trwalo to do teraz. Troche jeszcze pospalam i wmusilam w siebie kanapke. W sumie to pierwszy raz kiedy czulam sie az tak zle. Mam nadzieje, ze juz sie nie powtorzy. Masakra. No, ale juz jest lepiej. Trzymajcie sie cieplutko i powodzenia na wizytachPatrycja24
-
Czesc Dziewczyny ! Czytam was od dluzszego czasu a wlasciwie od kiedy wiem ze jestem w ciazy! Jesli moge chcialabym do was dolaczyc ?!
hiacynta99, JusWik, patkaaxx90, xpatiiix3, CassieMK, Magdalena91, heavenrain, Marietta, monilia84, Eliana lubią tę wiadomość
Owieczka29 -
nick nieaktualny
-
Xpatii super gratki
CassieMK czekamy na wiesci od Ciebie wieczorkiem.
martwie sie bo zaczela mnie bolec troche kosc jakby miednicy jakby ogonowa. Naczytalam sie juz glupot i teraz sie boje. Pamietam ze kiedy poronilam to strasznie plecy mnie bolaly ale nie pamietam dokladnie gdzie ; ((xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
Tu taj każda może dołączyć
jej a ja mam wizytę dopiero za tydzień w środę. Dziś mi coś przeskakuje w kręgosłupie ale znam przyczynę ma 15 mesie-cy i jakieś 13 kg...
i jak go nie podnieść jak rączki wyciąga?
Cudownie że wizyty z takimi dobrymi wieściami oby same takie zostały dla wszystkich
Tosiakowa- a w ktorym tyg jesteś? ja w pierwszej ciaży poroniłam właśnie dlatego że pęcherzyk nie rósł a dzidziuś tak ale to o ile pamiętam gdzes 8tc Ale to nie reguła może ruszy i nadrobi wielkość.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 15:49
-
zabuszka wrote:Tosiakowa- a w ktorym tyg jesteś? ja w pierwszej ciaży poroniłam właśnie dlatego że pęcherzyk nie rósł a dzidziuś tak ale to o ile pamiętam gdzes 8tc Ale to nie reguła może ruszy i nadrobi wielkość.
Według miesiączki jestem w 7tyg 3dn a według wielkości zarodka 6tydz 5dz. Tak czekaliśmy na to dzieciatko, że nawet nie chce myśleć o jakiej kolwiek stracie.
-
Ja mam za soba juz 3 wizyty a nastepna 8 pazdziernika .widzialam juz bijace serducho ! pierwszy test wyszedl mi 8 dni przed terminem miesiaczki i to nie z porannego moczu wiec polecialam na bhcg i bylo 22 ! Poszlam do lekarza na drugi dzien ! Taka jestem niecierpliwa!
Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość
Owieczka29 -
Cześć nowe majóweczki!
Gratuluje xPati! Spory maluch! Jak reakcja tatusia? I co ze ślubem? Załatwiacie?
Wczoraj okazało się, że nie mogę żyć bez dżemu malinowego. Wzięłam od mamy w niedzielę, otworzyłam słoik i boję się, że zaraz dotknę nożem dna.
Mnie też udo boli. Kość i mięsień. Podobno tak jest w ciąży, więc nie czytam o tym. Dzieciak mnie może odwapniać. Trzeba zacząć jeść więcej nabiału.xpatiiix3, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Malinko niestety przyjął mnie dopiero o 14.20 potem problem z terminalem i czekałam i czekałam i tak ją wiem z 14.40 wyszłam z kliniki dopiero nie dotarlibyśmy ehh.. następny możliwy termin kiedy możemy isc załatwić tą datę to 12 października wtedy będzie miał wolne...
no i musiałam po Marcela lecieć także i tak tylko szybko szybko i w sumie to nawet buziaka mu nie dałam tylko autobus jechał i sprinta zaliczyłam
zapomniałam ze w ciąży jestem :o
Livia
Nela
Marcel
-
nick nieaktualny