X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2016 :D
Odpowiedz

Majóweczki 2016 :D

Oceń ten wątek:
  • Efendis Przyjaciółka

Wysłany: 29 września 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy. Już praktycznie po plamieniach nie ma śladu, mam tylko żółty śluz. Po 14 mam jechać do lekarki. Musi być dobrze.

201605071656.png
    Leonek [*] 19.01.2015 17tc
    dqpr3e5ev2z8e2v3.png
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efendis na pewno będzie :]

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efendis jasne że będzie dobrze, trzymam kciuki <3

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka418 wrote:
    U mnie włosy mocne, grube, długie, paznokcie mocne i twarde :) skóra w miarę ;)

u mnie też tak tyle,że cera na buzi tragiczna, to właściwie był pierwszy objaw ciąży ..

3jgxxzkra9730jiu.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efendis wrote:
    Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy. Już praktycznie po plamieniach nie ma śladu, mam tylko żółty śluz. Po 14 mam jechać do lekarki. Musi być dobrze.

trzymaj się, będzie dobrze :)

3jgxxzkra9730jiu.png
  • aniesiack Ekspertka

Wysłany: 29 września 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 06:54

f2w3rjjg9i651cla.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj wieczorem świętowaliśmy ze znajomymi zdany egzamin męża i oczywiście namieszałam jedzenie chipsy + pizza z herbatą dziś rano miałam posiedzenie na wc:P haha ale lżej od razu tylko wczoraj mój brzuch był przeogromny..nigdy więcej już nic nie mieszam :)

u mnie tylko 10 stopni brrr nie lubię zimna

powodzenia na wizytach :)

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

3jgxxzkra9730jiu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniesiack wrote:
    Dziewczyny wyszły mi dzisiaj w morfologii podwyższone leukocyty i neutrofile (6tydzień ciąży)! Czy mam się niepokoić?

Leukocyty mój wynik 12,8 tys/ul norma 3,80-10,00

Neutrofile mój wynik 8,26 tys/ul norma 2,50-7,00

Reszta jest ok.

Może jesteś przeziebiona ;) czasami ciąża tez daje podwyższone wyniki. Nie martw się :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabuszka wrote:
    hej zjadłam kanapkę z ogórem kiszonym serem sałatkowym i pomidorem i mi źle ... ciężko
    A pytanie mam tez wam włosy wypadają garściami i paznokcie łamią się okropnie??

ja mam na odwrot, paznokcie mega twarde sie zrobily, a wlosy w sumie bez zmian, tyle, ze szybciej rosna w ciazy...

sprawdzalas tarczyce, TSH?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniesiack wrote:
    Dziewczyny wyszły mi dzisiaj w morfologii podwyższone leukocyty i neutrofile (6tydzień ciąży)! Czy mam się niepokoić?

Reszta jest ok.

ja tez mam lekko podwyzszone, ale mysle, ze jest ok u ciebie... ponoc w morfologi zawsze jakis wynik moze byc w odchyleniu od normy i jest ok, tak slyszalam. U mnie wplyw na morfo miala sama stymulacja do ivf, sprawdzilam z poprzednimi wynikami i sie polepszyly :) moze tez tak u ciebie bedzie ;)

• aniesiack Ekspertka

Wysłany: 29 września 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 06:55

Anna255 lubi tę wiadomość

f2w3rjjg9i651cla.png
  • JusWik Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurnaaaa ale jestem zła!!!
    taki miałam mieć fajny urlop i odpoczywać a tu dzwonią i ściągają mnie dziś do pracy. Szlag by to trafił!!! W sobote biorę zwolnienie!!! Mam dość, nikt się nie liczy z tym że w ciąży jestem i nikogo nie obchodzi że jak się źle poczuję to muszę się położyć i poleżeć... Każdy tylko sobą się martwi...

wg2gskx.png
    bfaregz2g4civ44w.png
    [*]17.03.2014 Wikusia (9tc)

• xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciąży bodajże do 18 leukocyty są w normie.

Kurde na niczym już skupić się nie mogę gotowa siedzę sama w domu jeszcze gotuje już obiad bo mi się nudzi zjem nakarmie Nelcie i będę się zbierała powoli po wizycie po Marcysia i do Lidla skoczymy :P

Dzisiaj znowu był płacz 15 min siedziałam z Nim w szatni prosiłam pocieszałam przytulałam no ale w końcu poszedł do sali ale z płaczem...

Anna255 lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • zabuszka Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde przez przypadek zakonczylam kalendarz ciazy.... Pisalam na pomoc moze mi to cofną no a jak nie zostaje mi forum ...

1e6e393edd.png

cb8576b8d0.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniesiack wrote:

Reszta jest ok.

Aniesiack ja przez całą poprzednią ciąże miałam podwyższone tak jak Ty, lekarz mi mówił że to nic nie znaczy jedynie tyle że w ciąży tak jest :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • CassieMK Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, dziś się z Wami późno witam... zaliczyłam pierwsze poważne mdłości, w sumie to cały czas trwają :/ Rano miałam aż torsje, ale bez wymiotów, zmusiłam się do zjedzenia kanapki z szynką i na chwilę przeszło, ale teraz znowu mnie męczy i chyba znowu muszę coś zjeść, choć zupełnie nie mam ochoty.

Denerwuję się wizytą, a to jeszcze tyle czasu :(

zabuszka, mi włosy lecą garściami (dobrze, że mam bardzo gęste, to może łysa nie zostanę) i zaczynam się martwić, czy to nie jakieś problemy z tarczycą :/ za to paznokcie mam twarde, białe i mocne jak nigdy.

oar89jcgzipdaets.png
  • Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny rozmawiałam z moją koleżanką, tygodniami jest w 14tc. Była na cytologii, gość jej źle pobrał, nie dość, że przez to miała zły wynik, wyszedł 3 stopień, to jeszcze dostała krwotoku i wylądowała w szpitalu. Po źle wykonanej cytologii!!! Co za konował, jeszcze ten 3 stopień, szykowali ją już do zabiegu! Z dzieckiem okazało się, że wszystko ok, ale jest pod stałą obserwacją, ze stresu schudła 5 kg, szyjka też jest w porządku. W szpitalu jej powiedzieli, że nawet nie ma najmniejszej nadżerki to skąd taki wynik? Miała powtarzane badania, teraz co tydzień jeździ do szpitala na badania!

Oprócz tego wszystkiego ma straszny ból w kolanach, bo ma zwyrodnienia i jedzie niedługo do sanatorium....

A ja zadzwoniłam do niej, bo wiedziałam, że też nie pojechała na zjazd klasowy, bo jest w ciąży. Ostatnio gadałyśmy z 10 lat temu jak przez przypadek spotkałyśmy się w Łodzi. Nie mogłyśmy się nagadać, ale musiała iść już po córkę do szkoły....
    Szok normalnie

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0812 wrote:
    Dziewczyny rozmawiałam z moją koleżanką, tygodniami jest w 14tc. Była na cytologii, gość jej źle pobrał, nie dość, że przez to miała zły wynik, wyszedł 3 stopień, to jeszcze dostała krwotoku i wylądowała w szpitalu. Po źle wykonanej cytologii!!! Co za konował, jeszcze ten 3 stopień, szykowali ją już do zabiegu! Z dzieckiem okazało się, że wszystko ok, ale jest pod stałą obserwacją, ze stresu schudła 5 kg, szyjka też jest w porządku. W szpitalu jej powiedzieli, że nawet nie ma najmniejszej nadżerki to skąd taki wynik? Miała powtarzane badania, teraz co tydzień jeździ do szpitala na badania!

Oprócz tego wszystkiego ma straszny ból w kolanach, bo ma zwyrodnienia i jedzie niedługo do sanatorium....

A ja zadzwoniłam do niej, bo wiedziałam, że też nie pojechała na zjazd klasowy, bo jest w ciąży. Ostatnio gadałyśmy z 10 lat temu jak przez przypadek spotkałyśmy się w Łodzi. Nie mogłyśmy się nagadać, ale musiała iść już po córkę do szkoły....
    Szok normalnie

wiesz co ja na miejscu koleżanki pozwała bym tego konowała, to jest straszne co on jej zrobił :( szok nie powinnien leczyć

3jgxxzkra9730jiu.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko biedna dziewczyna ja z córką tez po wizycie u takiej debili krwiaka miałam z kolei i plamiłam..

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Anniusia Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CassieMK wrote:
    Cześć, dziś się z Wami późno witam... zaliczyłam pierwsze poważne mdłości, w sumie to cały czas trwają :/ Rano miałam aż torsje, ale bez wymiotów, zmusiłam się do zjedzenia kanapki z szynką i na chwilę przeszło, ale teraz znowu mnie męczy i chyba znowu muszę coś zjeść, choć zupełnie nie mam ochoty.

Denerwuję się wizytą, a to jeszcze tyle czasu :(

zabuszka, mi włosy lecą garściami (dobrze, że mam bardzo gęste, to może łysa nie zostanę) i zaczynam się martwić, czy to nie jakieś problemy z tarczycą :/ za to paznokcie mam twarde, białe i mocne jak nigdy.

nie denerwuj się, na pewno wszystko ok:) mnie od 4 tyg mdłości męczą, dziśto chyba zaliczę pawia tak mi źle ehh :(

3jgxxzkra9730jiu.png
‹‹ 225 226 227 228 229 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ