Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Bosz a ja zaraz wychodzić na wizytę mam bo z Kamilem przed się stykamy na mieście i razem idziemy, a mnie gania na kibel... chyba z nerwów przed wizytą
ale czego tu się denerwować skoro na bank wszystko w porządku..
CassieMK, Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Anniusia wrote:nie denerwuj się, na pewno wszystko ok:) mnie od 4 tyg mdłości męczą, dziśto chyba zaliczę pawia tak mi źle ehh
Niby to wiem, a jednak stres jest... no mnie dopiero od dziś, ale też już miałam parę razy myśl, że będzie pawik - do końca dnia dużo czasu, więc kto wie, czy nie zaliczę miłosnego uścisku z białą porcelaną...w sumie może po tym by nam ulżyło?
xpatiiiz haha ja tak miałam ostatnio, 5 razy byłam w kibelku przed wizytą i jeszcze siku też mi się ciągle chciało ze stresu. Po wizycie od razu podjechaliśmy do maca do wcpowodzenia :*
xpatiiix3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
xpatiiix3 wrote:Bosz a ja zaraz wychodzić na wizytę mam bo z Kamilem przed się stykamy na mieście i razem idziemy, a mnie gania na kibel... chyba z nerwów przed wizytą
ale czego tu się denerwować skoro na bank wszystko w porządku..
hiacynta99, xpatiiix3 lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyWitam. Ja po syropie z cebuli wysiadłam :'(. Teraz to mam mdłości o 2 w mocy nawet Malo nie zwymiotowałam
Cassie nie martw sie masz objawy to i wizyta będzie udanaja tak podchodziłam do wizyty.
trzymam kciuki za wizytyCassieMK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCassieMK wrote:hiacynta, polubiłam tylko tę część o objawach i wizycie, nie o mdłościach
Dobrze że Nie wymiotujemy !! Ale same mdłości potrafią zepsuć samopoczucieale co się nie robi dla maluszków. Ja sobie dzis znowu. Kupie sałatkę śledziową
bo mi jako jedyna smakowała
. Dla mnie wszystko jest jak by przesolone, takie słone, nawet paluszki bez soli sa słone
.
Agnieszka0812, CassieMK lubią tę wiadomość
-
dziewczyki powodzeia a wizytach , kciuki trzymam
dzisiaj na sniadanie jadlam owsianke z owocami i w koncu mnie ladnie przeczyscilo , to narazie bedzie moje codziene sniadanie ...sloneczko swieci 18 stopni jest -
bereda11 wrote:dziewczyki powodzeia a wizytach , kciuki trzymam
dzisiaj na sniadanie jadlam owsianke z owocami i w koncu mnie ladnie przeczyscilo , to narazie bedzie moje codziene sniadanie ...sloneczko swieci 18 stopni jest
Gdzieee? u mnie tylko 10 stopni, zimno jak nie wiemw niedzielę idziemy na chrzciny, na szczęście udało mi się wygrzebać cieplejsze rajstopy w szufladzie, będą pasować do mojej sukienki. Oczywiście luźnej sukienki
-
8t2d
włosy lecą, mdli mnie ciągle ale nie zrywa, w sobote miałam totalny globus, myslałam ze zejde, nie moglam poruszyc glowa, prawie pojechalam na sor ale udalo sie zapanowac po godzinie, tabletki nie wzielam bo tylko ketonal na mnie działa wiec powoeidzialam ze nie ma mowy
widzialam moje 12mm w tamtym tygodniu ale nie słyszalam serca/ ale tylko widzialam pulsujący piksel, wizyta w czwartek mam nadzieję ze wszystko bedzie dobrze, ide z wynikami, bez zwolnienia nie wychodzę bo w pracy wytrzymac nie mogę na krześle juz...
mdli mnie jak zjem mdli mnie jak nie zjem, waga sie nie rusza a chyba powinna
biore kwas,dha i centrum materna - cos do tego dorzucic?
pozdrawiam cieplo wszystkie mamusie zwlaszcza te bardzo pierwsze -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:52
Agnieszka0812, anka418, Alicce, hiacynta99, Kłosia, bereda11, patkaaxx90, CassieMK, Anniusia, Magdalena91, Anna255, aniesiack, xpatiiix3, monilia84, Eustoma, Eliana lubią tę wiadomość
3 maleństwo w drodze... ☺️
Kwiecień 2018 - synek
Maj 2016 - synek
2015 - aniołek -
luna91 wrote:Witam dziewczyny! Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty, będę zaglądać, żeby zobaczyć co u Was. Ja dziś widziałam i słyszałam
Niestety lekarza zatrzymał nagły przypadek w szpitalu i tak się spieszył, że nawet nie powiedział ile ma zarodek. No, ale powiedział, ze jest serce i nie martwić się!
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyheavenrain wrote:8t2d
włosy lecą, mdli mnie ciągle ale nie zrywa, w sobote miałam totalny globus, myslałam ze zejde, nie moglam poruszyc glowa, prawie pojechalam na sor ale udalo sie zapanowac po godzinie, tabletki nie wzielam bo tylko ketonal na mnie działa wiec powoeidzialam ze nie ma mowy
widzialam moje 12mm w tamtym tygodniu ale nie słyszalam serca/ ale tylko widzialam pulsujący piksel, wizyta w czwartek mam nadzieję ze wszystko bedzie dobrze, ide z wynikami, bez zwolnienia nie wychodzę bo w pracy wytrzymac nie mogę na krześle juz...
mdli mnie jak zjem mdli mnie jak nie zjem, waga sie nie rusza a chyba powinna
biore kwas,dha i centrum materna - cos do tego dorzucic?
pozdrawiam cieplo wszystkie mamusie zwlaszcza te bardzo pierwsze
Mi koleżanka mówiła ze czasem lepiej jechac na IP bo dadzą kroplówkęniz siemeczyc w domu
-
luna91 wrote:Witam dziewczyny! Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty, będę zaglądać, żeby zobaczyć co u Was. Ja dziś widziałam i słyszałam
Niestety lekarza zatrzymał nagły przypadek w szpitalu i tak się spieszył, że nawet nie powiedział ile ma zarodek. No, ale powiedział, ze jest serce i nie martwić się!
Jupi)) ja tez chcę dziś zobaczyć serduszko, w sumie to tylko dzień różnicy
) na zmianę się stresuję i nie mogę doczekać
Agnieszka0812, luna91 lubią tę wiadomość
-
luna super...
cassie gdzie swieci slonce ?u mnie w UK w WALII jest tu pieknie , wczoraj w spodniczce chodzilam bez rajstop i krotkim rekawku , dzisiaj siedze jeszcze w domu...bedzie dobrze ty wiesz o tymCassieMK, luna91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ją też dolaczam. Na pierwszej wizycie USG bylam w 5t6d i było widać jedynie pęcherzyk ciążowy, następną wizytę mam w poniedziałek i mam nadzieję że już zobacze wtedy zarodek a nawet serduszko, bardzo się martwie, ale musze jakoś przeżyć.
hiacynta99, CassieMK, Agnieszka0812, xpatiiix3, anka418 lubią tę wiadomość