Majóweczki 2016 :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki
Dziewczyny wczoraj poszłam do rodziców pogadać a moja mama do mnie masz jakiś taki nos i twarz jakbyś w ciąży była .... no i zonk nie udało się poczekać do wizyty i mówię bo to prawda
Moja mama zareagowała hmmm nie tak jakbym chciała ale tego się spodziewałam. Ucieszyła się na swój sposób, ale dziś rano mi powiedziała czemu nie poczekałaś jeszcze niedawno byłaś czyszczona, moja bratowa 2 lata czekała a ja tak szybko. Tylko moja bratowa poroniła, a ja nie poroniłam tylko moje maleństwo umarło. Oczywiście doliczyła się do terminu porodu nie wiem jakim cudem bo nie mówiłam w którym tyg ani miesiącu jestem i mówi ciekawe co będzie pierwsze poród czy komunia heheheh
Wiem, że boi się o Nas ale teraz przynajmniej wiem że pomodli się za Nas a to na pewno pomoże żeby przetrwać do tego MAJAAgnieszka0812, xpatiiix3, CassieMK, williams1, bimba lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnywitajcie Majóweczki
mi tak jakby troche lepiej
mam w koncu cos co mi wczoraj pomogło
gorrrąca cherbata ...
jak mi było dobrze po niej / ufff
dzis tez nie jest najgorzej /odpukać /
milego dzionka
udanych i pozytywnych wizyt
buziaki :*monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gin powiedział, że nie te bóle mogę brać 3x2 apap, no ale to i tak nie bardzo pomaga więc po co? Mogę wykonywać masaż, plastry apap rozgrzewające (ale to pośladek nie plecy), fizjoterapia, jakieś ćwiczenia, a jak będzie długotrwały ból i nie do wytrzymania to neurologFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnyAgnieszka0812 wrote:Dziewczyny gin powiedział, że nie te bóle mogę brać 3x2 apap, no ale to i tak nie bardzo pomaga więc po co? Mogę wykonywać masaż, plastry apap rozgrzewające (ale to pośladek nie plecy), fizjoterapia, jakieś ćwiczenia, a jak będzie długotrwały ból i nie do wytrzymania to neurolog
Moja siostra jest fizjoterapeutka mówi żebyś od razu poszła do neurologa ponieważ dziecko będzie rosło i może bardziej uciskaalbo do fizjoterapeuty który założy ci specjalne plastry tejpy (nie wiem jak to się pisze) to tez może pomóc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2015, 10:00
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
anka418 wrote:Moja siostra jest fizjoterapeutka mówi żebyś od razu poszła do neurologa ponieważ dziecko będzie rosło i może bardziej uciska
albo do fizjoterapeuty który założy ci specjalne plastyczne tejpy (nie wiem jak to się pisze) to tez może pomóc
jak dobrze, że jesteście, tyle można się dowiedzieć. A człowiek taki zielony
anka418, konwalijka lubią tę wiadomość
Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
patkaaxx90 wrote:Cześć dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ja idę jutro tylko boję się że nie będzie mi chciała zrobić usg bo miałam w tamtym tygodniu...Czy są jakieś przeciwwskazania w robieniu usg w takim krótkim czasie???Franio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
nick nieaktualnypatkaaxx90 wrote:Cześć dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ja idę jutro tylko boję się że nie będzie mi chciała zrobić usg bo miałam w tamtym tygodniu...Czy są jakieś przeciwwskazania w robieniu usg w takim krótkim czasie???
Miałam usg wczoraj, tydzień temu i 2 tyg temu. Ale o tym usg tydzień temu lekarzowi nie mówiłam. Wydaje mi się że nie jest jakoś bardzo szkodliwe w końcu w szpitalu czasami robią codziennie usg -
nick nieaktualnyzabuszka wrote:hej zjadłam kanapkę z ogórem kiszonym serem sałatkowym i pomidorem i mi źle ... ciężko
A pytanie mam tez wam włosy wypadają garściami i paznokcie łamią się okropnie??
U mnie włosy mocne, grube, długie, paznokcie mocne i twardeskóra w miarę
monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
-
dzięki dziewczyny bo właśnie mam taka cicha nadzieję że mi zrobi... bo może już jakiegoś kropeczka będzie widać.... jak tak czytam te wasze codzienne wiadomości o serduszkach tak i ja bym już chciała usłyszeć...
Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
Miłosz
Honoratka
-
nick nieaktualnyCześć babeczki :*
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziś!
Efendis mam nadzieję, że te plamienia nie zwiastuja niczego złego, daj znać po 14 co Ci powie gin. Nie martw się na zapas :*
Ja popijam herbatkę imbirowa, zjadłam baton musli i wafla ryżowego i już coś się zaczyna dziać na żołądku... -
U mnie włosy już mniej wypadają ale za to paznokcie się rozdwajają, a należę do osób które zawsze miały długie i twarde paznokcie. Mam nadzieję że szybko mi przejdzie, moja rybka tak ciągnie od mamy witaminy, pewnie to panienka i chce mieć ładniejsze niż mama hehehe
Agnieszka0812, Marietta lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Ja odkryłam wczoraj, że jak jem bardzo często (właściwie co godzinę lub dwie), to nie mam takich mdłości. Dopiero pod wieczór mnie wzięło wczoraj, bo po 18 już nie jadłam. Pieczywo chrupkie i biszkopty przy łóżku ratują życie.
Efendis, ja mam plamienia i krwawienia od początku 5tygodnia. W zeszłym tygodniu jeszcze widziałam żywego malucha. I lekarz stwierdził, że zdarzały mu się pacjentki plamiące przez pierwszy trymestr, które rodziły zdrowe dzieci. No więc wierzę, że będzie dobrze.Efendis, monilia84, Agnieszka0812, williams1 lubią tę wiadomość
-
U mnie odwrotnie, wszystko się wreszcie zaczyna poprawiać. Włosy mniej lecą cera się ładna robi a paznokcie mocne. Lubie ten stan ciąży :]
monilia84, Agnieszka0812 lubią tę wiadomość
Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
Moje największe szczęścia
4 Aniołki