X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bosz a ja zaraz wychodzić na wizytę mam bo z Kamilem przed się stykamy na mieście i razem idziemy, a mnie gania na kibel... chyba z nerwów przed wizytą :/ ale czego tu się denerwować skoro na bank wszystko w porządku.. ;)

CassieMK, Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anniusia wrote:
    nie denerwuj się, na pewno wszystko ok:) mnie od 4 tyg mdłości męczą, dziśto chyba zaliczę pawia tak mi źle ehh :(

Niby to wiem, a jednak stres jest... no mnie dopiero od dziś, ale też już miałam parę razy myśl, że będzie pawik - do końca dnia dużo czasu, więc kto wie, czy nie zaliczę miłosnego uścisku z białą porcelaną... ;) w sumie może po tym by nam ulżyło? ;)

xpatiiiz haha ja tak miałam ostatnio, 5 razy byłam w kibelku przed wizytą i jeszcze siku też mi się ciągle chciało ze stresu. Po wizycie od razu podjechaliśmy do maca do wc :D :D powodzenia :*

xpatiiix3 lubi tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny trzymam kciuki ! :)
    Agnieszka biedna ta Twoja koleżanka, dobrze , że z dzieckiem wszystko ok, skąd się biorą tacy lekarze Grrr. ..

hiacynta99 lubi tę wiadomość

• Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xpatiiix3 wrote:
    Bosz a ja zaraz wychodzić na wizytę mam bo z Kamilem przed się stykamy na mieście i razem idziemy, a mnie gania na kibel... chyba z nerwów przed wizytą :/ ale czego tu się denerwować skoro na bank wszystko w porządku.. ;)
    Nie stresuj się! Wszystko jest ok! Trzymam kciuki <3

hiacynta99, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Ja po syropie z cebuli wysiadłam :'(. Teraz to mam mdłości o 2 w mocy nawet Malo nie zwymiotowałam :-/

Cassie nie martw sie masz objawy to i wizyta będzie udana :) ja tak podchodziłam do wizyty.
    trzymam kciuki za wizyty <3

CassieMK lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati jest wszystko dobrze i nie myśl inaczej !!!!;;;;)

Agnieszka0812, xpatiiix3 lubią tę wiadomość

• CassieMK Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta, polubiłam tylko tę część o objawach i wizycie, nie o mdłościach ;)

hiacynta99, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:
    hiacynta, polubiłam tylko tę część o objawach i wizycie, nie o mdłościach ;)

Dobrze że Nie wymiotujemy !! Ale same mdłości potrafią zepsuć samopoczucie :/ ale co się nie robi dla maluszków. Ja sobie dzis znowu. Kupie sałatkę śledziową :) bo mi jako jedyna smakowała :). Dla mnie wszystko jest jak by przesolone, takie słone, nawet paluszki bez soli sa słone :D.

Agnieszka0812, CassieMK lubią tę wiadomość

• bereda11 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyki powodzeia a wizytach , kciuki trzymam ;-)
    dzisiaj na sniadanie jadlam owsianke z owocami i w koncu mnie ladnie przeczyscilo , to narazie bedzie moje codziene sniadanie ...sloneczko swieci 18 stopni jest

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz prawie na miejscu już Kamil idzie także do potem ;)

ma_lina, myszka2070, hiacynta99, Agnieszka0812, monilia84 lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bereda11 wrote:
    dziewczyki powodzeia a wizytach , kciuki trzymam ;-)
    dzisiaj na sniadanie jadlam owsianke z owocami i w koncu mnie ladnie przeczyscilo , to narazie bedzie moje codziene sniadanie ...sloneczko swieci 18 stopni jest

Gdzieee? u mnie tylko 10 stopni, zimno jak nie wiem :( w niedzielę idziemy na chrzciny, na szczęście udało mi się wygrzebać cieplejsze rajstopy w szufladzie, będą pasować do mojej sukienki. Oczywiście luźnej sukienki :P

oar89jcgzipdaets.png
  • heavenrain Debiutantka

Wysłany: 29 września 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8t2d
    włosy lecą, mdli mnie ciągle ale nie zrywa, w sobote miałam totalny globus, myslałam ze zejde, nie moglam poruszyc glowa, prawie pojechalam na sor ale udalo sie zapanowac po godzinie, tabletki nie wzielam bo tylko ketonal na mnie działa wiec powoeidzialam ze nie ma mowy
    widzialam moje 12mm w tamtym tygodniu ale nie słyszalam serca :// ale tylko widzialam pulsujący piksel, wizyta w czwartek mam nadzieję ze wszystko bedzie dobrze, ide z wynikami, bez zwolnienia nie wychodzę bo w pracy wytrzymac nie mogę na krześle juz...
    mdli mnie jak zjem mdli mnie jak nie zjem, waga sie nie rusza a chyba powinna
    biore kwas,dha i centrum materna - cos do tego dorzucic?
    pozdrawiam cieplo wszystkie mamusie zwlaszcza te bardzo pierwsze ;)

• luna91 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 23:52

Agnieszka0812, anka418, Alicce, hiacynta99, Kłosia, bereda11, patkaaxx90, CassieMK, Anniusia, Magdalena91, Anna255, aniesiack, xpatiiix3, monilia84, Eustoma, Eliana lubią tę wiadomość

3 maleństwo w drodze... ☺️

Kwiecień 2018 - synek <3
    Maj 2016 - synek <3
    2015 - aniołek
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Witam dziewczyny! Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty, będę zaglądać, żeby zobaczyć co u Was. Ja dziś widziałam i słyszałam <3 :) Niestety lekarza zatrzymał nagły przypadek w szpitalu i tak się spieszył, że nawet nie powiedział ile ma zarodek. No, ale powiedział, ze jest serce i nie martwić się! :)
    Luna to super wieści! <3

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heavenrain wrote:
    8t2d
    włosy lecą, mdli mnie ciągle ale nie zrywa, w sobote miałam totalny globus, myslałam ze zejde, nie moglam poruszyc glowa, prawie pojechalam na sor ale udalo sie zapanowac po godzinie, tabletki nie wzielam bo tylko ketonal na mnie działa wiec powoeidzialam ze nie ma mowy
    widzialam moje 12mm w tamtym tygodniu ale nie słyszalam serca :// ale tylko widzialam pulsujący piksel, wizyta w czwartek mam nadzieję ze wszystko bedzie dobrze, ide z wynikami, bez zwolnienia nie wychodzę bo w pracy wytrzymac nie mogę na krześle juz...
    mdli mnie jak zjem mdli mnie jak nie zjem, waga sie nie rusza a chyba powinna
    biore kwas,dha i centrum materna - cos do tego dorzucic?
    pozdrawiam cieplo wszystkie mamusie zwlaszcza te bardzo pierwsze ;)

Mi koleżanka mówiła ze czasem lepiej jechac na IP bo dadzą kroplówkę :) niz siemeczyc w domu

• heavenrain Debiutantka

Wysłany: 29 września 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hiacynta 99 - nastepnym razem tak zrobie, bo mam do tego sklonnosci wiec na pewno ktoregos dnia wroci...

Agnieszka0812, hiacynta99 lubią tę wiadomość

• CassieMK Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna91 wrote:
    Witam dziewczyny! Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty, będę zaglądać, żeby zobaczyć co u Was. Ja dziś widziałam i słyszałam <3 :) Niestety lekarza zatrzymał nagły przypadek w szpitalu i tak się spieszył, że nawet nie powiedział ile ma zarodek. No, ale powiedział, ze jest serce i nie martwić się! :)

Jupi :))) ja tez chcę dziś zobaczyć serduszko, w sumie to tylko dzień różnicy :)) na zmianę się stresuję i nie mogę doczekać :D

Agnieszka0812, luna91 lubią tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • bereda11 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    luna super...
    cassie gdzie swieci slonce ?u mnie w UK w WALII jest tu pieknie , wczoraj w spodniczce chodzilam bez rajstop i krotkim rekawku , dzisiaj siedze jeszcze w domu...bedzie dobrze ty wiesz o tym :-)

CassieMK, luna91 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-72454.png

4c3tvfxmd0sml9pa.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ponoć w weekend ma być znów ok. 20 stopni, ale dziś ciężko mi w to wierzyć, choć słonko świeci to na spacer z psem musiałam ubrać ciepłą bluzę i ocieplany bezrękawnik! brrr

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

oar89jcgzipdaets.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ją też dolaczam. Na pierwszej wizycie USG bylam w 5t6d i było widać jedynie pęcherzyk ciążowy, następną wizytę mam w poniedziałek i mam nadzieję że już zobacze wtedy zarodek a nawet serduszko, bardzo się martwie, ale musze jakoś przeżyć.

hiacynta99, CassieMK, Agnieszka0812, xpatiiix3, anka418 lubią tę wiadomość

‹‹ 226 227 228 229 230 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ