Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
wczoraj wieczorem świętowaliśmy ze znajomymi zdany egzamin męża i oczywiście namieszałam jedzenie chipsy + pizza z herbatą dziś rano miałam posiedzenie na wc:P haha ale lżej od razu tylko wczoraj mój brzuch był przeogromny..nigdy więcej już nic nie mieszam
u mnie tylko 10 stopni brrr nie lubię zimna
powodzenia na wizytachAgnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaniesiack wrote:Dziewczyny wyszły mi dzisiaj w morfologii podwyższone leukocyty i neutrofile (6tydzień ciąży)! Czy mam się niepokoić?
Leukocyty mój wynik 12,8 tys/ul norma 3,80-10,00
Neutrofile mój wynik 8,26 tys/ul norma 2,50-7,00
Reszta jest ok.
Może jesteś przeziebionaczasami ciąża tez daje podwyższone wyniki. Nie martw się
-
nick nieaktualnyzabuszka wrote:hej zjadłam kanapkę z ogórem kiszonym serem sałatkowym i pomidorem i mi źle ... ciężko
A pytanie mam tez wam włosy wypadają garściami i paznokcie łamią się okropnie??
ja mam na odwrot, paznokcie mega twarde sie zrobily, a wlosy w sumie bez zmian, tyle, ze szybciej rosna w ciazy...
sprawdzalas tarczyce, TSH? -
nick nieaktualnyaniesiack wrote:Dziewczyny wyszły mi dzisiaj w morfologii podwyższone leukocyty i neutrofile (6tydzień ciąży)! Czy mam się niepokoić?
Reszta jest ok.
ja tez mam lekko podwyzszone, ale mysle, ze jest ok u ciebie... ponoc w morfologi zawsze jakis wynik moze byc w odchyleniu od normy i jest ok, tak slyszalam. U mnie wplyw na morfo miala sama stymulacja do ivf, sprawdzilam z poprzednimi wynikami i sie polepszylymoze tez tak u ciebie bedzie
-
kurnaaaa ale jestem zła!!!
taki miałam mieć fajny urlop i odpoczywać a tu dzwonią i ściągają mnie dziś do pracy. Szlag by to trafił!!! W sobote biorę zwolnienie!!! Mam dość, nikt się nie liczy z tym że w ciąży jestem i nikogo nie obchodzi że jak się źle poczuję to muszę się położyć i poleżeć... Każdy tylko sobą się martwi... -
W ciąży bodajże do 18 leukocyty są w normie.
Kurde na niczym już skupić się nie mogę gotowa siedzę sama w domu jeszcze gotuje już obiad bo mi się nudzi zjem nakarmie Nelcie i będę się zbierała powoli po wizycie po Marcysia i do Lidla skoczymy
Dzisiaj znowu był płacz 15 min siedziałam z Nim w szatni prosiłam pocieszałam przytulałam no ale w końcu poszedł do sali ale z płaczem...Anna255 lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
aniesiack wrote:Dziewczyny wyszły mi dzisiaj w morfologii podwyższone leukocyty i neutrofile (6tydzień ciąży)! Czy mam się niepokoić?
Reszta jest ok.
Aniesiack ja przez całą poprzednią ciąże miałam podwyższone tak jak Ty, lekarz mi mówił że to nic nie znaczy jedynie tyle że w ciąży tak jest
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Cześć, dziś się z Wami późno witam... zaliczyłam pierwsze poważne mdłości, w sumie to cały czas trwają
Rano miałam aż torsje, ale bez wymiotów, zmusiłam się do zjedzenia kanapki z szynką i na chwilę przeszło, ale teraz znowu mnie męczy i chyba znowu muszę coś zjeść, choć zupełnie nie mam ochoty.
Denerwuję się wizytą, a to jeszcze tyle czasu
zabuszka, mi włosy lecą garściami (dobrze, że mam bardzo gęste, to może łysa nie zostanę) i zaczynam się martwić, czy to nie jakieś problemy z tarczycąza to paznokcie mam twarde, białe i mocne jak nigdy.
-
Dziewczyny rozmawiałam z moją koleżanką, tygodniami jest w 14tc. Była na cytologii, gość jej źle pobrał, nie dość, że przez to miała zły wynik, wyszedł 3 stopień, to jeszcze dostała krwotoku i wylądowała w szpitalu. Po źle wykonanej cytologii!!! Co za konował, jeszcze ten 3 stopień, szykowali ją już do zabiegu! Z dzieckiem okazało się, że wszystko ok, ale jest pod stałą obserwacją, ze stresu schudła 5 kg, szyjka też jest w porządku. W szpitalu jej powiedzieli, że nawet nie ma najmniejszej nadżerki to skąd taki wynik? Miała powtarzane badania, teraz co tydzień jeździ do szpitala na badania!
Oprócz tego wszystkiego ma straszny ból w kolanach, bo ma zwyrodnienia i jedzie niedługo do sanatorium....
A ja zadzwoniłam do niej, bo wiedziałam, że też nie pojechała na zjazd klasowy, bo jest w ciąży. Ostatnio gadałyśmy z 10 lat temu jak przez przypadek spotkałyśmy się w Łodzi. Nie mogłyśmy się nagadać, ale musiała iść już po córkę do szkoły....
Szok normalnieFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Dziewczyny rozmawiałam z moją koleżanką, tygodniami jest w 14tc. Była na cytologii, gość jej źle pobrał, nie dość, że przez to miała zły wynik, wyszedł 3 stopień, to jeszcze dostała krwotoku i wylądowała w szpitalu. Po źle wykonanej cytologii!!! Co za konował, jeszcze ten 3 stopień, szykowali ją już do zabiegu! Z dzieckiem okazało się, że wszystko ok, ale jest pod stałą obserwacją, ze stresu schudła 5 kg, szyjka też jest w porządku. W szpitalu jej powiedzieli, że nawet nie ma najmniejszej nadżerki to skąd taki wynik? Miała powtarzane badania, teraz co tydzień jeździ do szpitala na badania!
Oprócz tego wszystkiego ma straszny ból w kolanach, bo ma zwyrodnienia i jedzie niedługo do sanatorium....
A ja zadzwoniłam do niej, bo wiedziałam, że też nie pojechała na zjazd klasowy, bo jest w ciąży. Ostatnio gadałyśmy z 10 lat temu jak przez przypadek spotkałyśmy się w Łodzi. Nie mogłyśmy się nagadać, ale musiała iść już po córkę do szkoły....
Szok normalnie
wiesz co ja na miejscu koleżanki pozwała bym tego konowała, to jest straszne co on jej zrobiłszok nie powinnien leczyć
-
CassieMK wrote:Cześć, dziś się z Wami późno witam... zaliczyłam pierwsze poważne mdłości, w sumie to cały czas trwają
Rano miałam aż torsje, ale bez wymiotów, zmusiłam się do zjedzenia kanapki z szynką i na chwilę przeszło, ale teraz znowu mnie męczy i chyba znowu muszę coś zjeść, choć zupełnie nie mam ochoty.
Denerwuję się wizytą, a to jeszcze tyle czasu
zabuszka, mi włosy lecą garściami (dobrze, że mam bardzo gęste, to może łysa nie zostanę) i zaczynam się martwić, czy to nie jakieś problemy z tarczycąza to paznokcie mam twarde, białe i mocne jak nigdy.
nie denerwuj się, na pewno wszystko ok:) mnie od 4 tyg mdłości męczą, dziśto chyba zaliczę pawia tak mi źle ehh